Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Polo 3?

Je droomt misschien van kamperen in de natuur op een grote caravan, je hebt een grote tuin en als je er voor zorgt, helpt een aanhangwagen je om het groenafval op te ruimen, je bent een ambachtsman en je wilt je uitrusting meenemen, in al deze omstandigheden, zal een storing de fundamentele factor zijn om uw plannen te kunnen verwezenlijken. U wilt vrijwel zeker weten hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Polo 3 monteert? Onze schrijvers hebben deze inhoud geschreven en gepubliceerd om het voor u minder ingewikkeld te maken om een ​​trekhaak te monteren. Eerst bekijken we de handelingen voor het monteren van een trekhaak op een Volkswagen Polo 3, daarna het elektrische gedeelte met de aansluiting van de kabelboom.

Hoe monteer ik de trekhaak op mijn Volkswagen Polo 3: Montage van de trekhaak op het chassis

We beginnen dus met het eerste deel van de montage van een trekhaak, namelijk de montagestap. Dit gedeelte wordt opgesplitst in porties, met eerst de voorbereiding, dan de montage en als laatste de enkele uit te voeren controles.

Hoe plaats je een trekhaak op een Volkswagen Polo 3: Voorbereiding van de montage

Voordat u begint met het monteren van een trekhaak op uw Volkswagen Polo 3, moet u een aantal stappen uitvoeren om de auto voor te bereiden op de montage van de trekhaak. Elke auto is gemaakt om een ​​sleepsysteem te krijgen, en dat geldt ook voor uw auto, maar u moet er wel toegang toe hebben. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je: verwijder de achterbumper, in de meeste gevallen zitten er een paar moeren in de kofferbak, in de achterwielkasten en onder de bumper, vergeet niet alle schroeven te bewaren. Naast de bumper om een ​​trekhaak op een Volkswagen Polo 3 te plaatsen, moet u ook: verwijder de achterlichten, aangezien ze u kunnen storen, en u sluit met name de voeding van de trekhaak op hen aan.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 3: De onderdelen monteren

De montage van de trekhaak is op zich niet moeilijk, houd u gewoon aan de montage-instructies die bij uw trekhaakset zijn geleverd. Over het algemeen hoeft u alleen de hoofdkoppelingsstang aan de houder van uw Volkswagen Polo 3 te bevestigen, in de meeste gevallen wordt deze stap gedaan door slechts 4 bouten aan de zijkanten van de hoofdkoppelingsstang te bevestigen. Na deze stap, controleer of al uw bouten goed zijn vastgedraaid en alleen dan heb je de eerste stap van Hoe monteer je een trekhaak op je Volkswagen Polo 3 goed uitgevoerd.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Polo 4

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 3: Installeer de elektrische kabelboom

Eindelijk begint nu de meer technische stap. Elektriciteit is in de meeste gevallen niet de favoriete taak van monteurs of beginnende klussers. Je zult er nog wel doorheen moeten want anders heeft je aanhanger of caravan geen stroom en doen je verlichting, plaatverlichting of elektrische onderdelen het niet.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 3: Universele elektrische kabelboom

Eerste mogelijkheid van het tweede deel van onze inhoud hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Polo 3 monteert, de montage van een universele kabelboom. Deze kits zijn inderdaad veel eenvoudiger te plaatsen dan klassieke harnassen. Vergeet echter niet om uw harnas te selecteren op basis van wat u met uw trekhaak wilt trekken. Als het een caravan is, heb je een 13-polige stekker nodig om stroom naar binnen te zenden en als je alleen een aanhanger wilt trekken, volstaat een 7-polige stekker.

Voor deze harnassen hoeft u alleen maar de stroom van de aansluitingen van uw achterlichten te herstellen, de massa aan te sluiten op de carrosserie van uw Volkswagen Polo 3 en vervolgens de stekker op de trekhaak aan te sluiten. Af te maken, vergeet niet te controleren of al uw lichten/indicatoren werken na deze aansluitingen.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 3: Klassieke kabelboom

Als je geen universele unit hebt, raden we je ten zeerste aan om met een monteur te praten voor het elektrische aansluitgedeelte. Sterker nog, als je geen expertise hebt op het gebied van elektriciteit, loop je het risico een aansluiting te missen en tijd te verliezen aan deze stap die lang kan duren. Daar ben je, je weet nu hoe je een trekhaak op je Volkswagen Polo 3 monteert, we hopen dat je alle informatie hebt gevonden waarnaar je op zoek was, als je andere vragen of problemen hebt over je Volkswagen Polo 3, aarzel dan niet om lees onze catalogus met artikelen erover.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Polo 5 ?

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 3 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector