Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Transporter 6 vervangen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die vooraf zijn geladen met een aantal functies, waarvan een van de beste de audiofunctie in onze Volkswagen Transporter 6 is. Of het nu gaat om het afspelen van de radio, het luisteren naar je favoriete zanger of het aansluiten van je mobiele telefoon en het afspelen van je afspeellijst, gebruiken de meeste gebruikers deze functie in hun auto. Desalniettemin is het mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Volkswagen Transporter 6 beschadigd is, u een knetterend ongemak krijgt en wil de luidsprekers in uw Volkswagen Transporter 6 . vervangen . Wanneer u een trilling van de luidsprekers waarneemt of wanneer de algehele geluidskwaliteit slecht is, wordt het zelfs vervelend om de hoofdeenheid te gebruiken. In deze handleiding leggen we je stap voor stap precies uit hoe je de luidsprekers van je Volkswagen Transporter 6 kunt vervangen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto selecteren, en ten slotte, vrijwel zeker wat u in dit artikel brengt, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Transporter 6.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Transporter 6 . TE BEVESTIGEN

Laten we beginnen met onze gids over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Transporter 6 met de stap voor het verhelpen van luidsprekers . Het is noodzakelijk om te weten dat dit geen moeiteloos proces is en als u het doet, moet het worden uitgevoerd op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat de kosten en tijd die eraan worden besteed, misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een beste luidspreker. Aan de andere kant, als je hebt besloten om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de enige behandeling waarmee we je kunnen begeleiden de verandering van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in veel gevallen gemaakt van polyurethaan, die ervoor zorgt dat het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Transporter 6 kan bewegen en geluid kan produceren. In het geval dat een van de twee elementen is gebarsten of uiteenvalt, kunt u eraan werken. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan voorzichtig en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid opmerkt, betekent dit dat uw luidspreker beschadigd is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende secties van deze zelfstudie.

Weiterlesen:
Probleem met automaat Volkswagen Transporter?

Als het geen bepaald geluid maakt, kun je beginnen met het repareren van de luidspreker van je Volkswagen Transporter 6, hier zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt voor de periode van de operatie, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging voorzichtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en voorzichtig moeten zijn voor deze stap, vergeet niet alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die mogelijk aan het frame zijn bevestigd.
 • Doorloop de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Transporter 6 te voltooien.

HOE KIES JE JE SPREKERS VOOR een Volkswagen Transporter 6?

Nu is het tijd om selecteer de luidsprekers voor uw Volkswagen Transporter 6. Bedenk dat een hoogwaardig audiosysteem gekoppeld is aan een onzekere balans. Dus als je van plan bent om een ​​of meer luidsprekers van je auto te vervangen, moet je deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en zaken waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van de luidsprekers die u op uw Volkswagen Transporter 6 wilt wijzigen:

 • Kiezen welke luidsprekers moeten worden gewijzigd (soms alleen een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je bij sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die de bas altijd aan de onderkant van de deur aankunnen en tweeter-luidsprekers die de hoge tonen in het bovenste deel van de deur aankunnen).
 • Verwijder hiervoor het deksel of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard maten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Transporter 6, hoe meer luidsprekers u kiest die zijn uitgerust met een groot aantal kanalen, hoe gedetailleerder het geluid van uw auto zal zijn. Controleer of de diepte van uw luidspreker compatibel is met de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw opstelling.
Weiterlesen:
Hoe de handrem op Volkswagen Transporter 4 afstellen?

HOE VERVANG JE Volkswagen Transporter 6 LUIDSPREKER? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij het laatste deel van ons gids over het vervangen van luidsprekers op Volkswagen Transporter 6 . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de te vervangen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (pas op dat u de sierlijstbevestigingen, die in de meeste gevallen kwetsbaar zijn, niet breekt).
 • Verwijder de te vervangen luidspreker door de schroeven te verwijderen waarmee deze vastzit, wees voorzichtig met de lengte van de draad erachter, koppel de connectoren los voordat u deze volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker terug wilt plaatsen). samen).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op je Volkswagen Transporter 6 en probeer hem uit met je radio voordat je hem bevestigt, zodat je geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Bevestig de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Herhaal de procedure voor het aantal medium, tweeter dat u op uw Volkswagen Transporter 6 wilt wijzigen.

Een paar suggesties, zorg ervoor dat u de bevestigingsschroeven aandraait wanneer u de luidsprekers vervangt, want ze maken behoorlijk wat trillingen en ze kunnen losraken als u verder gaat. Dat is het, je hebt zojuist geleerd hoe je een luidspreker op Volkswagen Transporter 6 kunt vervangen, nu hoef je alleen nog maar je favoriete nummers te waarderen met dit gloednieuwe audiosysteem. Als je van plan bent om je geluidssysteem te upgraden, raden we je aan om de autoradio in je Volkswagen Transporter 6 te veranderen, omdat dit de algehele geluidskwaliteit van je luidsprekers bepaalt, dus zorg ervoor dat je onze inhoudspagina op deze pagina bekijkt onderwerp.

Weiterlesen:
GPS Volkswagen Transporter werkt niet Volkswagen Transporter

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 6 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector