Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Polo 8?

Je droomt misschien van kamperen in de natuur op een grote caravan, je hebt een grote tuin en als je er voor zorgt, helpt een aanhangwagen je om het groenafval op te ruimen, je bent een ambachtsman en je wilt je gereedschap meenemen, in al deze scenario’s, zal een hapering het essentiële element zijn om uw plannen te kunnen verwezenlijken. U probeert vrijwel zeker uit te zoeken hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Polo 8 monteert? Onze redacteuren hebben deze inhoud gemaakt om het voor u minder ingewikkeld te maken om een ​​trekhaak te monteren. Eerst bekijken we de stappen voor het monteren van een trekhaak op een Volkswagen Polo 8 en vervolgens het elektrische gedeelte met de aansluiting van de kabelboom.

Hoe monteer ik de trekhaak op mijn Volkswagen Polo 8: Montage van de trekhaak op het chassis

We beginnen dus met het eerste deel van de montage van een trekhaak, namelijk de montagestap. Dit deel wordt in porties verdeeld, met eerst de voorbereiding, dan de montage en als laatste de enkele controles die moeten worden uitgevoerd.

Hoe plaats je een trekhaak op een Volkswagen Polo 8: Voorbereiding van de montage

Voordat u begint met het monteren van een trekhaak op uw Volkswagen Polo 8, moet u een aantal stappen uitvoeren om het voertuig voor te bereiden op de montage van de trekhaak. Elk voertuig is gemaakt om een ​​sleepsysteem te krijgen, en dat geldt ook voor uw voertuig, maar u moet er wel toegang toe hebben. Om dit te bereiken, moet u: verwijder de achterbumper, over het algemeen zitten er een paar moeren in de kofferbak, in de achterwielkasten en onder de bumper, zorg ervoor dat u alle schroeven bewaart. Naast de bumper om een ​​trekhaak op een Volkswagen Polo 8 te plaatsen, moet je ook: verwijder de achterlichten, aangezien ze u kunnen storen, en u sluit met name de voeding van de trekhaak op hen aan.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 8: De onderdelen monteren

De montage van de trekhaak is op zich geen uitdaging, houd u gewoon aan de montage-instructies die bij uw trekhaakset zijn geleverd. In de meeste gevallen hoeft u alleen maar de hoofdtrekstang aan de houder van uw Volkswagen Polo 8 te bevestigen. Over het algemeen wordt deze stap uitgevoerd door slechts 4 bouten aan de zijkanten van de hoofdtrekstang te bevestigen. Na deze fase, controleer of al uw bouten goed zijn vastgedraaid en alleen dan hebt u de eerste stap van Hoe een trekhaak op uw Volkswagen Polo 8 te monteren, met succes uitgevoerd.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Polo 6 vervangen?

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 8: Installeer de elektrische kabelboom

Eindelijk begint nu de meer complexe stap. Elektriciteit is over het algemeen niet de favoriete bezigheid van monteurs of beginnende klussers. Je zult er nog wel doorheen moeten, want anders heeft je aanhanger of caravan geen stroom en doen je verlichting, plaatverlichting of elektrische elementen het niet.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 8: Universele elektrische kabelboom

Eerste optie van het tweede deel van onze inhoud hoe monteer je een trekhaak op je Volkswagen Polo 8, het monteren van een universele kabelboom. Deze kits zijn inderdaad veel gemakkelijker te plaatsen dan klassieke harnassen. Zorg er echter voor dat u uw harnas kiest op basis van wat u met uw autotrekhaak wilt trekken. Als het een caravan is, heeft u een 13-polige stekker nodig om de stroom erin door te geven en als u alleen een aanhanger wilt trekken, is een 7-polige stekker voldoende.

Voor deze harnassen hoeft u alleen maar de stroom uit de aansluitingen van uw achterlichten te halen, de massa aan te sluiten op de carrosserie van uw Volkswagen Polo 8 en vervolgens de stekker op de trekhaak aan te sluiten. Af te maken, controleer of al uw lichten/indicatoren werken na deze aansluitingen.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Polo 8: Klassieke kabelboom

Als je geen universele opstelling hebt, raden we je echt aan om met een werkplaats te praten voor het elektrische aansluitgedeelte. Sterker nog, als je geen ervaring hebt met elektriciteit, loop je het risico een aansluiting te missen en tijd te verliezen aan deze stap die lang kan duren. Daar ben je, je weet nu hoe je een trekhaak op je Volkswagen Polo 8 monteert, we hopen dat je alle informatie hebt gevonden die je zocht, mocht je andere vragen of complicaties hebben over je Volkswagen Polo 8, aarzel dan niet om te raadplegen onze catalogus met inhoudelijke artikelen erover.

Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van de Volkswagen Polo 6 van binnenuit?

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Polo 8 wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector