Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Volkswagen Transporter?

Recente voertuigen hebben een groeiend aantal functionaliteiten en hoewel ze ons veel comfort bieden, zijn veel ervan niet altijd gebruiksvriendelijk. Ongeacht of je een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Volkswagen Transporter hebt gekocht, afhankelijk van de functionaliteiten kan het ingewikkeld zijn om te begrijpen hoe start je een Volkswagen Transporter? Zelfs als deze essentiële handeling van het besturen van een auto voor velen van u vanzelfsprekend lijkt, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. Op deze webpagina leggen we de verschillende manieren uit om een ​​Volkswagen Transporter met de sleutel te starten, en in een tweede deel hoe je een Volkswagen Transporter aanzet met een kaart, en tot slot, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start je een Volkswagen Transporter met sleutel?

Dus beginnen we met ons artikel dat is ontworpen om u te leren hoe start je een Volkswagen Transporter, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende uit te voeren maatregelen zet de motor van uw Volkswagen Transporter aan:

 • Bepaal de positie van de neiman (gat waar de sleutel in gaat), zit bijna altijd aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om ons artikel over het geblokkeerde stuur op Volkswagen Transporter dat is geblokkeerd door te bladeren om te leren hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Onderzoek of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op je dashboard of de oranje lampjes uitgaan, als je niet weet wat ze aangeven, aarzel dan niet om ons artikel over oranje lampjes op Volkswagen Transporter door te bladeren om de verklaring hiervoor te leren.
 • Je hoeft alleen nog maar een tandje meer met de klok mee te gaan en hem in de stop te houden totdat je Volkswagen Transporter start (laat je starter niet langer dan 10 seconden draaien of je loopt het risico hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar tientjes herstellen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om uw Volkswagen Transporter te starten,
Weiterlesen:
Sleutel vast in contact van Volkswagen Transporter 6, wat te doen?

Hoe start je een Volkswagen Transporter met de sleutelkaart?

Nadat ik erachter was gekomen hoe de motor van een Volkswagen Transporter aan te zetten met sleutel of legt uit hoe u dit moet doen voor een Volkswagen Transporter die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De methode is nog steeds vrijwel hetzelfde, dus aarzel niet om terug te keren naar het vorige deel voor details over elk van de te doen stappen. Lees hieronder de stappen die u moet volgen om uw Volkswagen Transporter met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, moet u de kaart al dan niet in een daarvoor bestemde sleuf steken, controleer op uw dashboard of uw Volkswagen Transporter met deze sleuf is uitgerust of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, of je kunt de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die zich in de meeste gevallen op stuurhoogte dichtbij de klassieke neiman-locatie bevindt, anders bevindt deze zich in de meeste gevallen op de middenconsole.
 • Onderzoek of u in neutraal of neutraal staat op een automatische transmissie.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw Volkswagen Transporter in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of de oranje lampjes op je dashboard doven om uw Volkswagen Transporter te starten

.

Hoe start ik een Volkswagen Transporter zonder sleutel?

En tot slot zullen we ontdekken, hoe start je een Volkswagen Transporter zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt en uw auto staat open, dit lijkt vanzelfsprekend. Toch moet u weten dat als uw Volkswagen Transporter nieuwer is dan het midden van de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle beveiligingsvoorzieningen die erop aanwezig zijn. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de techniek om je aan te houden:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en vind onder de 3 elektrische schakelaars degene die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (om u te helpen, neem dan uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze onderling en scheid de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de procedure). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip tot slot de startkabel en sluit deze direct aan op de accukabel (maak geen verlengd contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Volkswagen Transporter te starten).
Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen op Volkswagen Transporter 4 af?

Daar heb je alle manieren voor geleerd start een Volkswagen Transporter.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Transporter, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Transporter te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector