Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe open je de kofferbak van de Volkswagen Polo 5 van binnenuit?

Het maakt niet uit of u met puin rijdt, iemand helpt verhuizen of een weekendje weggaat, het extra volume van de kofferbak van uw Volkswagen Polo 5 is nodig. In sommige gevallen kan het echter voorkomen dat uw kofferbak vast komt te zitten, als dit komt door stroomproblemen of een probleem met het slot, zult u ongetwijfeld moeite hebben met dit probleem. Daarom hebben we ervoor gekozen om deze richtlijn te schrijven om je te helpen erachter te komen hoe de kofferbak van een Volkswagen Polo 5 van binnenuit openen? Dit zou u een tijdelijke behandeling moeten geven om toegang te krijgen tot de kofferbak terwijl u nadenkt over een volledige reparatie. Om dit te doen, zullen we eerst uitzoeken waarom de kofferbak van uw auto is geblokkeerd en bovendien hoe u de kofferbak van uw Volkswagen Polo 5 van binnenuit kunt openen.

Waarom is de kofferbak van uw Volkswagen Polo 5 op slot?

We zullen nu één voor één de complicaties bekijken die ervoor kunnen zorgen dat u de kluis van uw Volkswagen Polo 5 van binnenuit wilt openen.

Afgesneden verbindingsdraden vergrendelen die de kofferbak van uw Volkswagen Polo 5 blokkeren

Eerste reden voor een afgesloten kofferbak van uw auto. Het is waarschijnlijk dat de draden of de kabelboom van het kofferbakslot zijn doorgesneden door geweld of door schokken. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel van de buitenste kofferbak niet reageert en kan ook complicaties veroorzaken met uw achterlichten die mogelijk zijn aangesloten op dezelfde kabelboom. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (lees onze richtlijn over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Volkswagen Polo 5 als u niet weet hoe u hun staat kunt controleren, is de kans groot dat de achterklep van uw Volkswagen Polo 5 is geblokkeerd als gevolg van een elektrisch probleem.

Kapot slot op Volkswagen Polo 5

Het tweede probleem dat ertoe kan leiden dat u op zoek gaat hoe u de kofferbak van uw Volkswagen Polo 5 van binnenuit opent, is dat het slot van de kofferbak van uw Volkswagen Polo 5 de oorzaak is van uw probleem. Naarmate de tijd verstrijkt, kan het geblokkeerd raken of kunnen interne mechanismen kapot gaan. In dit geval activeert de werking van de buitenste handgreep van de kofferbak het mechanisme niet langer. U kunt nog steeds het activeringsgeluid horen, maar het mechanisme draait niet.

Weiterlesen:
Hoe een 2-zits Volkswagen Polo 4 ombouwen tot een 5-zits?

Er zit iets vast in het slot

Tot slot nog een laatste situatie, ondanks dat de oorzaak van het probleem in de meeste gevallen al bekend is. Het is mogelijk dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak vastzit en dat dit vreemde lichaam het in de gesloten stand houdt.

Hoe de kofferbak Volkswagen Polo 5 van binnenuit openen?

Nadat je de verschillende redenen hebt besproken waarom je dat zou kunnen doen de kofferbak van uw Volkswagen Polo 5 van binnenuit wilt openen, zullen we beschrijven hoe dit in de praktijk moet worden gedaan.

Je bent je er misschien niet van bewust, maar er is een interne handgreep op je kofferbak, die er is voor de veiligheid. Dit handvat is verborgen en de meesten van ons zijn zich niet eens bewust van het bestaan ​​ervan. Het is echter de handgreep waarmee u de kofferbak van uw Volkswagen Polo 5 vanuit het passagierscompartiment kunt openen. Om deze «handgreep» te herkennen, moet je op de achterbank gaan zitten (niet aarzelen om hem neer te klappen voor meer ruimte), en bij het kofferbakslot van je Volkswagen Polo 5 (midden van de achterklep) ‘ zal moeten verwijder een plastic deksel om het hele slot te zien verschijnen. Zodra dit is uitgevoerd, zou u dat moeten doen ontdek een soort hendel waarmee u, eenmaal geactiveerd, de achterklep van uw Volkswagen Polo 5 van binnenuit kunt openen. Maar wees voorzichtig, op veel modellen is het zo dat als deze hendel in de open positie blijft, u uw kofferbak niet kunt vergrendelen wanneer u uw auto vergrendelt met het centrale vergrendelingssysteem. Dus vergeet niet om het terug te plaatsen zodra u uw kofferbak sluit.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 5 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 5.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Polo 4 vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector