Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Polo 6?

Je droomt ervan om met een caravan naar de camping te gaan, je hebt een grote tuin en als je er voor zorgt, helpt een aanhanger je om het groenafval in te zamelen, je bent een vakman en je wilt je uitrusting meenemen, alles bij elkaar in deze situaties is een trekhaak het essentiële element om uw taken uit te voeren. U vraagt ​​zich waarschijnlijk af hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Polo 6 monteert? Onze schrijvers hebben dit artikel geschreven om het voor u minder ingewikkeld te maken om een ​​trekhaak te monteren. Eerst bekijken we de stappen voor het monteren van een trekhaak op een Volkswagen Polo 6 en vervolgens het elektrische gedeelte met de aansluiting van de kabelboom.

Hoe monteer ik de trekhaak op mijn Volkswagen Polo 6: Montage van de trekhaak op het chassis

We beginnen dus met het eerste deel van het monteren van een trekhaak, oftewel het montagedeel. Dit deel wordt opgedeeld in fasen, met eerst de voorbereiding, dan de montage en als laatste de enkele controles.

Hoe plaats je een trekhaak op een Volkswagen Polo 6: Voorbereiding van de montage

Voordat u aan de slag gaat met het monteren van een trekhaak op uw Volkswagen Polo 6, moet u een aantal stappen uitvoeren om de auto voor te bereiden op het monteren van de trekhaak. Elke auto is gemaakt om een ​​sleepsysteem te krijgen, en dat geldt ook voor uw auto, maar u moet er wel toegang toe hebben. Om dit te bereiken, moet u: verwijder de achterbumper, over het algemeen zitten er een paar moeren in de kofferbak, in de achterwielkasten en onder de bumper, vergeet niet alle schroeven te bewaren. Bovendien moet u om de bumper een trekhaak op een Volkswagen Polo 6 te plaatsen ook: verwijder de achterlichten, aangezien ze u kunnen storen, en u sluit met name de voeding van de trekhaak op hen aan.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 6: De onderdelen monteren

De montage van de trekhaak is op zich geen uitdaging, volg gewoon de montageaanbevelingen die bij uw trekhaakset zijn geleverd. In de meeste gevallen hoeft u alleen maar de hoofdtrekstang aan de houder van uw Volkswagen Polo 6 te bevestigen. Over het algemeen wordt deze stap uitgevoerd door slechts 4 bouten aan de zijkanten van de hoofdtrekhaak te bevestigen. Na deze stap, controleer of al uw bouten goed zijn vastgedraaid en alleen dan heb je de eerste stap van Hoe monteer je een trekhaak op je Volkswagen Polo 6 met succes voltooid.

Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Polo 3 ?

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 6: Installeer de elektrische kabelboom

Eindelijk begint nu het moeilijkere deel. Elektriciteit is over het algemeen niet de favoriete taak van professionals of beginnende klussers. Je zult er nog wel doorheen moeten omdat je aanhanger of caravan anders geen stroom heeft en je verlichting, plaatverlichting of elektrische onderdelen niet werken.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 6: Universele elektrische kabelboom

Eerste optie van het tweede deel van ons artikel hoe monteer je een trekhaak op je Volkswagen Polo 6, het monteren van een universele kabelboom. Deze kits zijn in werkelijkheid vrij eenvoudig te plaatsen dan klassieke harnassen. Zorg er echter voor dat u uw harnas selecteert, afhankelijk van wat u met uw autokoppeling wilt trekken. Als het een caravan is, heeft u een 13-polige stekker nodig om de stroom erin door te geven en als u alleen een aanhanger wilt trekken, is een 7-polige stekker voldoende.

Voor deze kabelbomen hoeft u alleen maar de stroom te halen uit de aansluitingen van uw achterlichten, de massa aan te sluiten op de carrosserie van uw Volkswagen Polo 6 en vervolgens de stekker op de trekhaak aan te sluiten. Concluderen, zorg ervoor dat u na deze aansluitingen controleert of al uw lichten/indicatoren werken.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 6: Klassieke kabelboom

Als je geen universeel apparaat hebt, raden we je echt aan om contact op te nemen met een garage voor het elektrische aansluitgedeelte. Inderdaad, als je geen kennis hebt van elektriciteit, loop je het risico een aansluiting te missen en tijd te verliezen aan deze stap die lang kan duren. Daar ben je, je weet nu hoe je een trekhaak op je Volkswagen Polo 6 monteert, we hopen dat je alle informatie hebt gevonden waarnaar je op zoek was, als je andere vragen of opmerkingen hebt over je Volkswagen Polo 6, aarzel dan niet om lees onze catalogus met inhoudelijke artikelen erover.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzer van mijn Volkswagen Polo vervangen?

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 6, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector