Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Maserati Levante?

Recente auto’s hebben een groeiend aantal opties en desondanks bieden ze ons veel comfort, sommige zijn niet altijd gebruiksvriendelijk. Ongeacht of je een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Maserati Levante hebt gekocht, afhankelijk van de opties kan het moeilijk te begrijpen zijn hoe start je een Maserati Levante? Zelfs als deze fundamentele handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u vanzelfsprekend lijkt, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. Vandaag zullen we u de verschillende methoden leren om een ​​Maserati Levante met de sleutel te starten, en vervolgens, in een tweede deel, hoe u een Maserati Levante aanzet met een kaart, en om te eindigen zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start je een Maserati Levante met sleutel?

Dus we beginnen onze inhoud die is ontworpen om u te leren hoe start je een Maserati Levante, die wordt geleverd met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet uitvoeren zet de motor van uw Maserati Levante aan:

 • Onderscheid de locatie van de neiman (gaatje waar de sleutel in zit), zit normaal gesproken aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om onze inhoud te lezen over het stuur geblokkeerd op Maserati Levante dat is geblokkeerd om erachter te komen hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien tot het punt dat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan, als u niet weet wat ze betekenen, aarzel dan niet om onze inhoud over oranje lampjes op Maserati Levante te lezen om de verklaring hiervoor te leren.
 • Je hoeft alleen nog een tandje meer met de klok mee te gaan en hem in de stop te houden totdat je Maserati Levante start (laat je starter niet langer dan 10 seconden draaien, anders riskeer je hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar tientjes herstellen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je handelde om uw Maserati Levante te starten,
Weiterlesen:
Sleutel vast in contact van Maserati Levante, wat te doen?

Hoe start je een Maserati Levante met de sleutelkaart?

Na het ontdekken hoe de motor van een Maserati Levante aan te zetten met sleutel of laat u zien hoe u dit moet doen voor een Maserati Levante die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De operatie is nog steeds min of meer hetzelfde, dus aarzel niet om terug te gaan naar het vorige deel om informatie te hebben over elk van de te doen stappen. Ontdek hieronder de richtlijnen waaraan u zich moet houden om uw Maserati Levante met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, moet u de kaart al dan niet in een speciale sleuf plaatsen, kijk op uw dashboard of uw Maserati Levante is uitgerust met deze sleuf of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die zich meestal op stuurhoogte bevindt, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders wordt hij gewoonlijk op de middenconsole geplaatst.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw Maserati Levante . in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Maserati Levante te starten

.

Hoe start ik een Maserati Levante zonder sleutel?

En om te eindigen, zullen we ontdekken, hoe start je een Maserati Levante zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt en uw auto staat open, dit lijkt vanzelfsprekend. Toch moet u weten dat als uw Maserati Levante moderner is dan het midden van de jaren 90, het ingewikkeld zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingssystemen. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de procedure om uit te voeren:

 • Verwijder de kap die uw stuur beschermt en zoek tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / startmotor (neem voor uw handleiding alstublieft uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze onderling en isoleer de accu en ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de procedure). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de startkabel en sluit deze onmiddellijk aan op de accukabel (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Maserati Levante te starten).
Weiterlesen:
Hoe de voorste richtingaanwijzerlamp op mijn Maserati Levante vervangen?

Daar heb je alle technieken voor ontdekt start een Maserati Levante.

Als je meer gidsen over de Maserati Levante nodig hebt, ga dan naar onze Maserati Levante-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector