Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Volvo S90?

Recente auto’s hebben een groeiend aantal functionaliteiten en hoewel ze ons veel comfort bieden, zijn sommige niet altijd handig in het gebruik. Het maakt niet uit of u een auto heeft gehuurd, er een heeft uitgeleend of net een Volvo S90 heeft gekocht, afhankelijk van de functies kan het moeilijk zijn om erachter te komen hoe start ik een Volvo S90? Zelfs als deze essentiële handeling van het autorijden voor de meesten van u vanzelfsprekend lijkt, zal het, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, min of meer elementair zijn om dit te doen. Vandaag laten we u de verschillende methoden zien om een ​​Volvo S90 met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede stap, hoe u een Volvo S90 met een kaart inschakelt, en tot slot, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Volvo S90 met sleutel?

Dus beginnen we met onze artikelinhoud die is ontworpen om u te laten zien hoe een Volvo S90 te starten, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende richtlijnen die moeten worden uitgevoerd zet de motor van uw Volvo S90 aan:

 • Onderscheid de positie van de neiman (gat waar de sleutel in gaat), zit in de meeste gevallen aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om de inhoud van ons artikel te bekijken op het stuur dat is geblokkeerd op de Volvo S90 die is geblokkeerd om te zien hoe u het kunt deblokkeren.
 • Plaats de sleutel hierin.
 • Onderzoek of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien tot het punt dat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan.Als u niet weet wat ze suggereren, aarzel dan niet om onze artikelinhoud over oranje lampjes op de Volvo S90 te bekijken om de verklaring hiervoor te kennen.
 • U hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat uw Volvo S90 start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden lopen, anders riskeert u hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar tientallen rusten) seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om uw Volvo S90 te starten,
Weiterlesen:
Hoe het motorlicht Volvo S90 uitschakelen?

Hoe start ik een Volvo S90 met de keycard?

Na het leren over hoe de motor van een Volvo S90 aan te zetten met sleutel of zal u laten zien hoe u het moet doen voor een Volvo S90 die is uitgerust met een sleutelkaart en niet met een sleutel. De procedure is nog steeds ongeveer hetzelfde, dus aarzel niet om terug te keren naar het vorige deel voor details over elk van de te ondernemen stappen. Ontdek hieronder de acties die u moet volgen om uw Volvo S90 met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie hoeft u de kaart al dan niet in een speciale sleuf te plaatsen, controleer op uw dashboard of uw Volvo S90 al dan niet met deze sleuf is uitgerust.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, of je kunt de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die zich meestal op stuurhoogte dichtbij de klassieke neiman-locatie bevindt, anders wordt deze meestal op de middenconsole geplaatst.
 • Onderzoek of u in neutraal of neutraal staat op een automatische transmissie.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw Volvo S90 in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Volvo S90 te starten

.

Hoe start ik een Volvo S90 zonder sleutel?

En tot slot zullen we zien, hoe start je een Volvo S90 zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt en dat uw auto open staat, dit lijkt misschien vanzelfsprekend. Desalniettemin moet u weten dat als uw Volvo S90 recenter is dan het midden van de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingsgadgets. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto gebeuren. Hier is de te volgen procedure:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en plaats tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (om u te helpen, neem a.u.b. uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze onderling en isoleer de accu en ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens het proces). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip tot slot de starterdraad en verbind deze snel met de accudraad (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Volvo S90 te starten).
Weiterlesen:
Wanneer moet u het roetfilter op de Volvo S90 vervangen?

Daar heb je alle methoden ontdekt om start een Volvo S90.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo S90, aarzel dan niet om onze Volvo S90 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector