Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe pas je de mistlichten op Volkswagen Polo aan?

Of het nu regent, mistig of sneeuwt, over het algemeen zijn we blij dat we beschikken over mistlampen op uw motorvoertuig. Desalniettemin kunnen ze soms niet goed zijn afgesteld of u vindt dat ze te hoog of te laag zijn afgesteld. Dat is de verklaring waarom we dit korte bericht hadden geschreven om het u te demonstreren hoe de mistlichten op uw Volkswagen Polo afstellen?. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken wat het doel is van het afstellen van de mistlichten van zijn auto, en vervolgens, in een tweede deel, hoe u de mistlichten van uw Volkswagen Polo kunt aanpassen.

Waarom is het handig om de mistlampen voor van uw Volkswagen Polo af te stellen?

Dus beginnen we onze korte post met het voordeel van het instellen van de mistlichten op Volkswagen Polo. Hoewel sommige mistlampen niet zijn afgesteld en af ​​fabriek zijn afgesteld, heeft u de mogelijkheid om hun instelling te wijzigen zodat ze min of meer hoog oplichten. Met dit apparaat, dat niet verplicht is op een Volkswagen Polo, kunt u uw zichtbaarheid aanzienlijk verbeteren. Buiten het grootlicht is het echter uitsluitend toegestaan ​​buiten de bebouwde kom, of bij hevige regen, sneeuw of mist.

Een perfect hebben Door de mistlampen van zijn Volkswagen Polo in te stellen, kunt u niet verblinden en de zichtwinst maximaliseren die ze bieden. Bovendien zullen mistlichten die niet effectief zijn afgesteld, zeker de autobezitters die u oversteekt storen en het risico op een ongeval vergroten. Het is daarom van fundamenteel belang, zowel voor u als voor andere gebruikers, dat u uw mistlampen perfect laat afstellen.

Hoe de mistlichten van uw Volkswagen Polo afstellen?

Laten we nu verder gaan met het deel waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent in dit korte bericht, namelijk hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Polo kunt afstellen? Nu u het voordeel van deze aanpassing, die misschien triviaal lijkt, hebt begrepen, gaan we verder met het praktische gedeelte.

Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Polo, wat te doen?

Het afstellen van de mistlampen is bijzonder eenvoudig, hier volgen enkele eenvoudige stappen om het optimaal te doen:

  • Maak uw auto leeg, controleer de spanning van uw banden en plaats slechts één persoon (ongeveer 70 kg) op de bestuurdersstoel die een leeggewicht van uw Volkswagen Polo simuleert.
  • Plaats uw auto op een vlakke plek met een schone muur voor u, idealiter tussen 5 en 10 meter er vanaf.
  • Meet de hoogte vanaf de grond tot aan de bovenkant van je mistlamp (op je Volkswagen Polo), schrijf deze afstand op de muur voor je auto en tag deze bijvoorbeeld met een bouwtape.
  • Zet de mistlampen op uw Volkswagen Polo aan en controleer of de lichtbundel kleiner is dan of gelijk is aan het merkteken dat u zojuist op de muur heeft gemarkeerd.
  • Als ze hoger oplichten dan dit spoor, moet je via het motorcompartiment de stelschroeven gebruiken om de verlichting van je mistlampen te verlagen (deze schroeven bevinden zich over het algemeen boven je mistlampen, je zou ze heel gemakkelijk moeten vinden, ze zullen meer zijn of minder bereikbaar afhankelijk van het jaar en de opties van uw Volkswagen Polo)

.

Nu weet je het hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Polo kunt afstellen, vergeet niet om het van tijd tot tijd te controleren als u de indruk heeft dat het is verplaatst, aarzel niet om ons korte bericht te raadplegen over het afstellen van het dimlicht op Volkswagen Polo als u hun verlichting wilt controleren niveau.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Polo wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Polo 4 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector