Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Touran 3 veranderen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die zijn uitgerust met een aantal opties, waarvan een van de beste de audiofunctie in onze Volkswagen Touran 3 is. Of je nu naar de radio luistert, je favoriete muzikant speelt of je mobiele telefoon aansluit en speelt uw afspeellijst, gebruikt het grootste deel van de gebruikers deze functie in hun auto. Het is echter mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Volkswagen Touran 3 kapot is, u een knetterend gevoel krijgt en wil de luidsprekers in uw Volkswagen Touran 3 veranderen . Als u een trilling uit de luidsprekers opmerkt of als de algemene geluidskwaliteit slecht is, wordt het zelfs irritant om het geluidssysteem te gebruiken. In deze gids zullen we u nauwkeurig laten zien hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Touran 3 grondig kunt vervangen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto kiezen, en ten slotte, zeker wat u hier brengt, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen kunt vervangen Touran 3.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Touran 3 . TE REPAREREN

Laten we beginnen met onze gids over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Touran 3 met de stap voor het verhelpen van luidsprekers . Het is essentieel om te weten dat dit geen moeiteloos proces is en als je het doet, moet het worden uitgevoerd op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat de kosten en tijd die erin worden geïnvesteerd misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een goede luidspreker. Desalniettemin, als je ervoor hebt gekozen om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de juiste manipulatie waarmee we je kunnen begeleiden de verandering van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in de meeste gevallen gemaakt van polyurethaan, waardoor het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Touran 3 kan bewegen en geluid kan produceren. In het geval dat een van de twee elementen is gebarsten of uiteenvalt, kunt u ernaar handelen. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u zachtjes en herhaaldelijk het membraan naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid waarneemt, suggereert dit dat uw luidspreker beschadigd is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende delen van deze handleiding.

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Touran 2 te slepen?

Als het geen bepaald geluid maakt, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Volkswagen Touran 3. Dit zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt voor de duur van de operatie, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging aandachtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en voorzichtig moeten zijn om deze stap uit te voeren, vergeet niet alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die aan het frame kunnen zijn bevestigd.
 • Doorloop de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Touran 3 te voltooien.

HOE KIES JE JE SPREKERS VOOR een Volkswagen Touran 3?

Nu is het tijd om kies de luidsprekers voor uw Volkswagen Touran 3. Houd er rekening mee dat een krachtig audiosysteem gekoppeld is aan een onzekere balans. Dus als je van plan bent om een ​​of meer luidsprekers van je auto te vervangen, moet je deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en dingen waar u aan moet denken bij het selecteren van de luidsprekers die u op uw Volkswagen Touran 3 wilt wijzigen:

 • Beslissen welke luidsprekers moeten worden gewijzigd (soms slechts een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die de bas altijd in het onderste gedeelte van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste gedeelte van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de hoes of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard maten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Touran 3, hoe meer u kiest voor een luidsprekermodel dat is uitgerust met een groot aantal kanalen, hoe betrouwbaarder het geluid van uw auto zal zijn. Vergeet niet te controleren of de diepte van uw luidspreker compatibel is met de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw opstelling.
Weiterlesen:
Hoe start je een Volkswagen Touran?

HOE VERVANG JE Volkswagen Touran 3 LUIDSPREKER? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij het laatste deel van ons gids over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Touran 3 . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de te vervangen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (pas op dat u de sierlijsten, die in de meeste gevallen delicaat zijn, niet breekt).
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen waarmee hij vastzit, wees voorzichtig met de lengte van de draad aan de achterkant, koppel de connectoren los voordat u hem volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker weer in elkaar).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op uw Volkswagen Touran 3 en probeer hem uit met uw radio voordat u hem repareert, zodat u geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Bevestig de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Herhaal het proces voor het aantal medium, tweeter dat u op uw Volkswagen Touran 3 wilt wijzigen.

Een paar tips, zorg ervoor dat u de bevestigingsschroeven aandraait wanneer u de luidsprekers vervangt, want ze maken behoorlijk wat trillingen en ze kunnen losraken als u verder gaat. Dat is het, je hebt net ontdekt hoe je een luidspreker op Volkswagen Touran 3 kunt verwisselen, nu hoef je alleen nog maar te genieten van je favoriete beats met dit gloednieuwe audiosysteem. Als je je geluidssysteem wilt upgraden, raden we je aan om de autoradio in je Volkswagen Touran 3 te veranderen, omdat dit de algehele geluidskwaliteit van je luidsprekers bepaalt, dus zorg ervoor dat je onze inhoud bekijkt op dit onderwerp.

Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Volkswagen Touran opnieuw in te stellen

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Touran 3 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector