Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Transporter 5 vervangen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die zijn gebouwd met een aantal functies, waarvan een van de beste de audiofunctie in onze Volkswagen Transporter 5 is. Of je nu naar de radio luistert, naar je favoriete artiest luistert of je smartphone aansluit en speelt uw afspeellijst, gebruiken de meeste gebruikers deze functie in hun auto. Toch is het mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Volkswagen Transporter 5 beschadigd is, u een knetterend gevoel krijgt en wil de luidsprekers in uw Volkswagen Transporter 5 . vervangen . Wanneer u een trilling van de luidsprekers waarneemt of wanneer de algemene geluidskwaliteit slecht is, wordt het zelfs irritant om de hoofdeenheid te gebruiken. In deze tutorial leggen we je precies stap voor stap uit hoe je de speakers van je Volkswagen Transporter 5 vervangt. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto kiezen en tot slot, waarschijnlijk wat u hier brengt, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Transporter 5 vervangt .

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Transporter 5 . TE BEVESTIGEN

Laten we beginnen met onze tutorial over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Transporter 5 met de speaker fix step . Het is essentieel om te weten dat dit geen moeiteloos proces is en als je het doet, moet het worden gedaan met kwaliteitsluidsprekers, omdat de kosten en tijd die eraan worden besteed, misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een goede luidspreker. Desalniettemin, als je ervoor hebt gekozen om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de juiste behandeling waarmee we je kunnen begeleiden het vervangen van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in veel gevallen gemaakt van polyurethaan dat de mogelijkheid geeft om het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Transporter 5 te bewegen en geluid te genereren. In het geval dat een van de twee componenten is gebarsten of uiteenvalt, kunt u ernaar handelen. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan zachtjes en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid waarneemt, suggereert dit dat uw luidspreker kapot is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende delen van deze handleiding.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Transporter 6 ?

Als het geen bepaald geluid maakt, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Volkswagen Transporter 5, hier zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt voor de duur van de procedure, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging aandachtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en voorzichtig moeten zijn voor deze stap, vergeet niet om alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die mogelijk aan het frame zijn bevestigd.
 • Blader door de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Transporter 5 te voltooien.

HOE KIES JE JE SPREKERS VOOR een Volkswagen Transporter 5?

Nu is het tijd om kies de luidsprekers voor uw Volkswagen Transporter 5. Bedenk dat een hoogwaardig geluidssysteem gekoppeld is aan een onzekere balans. Dus als u een of meer luidsprekers van uw auto probeert te vervangen, moet u deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven je de verschillende parameters en dingen waar je aan moet denken bij het kiezen van de luidsprekers die je wilt vervangen op je Volkswagen Transporter 5:

 • Beslissen welke luidsprekers moeten worden vervangen (soms slechts een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die de bas altijd in het onderste gedeelte van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste gedeelte van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de afdekking of het deurpaneel en meet de diameter van de te wijzigen luidsprekers, er zijn 3 standaardafmetingen, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Transporter 5, hoe meer u kiest voor een luidsprekermodel dat is voorgeladen met een groot aantal kanalen, hoe gedetailleerder het geluid van uw auto zal zijn. Vergeet niet te controleren of de diepte van uw luidspreker compatibel is met de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw installatie.
Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Transporter 4 vervangen?

HOE VERVANG JE Volkswagen Transporter 5 LUIDSPREKER? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij het laatste deel van ons tutorial over het veranderen van luidsprekers op Volkswagen Transporter 5 . We zullen nu de verschillende stappen ontdekken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de te veranderen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (let op dat u de sierlijsten, die in de meeste gevallen delicaat zijn, niet breekt).
 • Verwijder de te vervangen luidspreker door de schroeven te verwijderen waarmee u hem vasthoudt, wees voorzichtig met de lengte van de draad erachter, koppel de connectoren los voordat u deze volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker terug wilt plaatsen). samen).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op je Volkswagen Transporter 5 en probeer hem uit met je radio voordat je hem bevestigt, zodat je geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Bevestig de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Dupliceer de procedure voor het aantal medium, tweeter dat u wilt vervangen op uw Volkswagen Transporter 5.

Een paar tips, denk eraan om de bevestigingsschroeven vast te draaien wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat ze nogal wat trillingen veroorzaken en ze kunnen losraken als u verder gaat. Dat is alles, je hebt zojuist geleerd hoe je een luidspreker op Volkswagen Transporter 5 moet vervangen, nu hoef je alleen nog maar te genieten van je favoriete beats met dit gloednieuwe geluidssysteem. Als u van plan bent uw geluidssysteem te upgraden, raden we u aan de autoradio in uw Volkswagen Transporter 5 te vervangen, aangezien dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus zorg ervoor dat u onze inhoud op dit onderwerp.

Weiterlesen:
Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Transporter 5 vervangen?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5 in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector