Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Volvo S60?

Recente auto’s hebben een groeiend aantal functies en ondanks het feit dat ze ons veel comfort bieden, zijn sommige niet altijd eenvoudig te gebruiken. Of je nu een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Volvo S60 hebt gekocht, het kan volgens zijn kenmerken ingewikkeld zijn om precies te weten hoe start ik een Volvo S60? Zelfs als deze fundamentele handeling van het besturen van een auto voor velen van u vanzelfsprekend lijkt, bepaald door de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dat te doen. Vandaag zullen we de verschillende technieken uitleggen om een ​​Volvo S60 met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede stap, hoe je een Volvo S60 met een kaart inschakelt, en uiteindelijk zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Volvo S60 met sleutel?

Dus beginnen we aan onze inhoudspagina die erop is gericht om u te leren hoe een Volvo S60 te starten, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet uitvoeren zet de motor van uw Volvo S60 aan:

 • Ontdek de positie van de neiman (gat waarin de sleutel wordt gestoken), deze bevindt zich meestal aan de rechterkant van uw stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om onze inhoudspagina te bekijken op het stuur dat is geblokkeerd op de Volvo S60 die is geblokkeerd om te zien hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan.Als u niet weet wat ze betekenen, aarzel dan niet om onze inhoudspagina over oranje lampjes op de Volvo S60 te bekijken om de reden hiervoor te weten.
 • U hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat uw Volvo S60 start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden lopen, anders loopt u het risico hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar minuten afkoelen tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je handelde om uw Volvo S60 te starten,
Weiterlesen:
Hoe Volvo S60 handmatig vergrendelen?

Hoe start ik een Volvo S60 met de keycard?

Na het leren over hoe de motor van een Volvo S60 aan te zetten met sleutel of zal u laten zien hoe u het moet doen voor een Volvo S60 die is uitgerust met een sleutelkaart en niet met een sleutel. De methode is min of meer hetzelfde, dus aarzel niet om terug te gaan naar het vorige deel voor details over elk van de te doen stappen. Ontdek hieronder de acties die u moet volgen om uw Volvo S60 met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, hoeft u de kaart al dan niet in een specifieke sleuf te plaatsen, onderzoek op uw dashboard of uw Volvo S60 al dan niet met deze sleuf is uitgerust.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die zich gewoonlijk op stuurhoogte bevindt, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders bevindt deze zich gewoonlijk op de middenconsole.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw Volvo S60 in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Volvo S60 te starten

.

Hoe start ik een Volvo S60 zonder sleutel?

En eindelijk zullen we ontdekken, hoe start je een Volvo S60 zonder sleutel? Stel je voor dat je je sleutels bent kwijtgeraakt en je auto open staat, dit lijkt misschien vanzelfsprekend. Desalniettemin moet u weten dat als uw Volvo S60 nieuwer is dan halverwege de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingsapparatuur. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is het proces waaraan u zich moet houden:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en zoek onder de 3 elektrische schakelaars de schakelaar die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (neem alsjeblieft je gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze aan elkaar en isoleer de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de procedure). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze onmiddellijk met de accudraad (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Volvo S60 te starten).
Weiterlesen:
Waar vind ik een elektrische raamzekering op de Volvo S60?

Daar heb je alle methoden ontdekt om start een Volvo S60.

Kijk voor meer tips over de Volvo S60 in de categorie Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector