Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Passat?

Je droomt misschien van kamperen in de natuur op een grote caravan, je hebt een grote tuin en als je ervoor zorgt, helpt een aanhangwagen je om het groenafval te legen, je bent een ambachtsman en je wilt je uitrusting vervoeren, in al deze omstandigheden is een hapering essentieel om uw plannen te kunnen verwezenlijken. U vraagt ​​zich waarschijnlijk af hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Passat monteert? Onze redacteuren hebben de inhoud van dit artikel geplaatst om het voor u gemakkelijker te maken om een ​​trekhaak te monteren. Eerst bekijken we de stappen voor het monteren van een trekhaak op een Volkswagen Passat en vervolgens het elektrische gedeelte met de aansluiting van de kabelboom.

Hoe monteer ik de trekhaak op mijn Volkswagen Passat : Montage van de trekhaak op het chassis

We beginnen dus met het eerste deel van de montage van een trekhaak, namelijk de montagestap. Dit deel zal in fasen worden opgedeeld, met eerst de voorbereiding, dan de montage en als laatste de enkele inspecties die moeten worden uitgevoerd.

Hoe een trekhaak op een Volkswagen Passat te plaatsen: Voorbereiding van de montage

Voordat u aan de slag gaat met het monteren van een trekhaak op uw Volkswagen Passat, moet u een aantal stappen uitvoeren om het voertuig voor te bereiden op het monteren van de trekhaak. Elk voertuig is bedoeld om een ​​sleepsysteem te krijgen, en dat geldt ook voor uw voertuig, maar u moet er wel toegang toe hebben. Om dit te doen, moet u: verwijder de achterbumper, in de meeste gevallen zitten er een paar moeren in de kofferbak, in de achterwielkasten en onder de bumper, zorg ervoor dat u alle schroeven bewaart. Bovendien moet je om de bumper een trekhaak te plaatsen op een Volkswagen Passat ook verwijder de achterlichten, omdat ze je kunnen storen, en specifiek sluit je de voeding van de trekhaak op ze aan.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Passat: De onderdelen monteren

Het monteren van de trekhaak is op zich niet ingewikkeld, houd u gewoon aan de montage-instructies die bij uw trekhaakset worden geleverd. Over het algemeen hoeft u alleen maar bevestig de hoofdtrekhaak aan de houder van uw Volkswagen Passat , in de meeste gevallen wordt deze stap uitgevoerd door slechts 4 bouten aan de zijkanten van de hoofdtrekhaak te bevestigen. Na deze fase, controleer of al uw bouten goed zijn vastgedraaid en alleen dan heb je de eerste stap van Hoe monteer je een trekhaak op je Volkswagen Passat correct afgerond.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Passat 7 uitschakelen?

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Passat : Installeer de elektrische kabelboom

Om te eindigen, begint nu de meer complexe stap. Elektriciteit is in de meeste gevallen niet de meest geliefde bezigheid van monteurs of beginnende klussers. Je zult er nog wel doorheen moeten omdat je aanhanger of caravan anders geen stroom heeft en je verlichting, plaatverlichting of elektrische onderdelen niet werken.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Passat: Universele elektrische kabelboom

Eerste kans van het tweede deel van ons artikel bevat hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Passat monteert, de montage van een universele kabelboom. Deze kits zijn in werkelijkheid veel gemakkelijker te plaatsen dan klassieke harnassen. Vergeet echter niet om uw harnas te selecteren zoals aangegeven door wat u met uw trekhaak wilt trekken. Als het een caravan is, heb je een 13-polige stekker nodig om de stroom erin door te geven en als je alleen een aanhanger wilt trekken, is een 7-polige stekker voldoende.

Voor deze kabelbomen hoeft u alleen maar de stroom terug te winnen van de aansluitingen van uw achterlichten, de massa aan te sluiten op de carrosserie van uw Volkswagen Passat en vervolgens de stekker op de trekhaak aan te sluiten. Concluderen, vergeet niet te controleren of al uw lichten/indicatoren werken na deze verbindingen.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Passat : Klassieke kabelboom

Als je geen universeel apparaat hebt, raden we je ten zeerste aan om contact op te nemen met een garage voor het elektrische aansluitgedeelte. Sterker nog, als je geen ervaring hebt met elektriciteit, loop je het risico een aansluiting te missen en tijd te verliezen aan deze stap die lang kan duren. Daar ben je, je weet nu hoe je een trekhaak op je Volkswagen Passat monteert, we hopen dat je alle informatie hebt gevonden die je probeerde te vinden, als je andere vragen of complicaties hebt over je Volkswagen Passat, aarzel dan niet om onze te lezen catalogus met inhoudsartikelen erover.

Weiterlesen:
Remvloeistof lekkage Volkswagen Passat 8

Voor meer tips over de Volkswagen Passat, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector