Automakeover.nl

Vragen en antwoorden
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe reset je een Bauknecht vaatwasser?

Hoe reset ik de vaatwasser?

Een vaatwasser reset lost het probleem meestal heel snel op. Als er een technische storing is of het programma is onderbroken, druk dan 3 seconden op de startknop om de vaatwasser te resetten. Daarmee zou alles weer moeten werken.

Waar zit de resetknop op de vaatwasser?

Waar zit de resetknop op vaatwassers? Bij de meeste vaatwassers kan de resetfunctie worden geactiveerd door de startknop langer dan 3 seconden ingedrukt te houden. Op sommige machines wordt de reset echter op een andere manier geactiveerd.

Wat betekent F6 voor Bauknecht vaatwassers?

Fout F6:

Deze fout geeft aan dat de waterinname te langzaam is of dat het apparaat het waterniveau niet detecteert.

Welke vaatwasser van Bauknecht heb ik?

U vindt het modelnummer op een sticker of naamplaatje. Deze bevinden zich meestal aan de onderkant, zijkant of achterkant van het apparaat.

Vaatwasser en kookplaat RESET Kort

16 gerelateerde vragen gevonden

Is Bauknecht een goed merk voor vaatwassers?

In het tijdschrift 9/2020 van de Stiftung Warentest overtuigt Bauknecht dubbel: zowel de volledig geïntegreerde vaatwasser BSIO 3O35 PFE X als de gedeeltelijk geïntegreerde vaatwasser BSBO 3O35 PF X zijn testwinnaars in de categorie 45 cm.

Hoe oud is mijn Bauknecht vaatwasser?

U kunt het serienummer gebruiken om de leeftijd van uw apparaat te bepalen. De nummers 2 + 3 in het serienummer verwijzen naar het productiejaar en de nummers 4 + 5 verwijzen naar de week van productie.

Wat betekent F7 voor Bauknecht vaatwassers?

Foutcode 7 of F7 op Bauknecht-wasmachines treedt op wanneer de pluisfilters verstopt zijn of wanneer de waterdruk te laag is.

Wat betekent E4 voor Bauknecht vaatwassers?

Volgens de technische documentatie betekent F6/E4: Aquastop-schakelaar geactiveerd. Er zit water in de vloerpan. Bodemplaat is het deel onder de zichtbare vloer in het apparaat.

Weiterlesen:
Wat moet absoluut vermeden worden bij boogschieten?

Wat betekent F2 voor Bauknecht vaatwassers?

Fout F2 wordt weergegeven. Snel gevonden op internet: er zit water in de lekbak, een vlotterschakelaar is gesprongen. Een ongeveer 1″ dikke, 4 cm lange zeer flexibele rubberen slang heeft een gat. Het lukt niet, het zit vast.

Hoe reset ik?

Hoe een harde reset uit te voeren

Selecteer «Herstel» met de knoppen «Volume omhoog» en «Volume omlaag» en. Zodra het Android-logo verschijnt, houdt u de aan / uit-knop ingedrukt, tikt u eenmaal op Volume omhoog en laat u beide knoppen los. Selecteer en bevestig nu «Gegevens wissen / fabrieksinstellingen herstellen».

Wat te doen als de vaatwasser niet afgaat?

Float in vloerpantriggers

Het water zet een vlotter in de positie die de pomp vertelt om weg te pompen. Bij bijna alle merken is de bodemplaat aan de voorzijde uitneembaar. Hiervoor moet u na het onderbreken van de stroomvoorziening het paneel onder de voorklep losschroeven.

Wat te doen als de vaatwasser niet werkt?

Als je vaatwasser niet aangaat, kan er een stroomstoring zijn. Controleer eerst of de stekker goed in het stopcontact zit en of het snoer niet beschadigd is. Dit is niet het geval? Kijk dan in de zekeringenkast of alles nog in orde is.

Wat betekent F15 voor Bauknecht vaatwassers?

F15 betekent water in de bodempan «vlotterschakelaar».

Waar vind ik de zekering op de vaatwasser?

Het verwarmingselement bevindt zich onder het apparaat achter de inspectieklep. Sluit het apparaat vervolgens weer aan en kijk of de zekering nog steeds doorbrandt.

Waarom start de vaatwasser niet?

Vaker ligt het probleem bij de toegang tot de slang die aan de vaatwasser wordt bevestigd. Hier in de zeef kunnen zich resten ophopen waardoor de vaatwasser niet meer van water wordt voorzien. Maak ook deze toegang schoon en sluit de slang weer aan op de aansluitingen.

Weiterlesen:
Welke kachels worden vanaf 2024 goedgekeurd?

Wat betekent F3 voor Bauknecht vaatwassers?

Foutcode F3 is te wijten aan een gebrek aan verwarming. Het wasprogramma wordt onderbroken, de afvoerpomp van uw vaatwasser gaat draaien en foutcode F3 wordt weergegeven.

Wat betekent F1 voor Bauknecht vaatwassers?

Bauknecht: F1: NTC-sensor: het water kan te veel worden opgewarmd of de NTC-verbinding is verbroken.

Wat betekent F4 voor vaatwassers?

De foutcode F4 betekent dat het water niet goed wordt weggepompt. De vaatwasser stopt dan tijdens het wasprogramma, de afvoerpomp start en de foutcode F4 wordt weergegeven. Foutcode F4 verschijnt wanneer: Het afvoerfilter van uw vaatwasser verstopt is.

Wat betekent f5 op de vaatwasser?

fout betekenis:

De onderste sproeiarm is geblokkeerd.

Wat betekent E5 voor vaatwassers?

Als de foutcode E5 van de Bauknecht-wasmachine verschijnt, kan de lege toestand niet worden gedetecteerd op de niveausensor, d.w.z. het apparaat pompt niet leeg. Dit betekent waarschijnlijk dat er een probleem is met de NTC-temperatuursensor. Deze heeft een kortsluiting of een open circuit.

Wat betekent E3 voor een vaatwasser?

Fout E3 treedt op wanneer er temperatuurschommelingen zijn in de vaatwasser. Als de vaatwasser van smeg foutmelding E3 op het display weergeeft, wordt het water voor het wasproces niet opgewarmd. Als de temperatuur slechts 1,5 °C schommelt, wordt het reinigingsproces afgebroken en verschijnt de foutmelding.

Waar is het serienummer bij Bauknecht?

Waar kan ik het serienummer vinden? Het serienummer vindt u op het garantiecertificaat. Het productmodel vindt u op de eerste pagina van de gebruikershandleiding. U kunt het serienummer en de modelnaam ook vinden op het overeenkomstige label op uw apparaat.

Weiterlesen:
Kan mijn buurman mij verbieden te grillen?

Hoe ontgrendel je een Bauknecht-wasmachine?

Als je de wasmachine uit- en weer aanzet, blijft de toetsenblokkering actief tot je hem ontgrendelt. Om te ontgrendelen: houd de optieknop minstens 3 seconden ingedrukt totdat het sleutelpictogram uitgaat.

Waar is het naamplaatje Bauknecht wasmachine?

Het typenummer van Bauknecht wasmachines heeft 12 cijfers. Het begint met 85 en wordt vaak weergegeven als een SERVICE-nummer. Deze vindt u op het typeplaatje aan de achterkant van het apparaat, rond de vulopening of op het deurkozijn.

Vorige artikel

Welk voetenbad voor polyneuropathie?

Volgende artikel

Wat is een goede buur?

Ссылка на основную публикацию