Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Polo 5?

Je droomt ervan om met een caravan naar de camping te gaan, je hebt een grote tuin en als je er voor zorgt, helpt een aanhanger je om het groenafval te legen, je bent een vakman en je wilt je gereedschap meenemen, alles bij elkaar deze scenario’s, zal een hapering de fundamentele factor zijn om uw plannen te kunnen verwezenlijken. U wilt vrijwel zeker weten hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Polo 5 monteert? Onze auteurs hebben dit artikel geschreven om het voor u minder ingewikkeld te maken om een ​​trekhaak te monteren. Eerst bekijken we de handelingen voor het monteren van een trekhaak op een Volkswagen Polo 5, daarna het elektrische gedeelte met de aansluiting van de kabelboom.

Hoe monteer ik de trekhaak op mijn Volkswagen Polo 5: Montage van de trekhaak op het chassis

We beginnen dus met het eerste deel van het monteren van een trekhaak, oftewel het montagedeel. Dit deel wordt opgesplitst in porties, waarbij eerst de voorbereiding, dan de montage en als laatste de enkele controles worden uitgevoerd.

Hoe plaats je een trekhaak op een Volkswagen Polo 5: Voorbereiding van de montage

Voordat u begint met het monteren van een trekhaak op uw Volkswagen Polo 5, moet u een aantal stappen uitvoeren om het voertuig voor te bereiden op de montage van de trekhaak. Elk voertuig is gebouwd om een ​​sleepsysteem te krijgen, en dat geldt ook voor uw voertuig, maar u moet er toegang toe hebben. Om dit te bereiken, moet u: verwijder de achterbumper, over het algemeen zitten er een paar moeren in de kofferbak, in de achterwielkasten en onder de bumper, zorg ervoor dat u alle schroeven bewaart. Naast de bumper om de trekhaak op een Volkswagen Polo 5 te plaatsen, moet je ook: verwijder de achterlichten, aangezien ze u kunnen storen, en u zult vooral de voeding van de trekhaak op hen aansluiten.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 5: De onderdelen monteren

Het monteren van de trekhaak is op zich geen uitdaging, volg gewoon de montagerichtlijnen die bij uw trekhaakset worden geleverd. Over het algemeen hoeft u alleen de hoofdtrekhaak aan de houder van uw Volkswagen Polo 5 te bevestigen, meestal wordt deze stap uitgevoerd door slechts 4 bouten aan de zijkanten van de hoofdtrekhaak te bevestigen. Na deze fase, controleer of al uw bouten goed zijn vastgedraaid en alleen dan hebt u de eerste stap van Hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Polo 5 monteert, efficiënt voltooid.

Weiterlesen:
Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Polo 4 vervangen?

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 5: Installeer de elektrische kabelboom

Om te eindigen, begint nu het moeilijkere deel. Elektriciteit is over het algemeen niet de favoriete bezigheid van monteurs of beginnende klussers. Je zult er nog wel doorheen moeten, want anders heeft je aanhanger of caravan geen stroom en doen je verlichting, plaatverlichting of elektrische elementen het niet.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 5: Universele elektrische kabelboom

Eerste optie van het tweede deel van ons artikel hoe monteer je een trekhaak op je Volkswagen Polo 5, het monteren van een universele kabelboom. Deze kits zijn eigenlijk vrij eenvoudig te plaatsen dan klassieke harnassen. Vergeet echter niet om uw harnas te kiezen afhankelijk van wat u met uw autokoppeling wilt trekken. Als het een caravan is, heb je een 13-polige stekker nodig om stroom naar binnen te zenden en als je alleen een aanhanger wilt trekken, volstaat een 7-polige stekker.

Voor deze harnassen hoeft u alleen maar de stroom uit de aansluitingen van uw achterlichten te halen, de massa aan te sluiten op de carrosserie van uw Volkswagen Polo 5 en vervolgens de stekker op de trekhaak aan te sluiten. Af te maken, vergeet niet om te controleren of al uw lichten/indicatoren werken na deze verbindingen.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 5: Klassieke kabelboom

Als je geen universele opstelling hebt, raden we je ten zeerste aan om contact op te nemen met een monteur voor het elektrische aansluitgedeelte. Inderdaad, als je geen kennis hebt van elektriciteit, loop je het risico een aansluiting te missen en tijd te verliezen aan deze stap die lang kan duren. Daar ben je, je weet nu hoe je een trekhaak op je Volkswagen Polo 5 monteert, we hopen dat je alle informatie hebt gevonden die je probeerde te vinden, als je andere vragen of complicaties hebt over je Volkswagen Polo 5, aarzel dan niet om lees onze catalogus met inhoudelijke artikelen erover.

Weiterlesen:
Stank in de airco Volkswagen Polo 3

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 5 wilt, ga dan naar onze Volkswagen Polo 5 categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector