Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe monteer ik een trekhaak op een Volkswagen Touran 3 ?

Je droomt ervan om met een caravan naar de camping te gaan, je hebt een grote tuin en als je er voor zorgt, helpt een aanhanger je om het groenafval in te zamelen, je bent een vakman en je wilt al je gereedschap meenemen deze scenario’s, zal een hapering het fundamentele ding zijn om uw plannen te kunnen realiseren. U probeert vrijwel zeker uit te zoeken hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Touran 3 monteert? Onze uitgevers hebben deze inhoudspagina gemaakt om het voor u gemakkelijker te maken om een ​​trekhaak te monteren. Eerst bekijken we de stappen voor het monteren van een trekhaak op een Volkswagen Touran 3, daarna het elektrische gedeelte met de aansluiting van de kabelboom.

Hoe monteer ik de trekhaak op mijn Volkswagen Touran 3: Montage van de trekhaak op het chassis

We beginnen dus met het eerste deel van het monteren van een trekhaak, oftewel de montagestap. Dit gedeelte wordt in porties gesneden, eerst de voorbereiding, dan de montage en als laatste de paar controles.

Hoe plaats je een trekhaak op een Volkswagen Touran 3: Voorbereiding van de montage

Voordat u begint met het monteren van een trekhaak op uw Volkswagen Touran 3, moet u een aantal stappen uitvoeren om de auto voor te bereiden op de montage van de trekhaak. Elke auto is gebouwd om een ​​sleepsysteem te krijgen, en dat geldt ook voor uw auto, maar u moet er toegang toe hebben. Om dit mogelijk te maken, moet u: verwijder de achterbumper, meestal zitten er een paar moeren in de kofferbak, in de achterwielkasten en onder de bumper, vergeet niet alle schroeven te bewaren. Verder moet je om de bumper een trekhaak te plaatsen op een Volkswagen Touran 3 ook verwijder de achterlichten, aangezien ze u kunnen storen, en u zult vooral de voeding van de trekhaak op hen aansluiten.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Touran 3: Montage van de onderdelen

Het monteren van de trekhaak is op zich niet moeilijk, volg gewoon de montageaanbevelingen die bij uw trekhaakset zijn geleverd. Over het algemeen hoeft u alleen de hoofdtrekstang aan de houder van uw Volkswagen Touran 3 te bevestigen. Meestal wordt deze stap uitgevoerd door slechts 4 bouten aan de zijkanten van de hoofdtrekhaak te bevestigen. Na deze fase, controleer of al uw bouten goed zijn vastgedraaid en alleen dan hebt u de eerste stap van Hoe een trekhaak op uw Volkswagen Touran 3 te monteren, met succes uitgevoerd.

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Touran 2?

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Touran 3: Installeer de elektrische kabelboom

Eindelijk begint nu de meer complexe stap. Elektriciteit is over het algemeen niet de favoriete bezigheid van monteurs of beginnende klusjesmannen. Je zult er nog wel doorheen moeten omdat je aanhanger of caravan anders geen stroom heeft en je verlichting, plaatverlichting of elektrische elementen niet werken.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Touran 3: Universele elektrische kabelboom

Eerste mogelijkheid van het tweede deel van onze inhoudspagina hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Touran 3 monteert, het monteren van een universele kabelboom. Deze kits zijn eigenlijk vrij eenvoudig te plaatsen dan klassieke harnassen. Zorg er echter voor dat u uw harnas selecteert op basis van wat u met uw autotrekhaak wilt trekken. Als het een caravan is, heb je een 13-polige stekker nodig om stroom naar binnen te zenden en als je alleen een aanhanger wilt trekken, volstaat een 7-polige stekker.

Voor deze harnassen hoeft u alleen maar de stroom uit de aansluitingen van uw achterlichten te halen, de massa aan te sluiten op de carrosserie van uw Volkswagen Touran 3 en vervolgens de stekker op de trekhaak aan te sluiten. Af te maken, zorg ervoor dat u na deze aansluitingen controleert of al uw lichten/indicatoren werken.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Touran 3: Klassieke kabelboom

Als je geen universele opstelling hebt, raden we je ten zeerste aan om met een monteur te praten voor het elektrische aansluitgedeelte. In werkelijkheid, als je geen kennis hebt van elektriciteit, loop je het risico een aansluiting te missen en tijd te verliezen aan deze stap die lang kan duren. Daar ben je, je weet nu hoe je een trekhaak op je Volkswagen Touran 3 monteert, we hopen dat je alle informatie hebt gevonden die je zocht, als je andere vragen of opmerkingen hebt over je Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om te lezen onze catalogus met artikelen erover.

Weiterlesen:
Olielampje Volkswagen Touran 2 dat blijft branden

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran 3 in de categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector