Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Transporter veranderen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die zijn uitgerust met een aantal opties, waarvan een van de beste de audiofunctie in onze Volkswagen Transporter is. Of u nu naar de radio luistert, naar uw favoriete artiest luistert of uw smartphone aansluit en uw afspeellijst afspeelt, het grootste deel van de gebruikers gebruikt deze functie in hun auto. Het is echter mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Volkswagen Transporter beschadigd is, u een knetterend ongemak krijgt en wil je de luidsprekers in je Volkswagen Transporter veranderen . Als je een trilling uit de luidsprekers opmerkt of als de algemene geluidskwaliteit slecht is, wordt het vervelend om het geluidssysteem te gebruiken. In deze tutorial laten we u stap voor stap precies zien hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Transporter kunt vervangen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto kiezen, en ten slotte, zeker wat u in dit artikel brengt, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Transporter.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Transporter TE REPAREREN?

Laten we beginnen met onze tutorial over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Transporter met de stap voor het verhelpen van luidsprekers . Het is essentieel om te weten dat dit geen vrij eenvoudig proces is en als je het doet, moet het worden uitgevoerd op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat de kosten en tijd die erin worden geïnvesteerd misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een goede luidspreker. Desalniettemin, als je ervoor hebt gekozen om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de juiste manipulatie waarmee we je kunnen begeleiden de verandering van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in de meeste gevallen gemaakt van polyurethaan dat de mogelijkheid geeft om het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Transporter te bewegen en geluid te genereren. In het geval dat een van de twee componenten is gebarsten of uiteenvalt, kunt u ermee werken. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan zachtjes en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid opmerkt, geeft dit aan dat uw luidspreker beschadigd is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende secties van dit artikel.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter 5?

Als het geen bepaald geluid maakt, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Volkswagen Transporter, hier zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt voor de periode van de operatie, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging voorzichtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduld moeten hebben en voorzichtig moeten zijn om deze stap te doen, vergeet niet om alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die aan het frame kunnen zijn bevestigd.
 • Doorloop de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Transporter te voltooien.

HOE KIES JE JE SPREKERS VOOR een Volkswagen Transporter?

Nu is het tijd om kies de luidsprekers voor uw Volkswagen Transporter. Houd er rekening mee dat een krachtig geluidssysteem te maken heeft met een onzekere balans. Dus als je een of meer luidsprekers van je auto probeert te veranderen, moet je deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en zaken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de luidsprekers die u op uw Volkswagen Transporter wilt wijzigen:

 • Kiezen welke luidsprekers moeten worden gewijzigd (vaak slechts een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die de bas altijd in het onderste gedeelte van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de afdekking of het deurpaneel en meet de diameter van de te wijzigen luidsprekers, er zijn 3 standaardafmetingen, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Transporter, hoe meer u kiest voor een luidsprekermodel dat is voorgeladen met een groot aantal kanalen, hoe perfecter het geluid van uw auto zal zijn. Vergeet niet te controleren of de diepte van uw luidspreker past bij de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw opstelling.
Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Volkswagen Transporter 5, wat te doen?

HOE VERANDER JE Volkswagen Transporter LUIDSPREKER? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij de laatste stap van ons tutorial over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Transporter . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de te vervangen luidspreker of de deurbekleding van uw xxx (zorg ervoor dat u de bevestigingsmiddelen van de bekleding, die over het algemeen kwetsbaar zijn) niet breekt.
 • Verwijder de te vervangen luidspreker door de schroeven te verwijderen die hem vasthouden, wees voorzichtig met de lengte van de draad erachter, koppel de connectoren los voordat u hem volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker weer in elkaar wilt zetten ).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op je Volkswagen Transporter en probeer hem uit met je radio voordat je hem bevestigt, zodat je geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Installeer de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Repliceer het proces voor het aantal medium, tweeter dat u wilt wijzigen op uw Volkswagen Transporter.

Een paar tips, denk eraan om de bevestigingsschroeven vast te draaien wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat ze behoorlijk wat trillingen maken en ze kunnen losraken als u verder gaat. Dat is alles, je hebt net ontdekt hoe je een luidspreker op Volkswagen Transporter kunt vervangen, nu hoef je alleen nog maar te genieten van je favoriete muziek met dit gloednieuwe geluidssysteem. Als u uw geluidssysteem wilt upgraden, raden we u aan de autoradio in uw Volkswagen Transporter te vervangen, aangezien dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus bekijk zeker onze inhoud over dit onderwerp .

Weiterlesen:
Hoe de achterbank Volkswagen Transporter 4 verwijderen?

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Transporter, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Transporter te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector