Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Volkswagen Touran?

Hedendaagse voertuigen hebben steeds meer functies en ondanks het feit dat ze ons veel comfort bieden, zijn veel ervan niet altijd eenvoudig te bedienen. Het maakt niet uit of je een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Volkswagen Touran hebt gekocht, afhankelijk van de kenmerken kan het een uitdaging zijn om te begrijpen hoe start je een Volkswagen Touran? Zelfs als deze dwingende handeling van het besturen van een auto voor velen van u vanzelfsprekend lijkt, bepaald door de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer elementair zijn om dit te doen. Vandaag leren we u de verschillende methoden om een ​​Volkswagen Touran met de sleutel te starten, en vervolgens, in een tweede stap, hoe u een Volkswagen Touran inschakelt met een kaart en om te eindigen zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start je een Volkswagen Touran met sleutel?

Dus beginnen we met ons artikel dat is ontworpen om u te laten zien hoe start je een Volkswagen Touran, die is uitgerust met een klassieke startsleutel. Hieronder vindt u de verschillende richtlijnen die moeten worden uitgevoerd zet de motor van uw Volkswagen Touran aan:

 • Identificeer de locatie van de neiman (gat waarin de sleutel wordt gestoken), bevindt deze zich meestal aan de rechterkant van uw stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om ons artikel over het geblokkeerde stuur op Volkswagen Touran dat is geblokkeerd door te bladeren om te ontdekken hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien tot het punt dat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan. Als u niet weet wat ze voorstellen, aarzel dan niet om ons artikel over oranje lampjes op Volkswagen Touran door te bladeren om de reden hiervan te achterhalen.
 • Je hoeft alleen nog een tandje meer met de klok mee te gaan en hem in de stop te houden totdat je Volkswagen Touran start (laat je starter niet langer dan 10 seconden draaien of je riskeert hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar tientjes rusten seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om uw Volkswagen Touran te starten,
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Touran 3

Hoe start je een Volkswagen Touran met de sleutelkaart?

Nadat ik erachter was gekomen hoe de motor van een Volkswagen Touran aan te zetten met sleutel of laat u zien hoe u dit moet doen voor een Volkswagen Touran die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. Het proces blijft ongeveer hetzelfde, dus aarzel niet om terug te gaan naar het vorige deel om details te krijgen over elk van de te nemen stappen. Leer hieronder de acties waaraan u zich moet houden om uw Volkswagen Touran met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie moet u de kaart al dan niet in een daarvoor bestemde sleuf plaatsen, controleer op uw dashboard of uw Volkswagen Touran met deze sleuf is uitgerust of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, of je kunt de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die gewoonlijk op stuurhoogte in de buurt van de klassieke Neiman-locatie wordt geplaatst, anders bevindt deze zich gewoonlijk op de middenconsole.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw Volkswagen Touran . in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Volkswagen Touran te starten

.

Hoe start ik een Volkswagen Touran zonder sleutel?

En om te eindigen, zullen we ontdekken, hoe start je een Volkswagen Touran zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt en uw auto staat open, dit lijkt misschien logisch. Desalniettemin moet u weten dat als uw Volkswagen Touran recenter is dan het midden van de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel aan te zetten vanwege alle beveiligingssystemen die erop aanwezig zijn. Uiteraard mag dit alleen op UW auto worden gedaan. Hier is het proces waaraan u zich moet houden:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en plaats tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (om u te helpen, neem a.u.b. uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze aan elkaar en scheid de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de operatie). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de startkabel en sluit deze snel aan op de accukabel (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Volkswagen Touran te starten).
Weiterlesen:
Hoe monteer ik een trekhaak op een Volkswagen Touran 2 ?

Daar heb je alle manieren ontdekt om start een Volkswagen Touran.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector