Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Touran veranderen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die vooraf zijn geladen met een aantal opties, waarvan een van de meest gekozen de audiofunctie in onze Volkswagen Touran is. Of het nu gaat om het afspelen van de radio, het luisteren naar uw favoriete artiest of het aansluiten van uw smartphone en het afspelen van uw afspeellijst, het grootste deel van de gebruikers gebruikt deze functie in hun auto. Het is echter mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Volkswagen Touran beschadigd is, u een knetterend gevoel krijgt en wilt u de luidsprekers in uw Volkswagen Touran vervangen . Wanneer u een trilling van de luidsprekers waarneemt of wanneer de algemene geluidskwaliteit slecht is, wordt het zelfs irritant om de hoofdeenheid te gebruiken. In deze handleiding laten we u stap voor stap precies zien hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Touran kunt vervangen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto kiezen en tot slot, zeer zeker wat u op deze website brengt, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen vervangt Touran.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Touran TE REPAREREN

Laten we beginnen met onze gids over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Touran met de luidsprekerremediestap . Het is noodzakelijk om te weten dat dit geen vrij eenvoudig werk is en als je het doet, moet het worden uitgevoerd op kwaliteitsluidsprekers, omdat de kosten en tijd die eraan worden besteed, misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een correcte luidspreker. Aan de andere kant, als je ervoor hebt gekozen om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de enige behandeling waarmee we je kunnen begeleiden het vervangen van de onderdelen die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in de meeste gevallen gemaakt van polyurethaan, die ervoor zorgt dat het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Touran kan bewegen en geluid kan genereren. In het geval dat een van de twee elementen is gebarsten of uiteenvalt, kunt u ernaar handelen. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan voorzichtig en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid herkent, betekent dit dat uw luidspreker beschadigd is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende secties van deze zelfstudie.

Weiterlesen:
Servicelampje Volkswagen Touran uitschakelen

Als het geen bepaald geluid maakt, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Volkswagen Touran, hier zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt gedurende de periode van het proces, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging voorzichtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en delicaat moeten zijn voor deze stap, vergeet niet om alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die aan het frame kunnen zijn bevestigd.
 • Doorloop de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Touran te voltooien.

HOE KIES JE JE SPREKERS VOOR een Volkswagen Touran?

Nu is het tijd om kies de luidsprekers voor uw Volkswagen Touran. Onthoud dat een krachtig geluidssysteem verbonden is met een onzekere balans. Dus als u een of meer luidsprekers van uw auto wilt vervangen, moet u deze keuze op een methodische manier produceren om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en zaken waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van de luidsprekers die u op uw Volkswagen Touran wilt vervangen:

 • Kiezen welke luidsprekers moeten worden vervangen (af en toe slechts een blok in het onderste deel van de deur, terwijl je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die de bas altijd in het onderste deel van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de afdekking of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard formaten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Touran, hoe meer u kiest voor een luidsprekermodel dat is uitgerust met een groot aantal kanalen, hoe correcter het geluid van uw auto zal zijn. Zorg ervoor dat u controleert of de diepte van uw luidspreker overeenkomt met de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw opstelling.
Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Touran 3 met een lege batterij vergrendelen?

HOE VERANDER JE Volkswagen Touran LUIDSPREKER? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij het laatste deel van ons gids over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Touran . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de te vervangen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (pas op dat u de sierlijsten, die doorgaans kwetsbaar zijn, niet breekt).
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen die hem vasthouden, wees voorzichtig met de lengte van de draad erachter, koppel de connectoren los voordat u hem volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker wilt plaatsen weer samen).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op je Volkswagen Touran en probeer hem uit met je radio voordat je hem bevestigt, zodat je geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Installeer de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Dupliceer de procedure voor het aantal medium, tweeter dat u op uw Volkswagen Touran wilt vervangen.

Een paar tips: zorg ervoor dat u de bevestigingsschroeven vastdraait wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat ze veel trillingen produceren en ze kunnen losraken terwijl u verder gaat. Dat is het, je hebt zojuist geleerd hoe je een luidspreker op Volkswagen Touran moet vervangen, nu hoef je alleen nog maar plezier te hebben met je favoriete muziek met dit gloednieuwe geluidssysteem. Als u van plan bent uw geluidssysteem te upgraden, raden we u aan de autoradio in uw Volkswagen Touran te vervangen, aangezien dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus zorg ervoor dat u onze inhoud over dit onderwerp leest .

Weiterlesen:
Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Touran

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Touran, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector