Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe monteer ik een trekhaak op een Volkswagen Touran 2 ?

Je droomt ervan om met een caravan naar de camping te gaan, je hebt een grote tuin en als je er voor zorgt, helpt een aanhanger je om het groenafval in te zamelen, je bent een vakman en je wilt je gereedschap meenemen, alles bij elkaar in deze situaties is een trekhaak de essentiële factor om uw taken uit te voeren. U probeert vrijwel zeker uit te zoeken hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Touran 2 monteert? Onze auteurs hebben deze inhoudspagina gemaakt om het voor u gemakkelijker te maken om een ​​trekhaak te monteren. Eerst bekijken we de handelingen voor het monteren van een trekhaak op een Volkswagen Touran 2, daarna het elektrische gedeelte met de aansluiting van de kabelboom.

Hoe monteer ik de trekhaak op mijn Volkswagen Touran 2: Montage van de trekhaak op het chassis

We beginnen dus met het eerste deel van het monteren van een trekhaak, namelijk de montagestap. Dit deel wordt in porties verdeeld, met eerst de voorbereiding, dan de montage en als laatste de enkele controles die moeten worden uitgevoerd.

Hoe plaats je een trekhaak op een Volkswagen Touran 2: Voorbereiding van de montage

Voordat u begint met het monteren van een trekhaak op uw Volkswagen Touran 2, moet u een aantal stappen uitvoeren om het voertuig voor te bereiden op de montage van de trekhaak. Elk voertuig is bedoeld om een ​​sleepsysteem te krijgen, en dat geldt ook voor uw voertuig, maar u hebt er toegang toe nodig. Om dit te bereiken, moet u: verwijder de achterbumper, meestal zitten er een paar moeren in de kofferbak, in de achterwielkasten en onder de bumper, zorg ervoor dat u alle schroeven bewaart. Naast de bumper om een ​​trekhaak op een Volkswagen Touran 2 te plaatsen, moet je ook: verwijder de achterlichten, omdat ze je kunnen storen, en vooral je de stroomvoorziening van de trekhaak hierop aansluit.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Touran 2: Montage van de onderdelen

Het monteren van de trekhaak is op zich niet ingewikkeld, houd u gewoon aan de montagerichtlijnen die bij uw trekhaakset worden geleverd. Over het algemeen hoeft u alleen de hoofdtrekstang aan de houder van uw Volkswagen Touran 2 te bevestigen, meestal wordt deze stap uitgevoerd door slechts 4 bouten aan de zijkanten van de hoofdtrekhaak te bevestigen. Na deze fase, controleer of al uw bouten goed zijn vastgedraaid en alleen dan hebt u de eerste stap van Hoe een trekhaak op uw Volkswagen Touran 2 te monteren correct uitgevoerd.

Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Volkswagen Touran 3 uit te schakelen

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Touran 2: Installeer de elektrische kabelboom

Eindelijk begint nu de meer technische stap. Elektriciteit is meestal niet de favoriete bezigheid van monteurs of beginnende klussers. Je zult er nog steeds doorheen moeten, want anders heeft je aanhanger of caravan geen elektriciteit en werken je lichten, kentekenverlichting of elektrische componenten niet.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Touran 2: Universele elektrische kabelboom

Eerste optie van het tweede deel van onze inhoudspagina hoe monteer je een trekhaak op je Volkswagen Touran 2, het monteren van een universele kabelboom. Deze kits zijn namelijk vrij eenvoudig te plaatsen dan klassieke harnassen. Vergeet echter niet om uw harnas te kiezen afhankelijk van wat u met uw autokoppeling wilt trekken. Als het een caravan is, heeft u een 13-polige stekker nodig om de stroom erin door te geven en als u alleen een aanhanger wilt trekken, is een 7-polige stekker voldoende.

Voor deze kabelbomen hoeft u alleen maar de stroom op te vangen van de aansluitingen van uw achterlichten, de massa aan te sluiten op de carrosserie van uw Volkswagen Touran 2 en vervolgens de stekker op de trekhaak aan te sluiten. Beëindigen, vergeet niet te controleren of al uw lichten/indicatoren werken na deze aansluitingen.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Touran 2: Klassieke kabelboom

Als je geen universele unit hebt, raden we je ten zeerste aan om contact op te nemen met een monteur voor het elektrische aansluitgedeelte. Sterker nog, als je geen kennis hebt van elektriciteit, loop je het risico een aansluiting te missen en tijd te verliezen aan deze stap die lang kan duren. Daar ben je, je weet nu hoe je een trekhaak op je Volkswagen Touran 2 monteert, we hopen dat je alle informatie hebt gevonden waarnaar je op zoek was, als je andere vragen of opmerkingen hebt over je Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om lees onze catalogus met artikelen erover.

Weiterlesen:
Injectieprobleem Volkswagen Touran 2, wat te doen?

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Touran 2, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector