Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start ik een Volvo XC90?

Moderne voertuigen hebben steeds meer kenmerken en ondanks dat ze ons veel comfort geven, zijn veel van hen niet altijd eenvoudig te bedienen. Of je nu een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Volvo XC90 hebt gekocht, het kan, afhankelijk van de kenmerken, een uitdaging zijn om erachter te komen hoe start ik een Volvo XC90? Zelfs als deze dwingende handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u logisch lijkt, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. Vandaag laten we u de verschillende procedures zien om een ​​Volvo XC90 met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede stap, hoe u een Volvo XC90 met een kaart inschakelt, en tot slot, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Volvo XC90 met sleutel?

Dus beginnen we aan ons artikel dat is ontworpen om u te laten zien hoe een Volvo XC90 te starten, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Zoek onder de verschillende stappen die moeten worden uitgevoerd zet de motor van uw Volvo XC90 aan:

 • Onderscheid de positie van de neiman (gaatje waarin de sleutel wordt ingebracht), zit meestal aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om ons artikel te raadplegen over het stuur geblokkeerd op Volvo XC90 dat is geblokkeerd om te leren hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Onderzoek of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien tot het punt dat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lichten uitgaan, als u niet weet wat ze betekenen, denk dan niet twee keer na om ons artikel over oranje lichten op de Volvo XC90 te raadplegen om de verklaring hiervoor te achterhalen.
 • U hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat uw Volvo XC90 start (laat uw startmotor niet langer dan 10 seconden draaien, anders loopt u het risico dat u hem verwondt, als de auto niet start, laat hem een ​​paar tientallen rusten) seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om uw Volvo XC90 te starten,
Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Volvo XC90?

Hoe start ik een Volvo XC90 met de keycard?

Na het leren over hoe de motor van een Volvo XC90 aan te zetten met sleutel of leert u hoe u het moet doen voor een Volvo XC90 die is uitgerust met een sleutelkaart en niet met een sleutel. De bewerking is nog steeds min of meer hetzelfde, dus denk niet twee keer na om terug te keren naar het vorige gedeelte voor informatie over elk van de te ondernemen stappen. Lees hieronder de stappen die u moet volgen om uw Volvo XC90 met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie hoeft u de kaart al dan niet in een speciale sleuf te plaatsen, controleer op uw dashboard of uw Volvo XC90 wel of niet met deze sleuf is uitgerust.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, of je kunt de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Ontdek de «start» -knop, die in de meeste gevallen op stuurhoogte dichtbij de klassieke neiman-locatie is geplaatst, anders bevindt deze zich in de meeste gevallen op de middenconsole.
 • Onderzoek of u in neutraal of neutraal staat op een automatische transmissie.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw Volvo XC90 in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Volvo XC90 te starten

.

Hoe start ik een Volvo XC90 zonder sleutel?

En tot slot zullen we ontdekken, hoe start ik een Volvo XC90 zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt en uw auto open staat, dit lijkt misschien logisch. U moet echter weten dat als uw Volvo XC90 recenter is dan halverwege de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingsapparatuur. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de methode om u aan te houden:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en vind onder de 3 elektrische schakelaars degene die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (om u te helpen, neem dan uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze gezamenlijk en isoleer de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de procedure). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip tot slot de starterdraad en verbind deze snel met de accudraad (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Volvo XC90 te starten).
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Volvo XC90 vervangen?

Daar heb je alle opties voor geleerd start een Volvo XC90.

Kijk voor meer tips over de Volvo XC90 in de categorie Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector