Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe maak je koplampen op volvo xc70 schoon?

De verlichtingselementen van onze auto’s maken deel uit van de noodzakelijke veiligheidselementen. In feite stellen ze ons in staat om ‘s nachts of bij slechte weersomstandigheden te zien en bekeken te worden. Het is dus noodzakelijk om ze in goede staat te houden en altijd optimale verlichting te hebben. In dit artikel gaan we ons concentreren op de koplampen van uw motorvoertuig en meer precies hoe maak je de koplampen van je volvo xc70 schoon? We beginnen deze inhoud met de motivering waarom het belangrijk kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken en vervolgens hoe u de koplampen van uw volvo xc70 concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampkappen van uw volvo xc70 reinigen?

De meesten van ons hebben de neiging om na te denken over het legen van het voertuig, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we overwegen het zelden de netheid van de koplampen op zijn volvo xc70 . controleren . Eigenlijk, als ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , moet u controleren of uw koplampen de weg goed kunnen verlichten. Allereerst kunt u de koplampafstelling van uw volvo xc70 of het dimlicht bekijken door onze twee specifieke webinhoud te raadplegen.

Reinig de doffe koplampen van uw volvo xc70 voor een technische controle

De eerste oorzaak dat u op deze pagina terecht kunt komen is dat u de technische keuring wilde of heeft doorstaan ​​en dat er problemen zijn met de koplampen van uw volvo xc70. In feite, als uw koplampen zijn geworden ondoorzichtig na enige tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, mag u de technische inspectie niet voltooien, in dit geval kan het daarom belangrijk zijn reinig of herstel de kunststof kap van de koplampen van uw volvo xc70 vóór de technische keuring of de contra-inspectie.

Maak de ondoorzichtige koplampen van zijn volvo xc70 schoon om beter zichtbaar te zijn

Tweede situatie, je hebt gewoon de indruk ‘s nachts minder goed te verlichten met uw volvo xc70 . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen is, wij raden u dan ook aan maak de koplampen van uw motorvoertuig regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Hoe vergrendel ik een volvo xc70 met een lege batterij?

Hoe de koplampen van zijn volvo xc70 schoonmaken?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe maak je de koplampkappen van je volvo xc70 schoon? We zullen eerst bekijken hoe u de koplampen van uw auto van binnen schoonmaakt, daarna de buitenkant en tot slot hoe u de koplampen van uw volvo xc70 kunt renoveren.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw volvo xc70

Eerste kans, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet je de binnenkant van je volvo xc70 koplampen schoonmaken, daarvoor is niets minder moeilijk:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische componenten met de meegeleverde schroeven om dit doel te bereiken
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de volvo xc70

Tweede kans, de optiek van de koplampen van uw volvo xc70 is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende keuzes voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw volvo xc70 met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een reinigingsset die u in een gespecialiseerde winkel vindt. U hoeft zich alleen aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen te houden. Deze behandeling is krachtig maar iets duurder dan de hierboven getoonde vervangende technieken.
Weiterlesen:
Wanneer remschijven vervangen volvo xc70?

De vervaagde koplampen van zijn volvo xc70 . polijsten

Eindelijk, in het geval dat je zelfs na het schoonmaken van je koplampen het gevoel hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , hebben we een remedie voor u. Dit is vaak het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveert u de koplampen van uw volvo xc70/Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak delicate cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de bewerking met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Doe dit tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw volvo xc70 . te beschermen

Kijk voor meer tips over de volvo xc70 in de categorie volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector