Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Transporter?

Je droomt ervan om met een caravan naar de camping te gaan, je hebt een grote tuin en als je er voor zorgt, helpt een aanhanger je om het groenafval in te zamelen, je bent een vakman en je wilt je spullen vervoeren, alles bij elkaar deze scenario’s, zal een hapering het belangrijkste zijn om uw projecten te kunnen volbrengen. U probeert er waarschijnlijk achter te komen hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Transporter monteert? Onze uitgevers hebben dit artikel geschreven en gepubliceerd om het voor u gemakkelijker te maken om een ​​trekhaak te monteren. Eerst bekijken we de handelingen voor het monteren van een trekhaak op een Volkswagen Transporter, daarna het elektrische gedeelte met de aansluiting van de kabelboom.

Hoe monteer ik de trekhaak op mijn Volkswagen Transporter: Montage van de trekhaak op het chassis

We beginnen dus met het eerste deel van de montage van een trekhaak, namelijk de montagestap. Dit deel wordt opgesplitst in porties, met eerst de voorbereiding, dan het passen en als laatste de paar controles.

Hoe plaats je een trekhaak op een Volkswagen Transporter: Voorbereiding van de montage

Voordat u begint met het monteren van een trekhaak op uw Volkswagen Transporter, moet u een aantal stappen uitvoeren om de auto voor te bereiden op de montage van de trekhaak. Elke auto is bedoeld om een ​​sleepsysteem te krijgen, en dat geldt ook voor uw auto, maar u zult er toegang toe moeten hebben. Om dit te bereiken, moet u: verwijder de achterbumper, over het algemeen zitten er een paar moeren in de kofferbak, in de achterwielkasten en onder de bumper, zorg ervoor dat u alle schroeven bewaart. Naast de bumper om de trekhaak op een Volkswagen Transporter te plaatsen, moet je ook: verwijder de achterlichten, omdat ze je kunnen storen, en vooral je zal de voeding van de trekhaak erop aansluiten.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Transporter: De onderdelen monteren

De montage van de trekhaak is op zich geen uitdaging, volg gewoon de montage-informatie die bij uw trekhaakset is geleverd. Over het algemeen hoeft u alleen de hoofdtrekstang aan de wieg van uw Volkswagen Transporter te bevestigen, meestal wordt deze stap uitgevoerd door slechts 4 bouten aan de zijkanten van de hoofdtrekhaak te bevestigen. Na deze fase, controleer of al uw bouten goed zijn vastgedraaid en alleen dan hebt u de eerste stap van Hoe een trekhaak op uw Volkswagen Transporter te monteren, efficiënt voltooid.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter?

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Transporter: Installeer de elektrische kabelboom

Eindelijk begint nu de meer technische stap. Elektriciteit is over het algemeen niet de meest geliefde activiteit van monteurs of beginnende klussers. Je zult er nog wel doorheen moeten omdat je aanhanger of caravan anders geen stroom heeft en je verlichting, plaatverlichting of elektrische onderdelen niet werken.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Transporter: Universele elektrische kabelboom

Eerste kans van het tweede deel van ons artikel hoe monteer je een trekhaak op je Volkswagen Transporter, het monteren van een universele kabelboom. Deze kits zijn in feite veel gemakkelijker te plaatsen dan klassieke harnassen. Vergeet echter niet om uw harnas te kiezen afhankelijk van wat u met uw autokoppeling wilt trekken. Als het een caravan is, heb je een 13-polige stekker nodig om stroom naar binnen te zenden en als je alleen een aanhanger wilt trekken, volstaat een 7-polige stekker.

Voor deze kabelbomen hoeft u alleen maar de stroom op te vangen van de aansluitingen van uw achterlichten, de massa aan te sluiten op de carrosserie van uw Volkswagen Transporter en vervolgens de stekker op de trekhaak aan te sluiten. Concluderen, vergeet niet om te controleren of al uw lichten/indicatoren werken na deze aansluitingen.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Transporter: Klassieke kabelboom

Als je geen universele unit hebt, raden we je ten zeerste aan om voor het elektrische aansluitgedeelte contact op te nemen met een werkplaats. In werkelijkheid, als je geen kennis hebt van elektriciteit, loop je het risico een verbinding te missen en tijd te verliezen aan deze stap die lang kan duren. Daar ben je, je weet nu hoe je een trekhaak op je Volkswagen Transporter monteert, we hopen dat je alle informatie hebt gevonden die je zocht, mocht je andere vragen of complicaties hebben over je Volkswagen Transporter, aarzel dan niet om onze catalogus te raadplegen van artikelen of blogposts erover.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Transporter 6 ?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter in de categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector