Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start ik een Volvo XC60?

Moderne auto’s hebben steeds meer kenmerken en ondanks het feit dat ze ons veel comfort bieden, zijn sommige niet altijd eenvoudig te gebruiken. Ongeacht of u een auto heeft gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Volvo XC60 heeft gekocht, afhankelijk van de functies kan het een uitdaging zijn om erachter te komen hoe start ik een Volvo XC60? Zelfs als deze imperatieve handeling van het besturen van een auto voor velen van u erg duidelijk lijkt, zal het, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, min of meer elementair zijn om dit te doen. In dit artikel zullen we de verschillende methoden uitleggen om een ​​Volvo XC60 te starten met de sleutel, en vervolgens, in een tweede stap, hoe je een Volvo XC60 met een kaart inschakelt en om af te werken zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Volvo XC60 met sleutel?

Dus beginnen we met onze inhoud die u wil leren hoe een Volvo XC60 te starten, die wordt geleverd met een klassieke sleutelstart. Zoek onder de verschillende stappen die moeten worden uitgevoerd zet de motor van uw Volvo XC60 aan:

 • Onderscheid de locatie van de neiman (gaatje waarin de sleutel wordt ingebracht), zit meestal aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen over het stuur geblokkeerd op Volvo XC60 dat is geblokkeerd om erachter te komen hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan, als u niet weet wat ze aangeven, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over oranje lampjes op Volvo XC60 te raadplegen om de verklaring hiervoor te achterhalen.
 • U hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat uw Volvo XC60 start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden lopen, anders loopt u het risico hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar tientjes herstellen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om uw Volvo XC60 te starten,
Weiterlesen:
Sleutel zit vast in ontsteking van Volvo XC60, wat te doen?

Hoe start ik een Volvo XC60 met de keycard?

Na het leren over hoe de motor van een Volvo XC60 aan te zetten met sleutel of zal u laten zien hoe u het moet doen voor een Volvo XC60 die is uitgerust met een sleutelkaart en niet met een sleutel. De methode is min of meer hetzelfde, dus denk niet twee keer na om terug te keren naar het vorige gedeelte om details te krijgen over elk van de te doen stappen. Ontdek hieronder de richtlijnen waaraan u zich moet houden om uw Volvo XC60 met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, hoeft u de kaart al dan niet in een specifieke sleuf te plaatsen, onderzoek op uw dashboard of uw Volvo XC60 al dan niet met deze sleuf is uitgerust.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Ontdek de «start» -knop, die meestal is gebaseerd op stuurhoogte dichtbij de klassieke neiman-locatie, anders wordt het meestal op de middenconsole geplaatst.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw Volvo XC60 in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Volvo XC60 te starten

.

Hoe start ik een Volvo XC60 zonder sleutel?

En om af te sluiten, zullen we ontdekken, hoe start ik een Volvo XC60 zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt en dat uw auto open staat, dit kan voor de hand liggend lijken. Desalniettemin moet u weten dat als uw Volvo XC60 nieuwer is dan midden jaren 90, het lastig zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingssystemen. Zoals verwacht mag dit alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de techniek waaraan u zich moet houden:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en vind onder de 3 elektrische schakelaars degene die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (om u te helpen, neem dan uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze gezamenlijk aan en isoleer de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens het proces). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze onmiddellijk met de accudraad (maak geen verlengd contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Volvo XC60 te starten).
Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volvo XC60?

Daar heb je alle oplossingen voor ontdekt start een Volvo XC60.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo XC60, aarzel dan niet om onze Volvo XC60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector