Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Volkswagen Up! ?

Moderne voertuigen hebben een groeiend aantal functionaliteiten en hoewel ze ons veel gemak bieden, zijn sommige niet altijd eenvoudig in gebruik. Of je nu een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Volkswagen Up! hebt gekocht, afhankelijk van de functionaliteiten kan het moeilijk zijn om erachter te komen hoe start je een Volkswagen Up!? Zelfs als deze essentiële handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u vanzelfsprekend lijkt, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer elementair zijn om dit te doen. Op deze webpagina leggen we de verschillende manieren uit om een ​​Volkswagen Up! met de sleutel, dan, in een tweede deel, hoe je een Volkswagen Up! met een kaart, en om af te sluiten, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start je een Volkswagen Up! met sleutel?

Dus beginnen we aan ons artikel dat is ontworpen om u te leren hoe start je een Volkswagen Up!, die wordt geleverd met een klassieke startsleutel. Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet uitvoeren zet de motor van uw Volkswagen Up!:

 • Identificeer de positie van de neiman (gaatje waarin de sleutel wordt gestoken), zit in de meeste gevallen aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur geblokkeerd is, aarzel dan niet om ons artikel over het stuur geblokkeerd op Volkswagen Up! dat is geblokkeerd om te ontdekken hoe u het kunt deblokkeren.
 • Plaats de sleutel hierin.
 • Onderzoek of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan, als u niet weet wat ze betekenen, aarzel dan niet om ons artikel over oranje lampjes op Volkswagen Up te raadplegen! de verklaring hiervoor te vinden.
 • U hoeft alleen nog een tandje meer met de klok mee te gaan en deze in de aanslag vast te houden tot uw Volkswagen Up! start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden lopen anders loopt u het risico hem te verwonden, als de auto niet start, laat hem dan enkele tientallen seconden afkoelen voordat u een nieuwe test doet)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om uw Volkswagen Up! te starten,
Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Up! ?

Hoe start je een Volkswagen Up! met de sleutelkaart?

Nadat ik erachter was gekomen hoe de motor van een Volkswagen Up! met sleutel of legt uit hoe je dat doet voor een Volkswagen Up! voorzien van een sleutelkaart en geen sleutel. De methode blijft ongeveer hetzelfde, dus aarzel niet om terug te keren naar het vorige deel om details te krijgen over elk van de te doen stappen. Ontdek hieronder de stappen die u moet volgen om uw Volkswagen Up! met een kaart:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, moet u de kaart al dan niet in een specifieke sleuf plaatsen, controleer op uw dashboard of uw Volkswagen Up! is uitgerust met deze sleuf of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die meestal is gebaseerd op de hoogte van het stuur, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders wordt het meestal op de middenconsole geplaatst.
 • Onderzoek of u in neutraal of neutraal staat op een automatische transmissie.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw Volkswagen Up!

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Volkswagen Up!

.

Hoe start ik een Volkswagen Up! zonder sleutel?

En om te eindigen, zullen we ontdekken, hoe start je een Volkswagen Up! zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels kwijt bent en uw auto staat open, dit lijkt misschien logisch. Toch moet u weten dat als uw Volkswagen Up! is recenter dan het midden van de jaren 90, het zal ingewikkeld zijn om het zonder sleutel aan te zetten vanwege alle beveiligingssystemen die erop aanwezig zijn. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de procedure om je aan te houden:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur beschermt en plaats tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / startmotor (om u te helpen, neem aub uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze aan elkaar en isoleer de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de procedure). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de startkabel en sluit deze onmiddellijk aan op de accukabel (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Volkswagen Up te starten!).
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Up! ?

Daar heb je alle manieren ontdekt om start een Volkswagen Up!.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Up!, neem dan gerust contact op met onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector