Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe monteer ik een trekhaak op een Volkswagen Passat 7 ?

Je droomt misschien van kamperen in de natuur op een grote caravan, je hebt een grote tuin en als je er voor zorgt, helpt een aanhangwagen je om het groenafval op te ruimen, je bent een ambachtsman en je wilt je uitrusting vervoeren, in al deze omstandigheden, zal een hapering de basis zijn om uw projecten te kunnen realiseren. U vraagt ​​zich waarschijnlijk af hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Passat 7 monteert? Onze auteurs hebben dit artikel geschreven en gepubliceerd om het voor u veel gemakkelijker te maken om een ​​trekhaak te monteren. Eerst bekijken we de stappen voor het monteren van een trekhaak op een Volkswagen Passat 7, daarna het elektrische gedeelte met de aansluiting van de kabelboom.

Hoe monteer ik de trekhaak op mijn Volkswagen Passat 7: Montage van de trekhaak op het chassis

We beginnen dus met het eerste deel van de montage van een trekhaak, namelijk de montagestap. Dit gedeelte wordt opgedeeld in fasen, met eerst de voorbereiding, dan de montage en tot slot de enkele uit te voeren controles.

Hoe plaats je een trekhaak op een Volkswagen Passat 7: Voorbereiding van de montage

Voordat u begint met het monteren van een trekhaak op uw Volkswagen Passat 7, moet u een aantal stappen uitvoeren om het voertuig voor te bereiden op de montage van de trekhaak. Elk voertuig is gemaakt om een ​​sleepsysteem te krijgen, en dat geldt ook voor uw voertuig, maar u moet er toegang toe hebben. Om dit te bereiken, moet u: verwijder de achterbumper, meestal zitten er een paar moeren in de kofferbak, in de achterwielkasten en onder de bumper, zorg ervoor dat u alle schroeven bewaart. Naast de bumper om een ​​trekhaak op een Volkswagen Passat 7 te plaatsen, moet u ook: verwijder de achterlichten, omdat ze je kunnen storen, en specifiek sluit je de voeding van de trekhaak op ze aan.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Passat 7: De onderdelen monteren

De montage van de trekhaak is op zich niet moeilijk, volg gewoon de montage-informatie die bij uw trekhaakset is geleverd. Over het algemeen hoeft u alleen de hoofdtrekstang aan de houder van uw Volkswagen Passat 7 te bevestigen. Meestal wordt deze stap uitgevoerd door slechts 4 bouten aan de zijkanten van de hoofdtrekstang te bevestigen. Na deze stap, controleer of al uw bouten goed zijn vastgedraaid en alleen dan heb je de eerste stap van Hoe monteer je een trekhaak op je Volkswagen Passat 7 goed uitgevoerd.

Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Volkswagen Passat, wat te doen?

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Passat 7: Installeer de elektrische kabelboom

Om te eindigen, begint nu de moeilijkere stap. Elektriciteit is over het algemeen niet de favoriete taak van monteurs of beginnende klusjesmannen. Je zult er toch doorheen moeten, want anders heeft je aanhanger of caravan geen stroom en doen je verlichting, plaatverlichting of elektrische onderdelen het niet.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Passat 7: Universele elektrische kabelboom

Eerste kans van het tweede deel van ons artikel hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Passat 7 monteert, het monteren van een universele kabelboom. Deze kits zijn in werkelijkheid gemakkelijker te plaatsen dan klassieke harnassen. Zorg er echter voor dat u uw harnas kiest afhankelijk van wat u met uw autokoppeling wilt trekken. Als het een caravan is, heeft u een 13-polige stekker nodig om de stroom erin door te geven en als u alleen een aanhanger wilt trekken, is een 7-polige stekker voldoende.

Voor deze harnassen hoeft u alleen maar de stroom uit de aansluitingen van uw achterlichten te halen, de massa aan te sluiten op de carrosserie van uw Volkswagen Passat 7 en vervolgens de stekker op de trekhaak aan te sluiten. Af te maken, zorg ervoor dat u na deze aansluitingen controleert of al uw lichten/indicatoren werken.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Passat 7: Klassieke kabelboom

Als je geen universeel apparaat hebt, raden we je ten zeerste aan om contact op te nemen met een garage voor het elektrische aansluitgedeelte. In werkelijkheid, als je geen expertise hebt op het gebied van elektriciteit, loop je het risico een aansluiting te missen en tijd te verliezen aan deze stap die lang kan duren. Daar ben je, je weet nu hoe je een trekhaak op je Volkswagen Passat 7 monteert, we hopen dat je alle informatie hebt gevonden die je zocht, als je andere vragen of opmerkingen hebt over je Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om raadpleeg onze catalogus met inhoudelijke artikelen erover.

Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Passat 7, wat te doen ?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat 7 in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector