Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe monteer ik een trekhaak op een Volkswagen Transporter 6?

Je droomt ervan om met een caravan naar de camping te gaan, je hebt een grote tuin en als je er voor zorgt, helpt een aanhanger je om het groenafval op te ruimen, je bent een vakman en je wilt je spullen vervoeren, alles bij elkaar deze scenario’s, zal een hapering het fundamentele ding zijn om uw plannen te kunnen verwezenlijken. U vraagt ​​zich vrijwel zeker af hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Transporter 6 monteert? Onze auteurs hebben dit artikel geplaatst om het voor u veel gemakkelijker te maken om een ​​trekhaak te monteren. Eerst bekijken we de stappen voor het monteren van een trekhaak op een Volkswagen Transporter 6, daarna het elektrische gedeelte met de aansluiting van de kabelboom.

Hoe monteer ik de trekhaak op mijn Volkswagen Transporter 6: Installatie van de trekhaak op het chassis

We beginnen dus met het eerste deel van de montage van een trekhaak, namelijk het montagedeel. Dit deel wordt opgedeeld in fasen, met eerst de voorbereiding, dan de montage en tenslotte de enkele uit te voeren controles.

Hoe plaats je een trekhaak op een Volkswagen Transporter 6: Voorbereiding van de montage

Voordat u begint met het monteren van een trekhaak op uw Volkswagen Transporter 6, moet u een aantal stappen uitvoeren om het voertuig voor te bereiden op de montage van de trekhaak. Elk voertuig is gefabriceerd om een ​​treksysteem te krijgen, en uw voertuig ook, u zult er echter toegang toe moeten hebben. Om dit te bereiken, moet u: verwijder de achterbumper, meestal zitten er een paar moeren in de kofferbak, in de achterwielkasten en onder de bumper, vergeet niet alle schroeven te bewaren. Naast de bumper om de trekhaak op een Volkswagen Transporter 6 te plaatsen, moet u ook: verwijder de achterlichten, aangezien ze u kunnen storen, en vooral u zult de voeding van de trekhaak op hen aansluiten.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Transporter 6: De onderdelen monteren

Het monteren van de trekhaak is op zich niet ingewikkeld, houd u gewoon aan de montageaanbevelingen die bij uw trekhaakset worden geleverd. In de meeste gevallen hoeft u alleen de hoofdtrekstang aan de houder van uw Volkswagen Transporter 6 te bevestigen, meestal wordt deze stap uitgevoerd door slechts 4 bouten aan de zijkanten van de hoofdtrekstang te bevestigen. Na deze stap controleer of al uw bouten goed zijn vastgedraaid en alleen dan hebt u de eerste stap van Hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Transporter 6 monteert correct voltooid.

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Volkswagen Transporter 6, wat te doen?

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Transporter 6: Installeer de elektrische kabelboom

Om te eindigen, begint nu het meer technische deel. Elektriciteit is meestal niet de meest geliefde taak van monteurs of beginnende klusjesmannen. Je zult er nog wel doorheen moeten want anders heeft je aanhanger of caravan geen stroom en doen je verlichting, plaatverlichting of elektrische onderdelen het niet.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Transporter 6: Universele elektrische kabelboom

Eerste mogelijkheid van het tweede deel van ons artikel hoe monteer je een trekhaak op je Volkswagen Transporter 6, het monteren van een universele kabelboom. Deze kits zijn in feite veel eenvoudiger te plaatsen dan klassieke harnassen. Denk er echter aan om uw harnas te kiezen zoals aangegeven door wat u wilt trekken met uw trekhaak. Als het een caravan is, heb je een 13-polige stekker nodig om de stroom erin door te geven en als je alleen een aanhanger wilt trekken, is een 7-polige stekker voldoende.

Voor deze kabelbomen hoeft u alleen maar de stroom te halen uit de aansluitingen van uw achterlichten, de massa aan te sluiten op de carrosserie van uw Volkswagen Transporter 6 en vervolgens de stekker op de trekhaak aan te sluiten. Concluderen, vergeet niet om te controleren of al uw lichten/indicatoren werken na deze verbindingen.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Transporter 6: Classic kabelboom

Als je geen universele unit hebt, raden we je ten zeerste aan om met een garage te praten voor het elektrische aansluitgedeelte. Inderdaad, als je geen expertise hebt op het gebied van elektriciteit, loop je het risico een aansluiting te missen en tijd te verliezen aan deze stap die lang kan duren. Daar ben je, je weet nu hoe je een trekhaak op je Volkswagen Transporter 6 monteert, we hopen dat je alle informatie hebt gevonden die je zocht, als je andere vragen of problemen hebt met je Volkswagen Transporter 6, aarzel dan niet om raadpleeg onze catalogus met artikelen of blogposts erover.

Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Transporter 6 trekt naar rechts, wat te doen?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 6 in de categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector