Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Transporter 4 vervangen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die zijn uitgerust met een aantal functies, waarvan een van de beste de audiofunctie in onze Volkswagen Transporter 4 is. Of het nu is genieten van de radio, genieten van je favoriete muzikant, of je smartphone aansluiten en je afspeellijst afspelen , gebruiken de meeste gebruikers deze functie in hun auto. Het is echter mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Volkswagen Transporter 4 beschadigd is, u een knetterend gevoel krijgt en wil de luidsprekers in uw Volkswagen Transporter 4 . vervangen . Wanneer u een trilling uit de luidsprekers waarneemt of wanneer de algehele geluidskwaliteit slecht is, wordt het zelfs vervelend om het audiosysteem te gebruiken. In deze tutorial leggen we je stap voor stap precies uit hoe je de speakers van je Volkswagen Transporter 4 kunt vervangen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto kiezen, en uiteindelijk, waarschijnlijk wat u in dit artikel oplevert, hoe u de luidsprekers van uw auto vervangt Volkswagen Transporter 4.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Transporter 4 . TE BEVESTIGEN

Laten we beginnen met onze tutorial over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Transporter 4 met de speaker fix step . Het is noodzakelijk om te weten dat dit geen moeiteloze taak is en als je het doet, moet het worden uitgevoerd op kwaliteitsluidsprekers, omdat de kosten en tijd die eraan worden besteed, misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een goede luidspreker. Als je er echter voor hebt gekozen om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de enige behandeling die we je kunnen begeleiden het vervangen van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in veel gevallen gemaakt van polyurethaan, waardoor het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Transporter 4 kan bewegen en geluid kan produceren. In het geval dat een van de twee elementen is gebarsten of uiteenvalt, kunt u ernaar handelen. Last but not least, net voordat je begint met het repareren van je luidspreker, duw je het membraan zachtjes en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als je een wrijvend geluid waarneemt, betekent dit dat je luidspreker kapot is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende secties van deze handleiding.

Weiterlesen:
Prijs remschijf vervangen voor Volkswagen Transporter 6 ?

Als het geen bepaald geluid maakt, kun je beginnen met het repareren van de luidspreker van je Volkswagen Transporter 4, hier zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt voor de duur van de procedure, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging voorzichtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en voorzichtig moeten zijn voor deze stap, vergeet niet alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die aan het frame kunnen zijn bevestigd.
 • Lees de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Transporter 4 te voltooien.

HOE KIES JE JE SPREKERS VOOR een Volkswagen Transporter 4?

Nu is het tijd om kies de luidsprekers voor uw Volkswagen Transporter 4. Houd er rekening mee dat een krachtig audiosysteem gekoppeld is aan een onzekere balans. Dus als je een of meer luidsprekers van je auto probeert te vervangen, moet je deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven je de verschillende parameters en dingen waar je aan moet denken bij het kiezen van de luidsprekers die je wilt vervangen op je Volkswagen Transporter 4:

 • Bepalen welke luidsprekers moeten worden vervangen (in sommige gevallen slechts een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die constant bas in het onderste gedeelte van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de afdekking of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard formaten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Transporter 4, hoe meer u kiest voor een luidsprekermodel dat is uitgerust met een groot aantal kanalen, hoe correcter het geluid van uw motorvoertuig zal zijn. Zorg ervoor dat u controleert of de diepte van uw luidspreker overeenkomt met de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw installatie.
Weiterlesen:
Hoe de accu van mijn Volkswagen Transporter 5 loskoppelen?

HOE VERVANG JE Volkswagen Transporter 4 LUIDSPREKER? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij de laatste stap van ons tutorial over het veranderen van luidsprekers op Volkswagen Transporter 4 . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers op uw motorvoertuig te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de te vervangen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (pas op dat u de sierlijsten, die in de meeste gevallen kwetsbaar zijn, niet breekt).
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen waarmee hij vastzit, wees voorzichtig met de lengte van de draad aan de achterkant, ontkoppel de connectoren voordat u hem volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker weer bij elkaar).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op je Volkswagen Transporter 4 en probeer hem uit met je radio voordat je hem repareert, zodat je geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Bevestig de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Herhaal het proces voor het aantal medium, tweeter dat u op uw Volkswagen Transporter 4 wilt vervangen.

Een paar tips: denk eraan om de bevestigingsschroeven vast te draaien wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat ze veel trillingen veroorzaken en ze kunnen losraken terwijl u verder gaat. Dat is alles, je hebt net ontdekt hoe je een luidspreker op Volkswagen Transporter 4 vervangt, nu hoef je alleen nog maar te genieten van je favoriete nummers met dit gloednieuwe audiosysteem. Als u uw geluidssysteem wilt upgraden, raden we u aan de autoradio in uw Volkswagen Transporter 4 te vervangen, omdat dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus zorg ervoor dat u onze inhoud bekijkt wat dit betreft.

Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Transporter handmatig te vergrendelen?

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Transporter 4 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector