Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een volvo v40?

Moderne voertuigen hebben steeds meer opties en ook al brengen ze ons veel comfort, veel ervan zijn niet altijd even gebruiksvriendelijk. Het maakt niet uit of je een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een volvo v40 hebt gekocht, afhankelijk van de opties kan het ingewikkeld zijn om erachter te komen hoe start je een volvo v40? Zelfs als deze vereiste handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u vanzelfsprekend lijkt, zal het, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. Vandaag zullen we de verschillende methoden demonstreren om een ​​volvo v40 met de sleutel te starten, vervolgens, in een tweede deel, hoe je een volvo v40 inschakelt met een kaart, en tot slot, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een volvo v40 met sleutel?

Dus we beginnen onze inhoud die u wil laten zien hoe start je een volvo v40, die is uitgerust met een klassieke startsleutel. Zoek onder de verschillende maatregelen die moeten worden genomen zet de motor van uw volvo v40 . aan:

 • Identificeer de locatie van de neiman (gat waarin de sleutel wordt gestoken), bevindt deze zich meestal aan de rechterkant van uw stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om onze inhoud te bekijken over het stuur dat is geblokkeerd op de volvo v40 die is geblokkeerd om te zien hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Onderzoek of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes verdwijnen. Als u niet weet wat ze betekenen, aarzel dan niet om onze inhoud over oranje lampjes op de volvo v40 te bekijken om de reden hiervan te weten.
 • Je hoeft alleen nog een tandje meer met de klok mee te gaan en hem in de stop te houden totdat je volvo v40 start (laat je starter niet langer dan 10 seconden draaien of je riskeert hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar afkoelen tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om uw volvo v40 te starten,
Weiterlesen:
Wanneer het roetfilter van een volvo v40 vervangen?

Hoe start je een volvo v40 met de keycard?

Na het leren over hoe de motor van een volvo v40 aan te zetten met sleutel of leert u hoe u het moet doen voor een volvo v40 die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De methode lijkt nog steeds min of meer op elkaar, dus aarzel niet om terug te gaan naar het vorige deel om details te krijgen over elk van de te nemen stappen. Ontdek hieronder de acties die u moet volgen om uw volvo v40 met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het bouwjaar en de serie moet je de kaart al dan niet in een bepaalde gleuf steken, kijk op je dashboard of je volvo v40 is uitgerust met deze gleuf of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, of je kunt de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Ontdek de «start» -knop, die gewoonlijk op stuurhoogte wordt geplaatst, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders wordt deze gewoonlijk op de middenconsole geplaatst.
 • Onderzoek of u in neutraal of neutraal staat op een automatische transmissie.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw volvo v40 . in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw volvo v40 te starten

.

Hoe start ik een volvo v40 zonder sleutel?

En tot slot zullen we zien, hoe start je een volvo v40 zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels kwijt bent en uw auto staat open, dit lijkt misschien vanzelfsprekend. Toch moet u weten dat als uw volvo v40 moderner is dan het midden van de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel aan te zetten vanwege alle aanwezige beveiligingsapparatuur. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de techniek om je aan te houden:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur beschermt en plaats tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / startmotor (om u te helpen, neem aub uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze aan elkaar en scheid de accu- en ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de procedure). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de startkabel en sluit deze onmiddellijk aan op de accukabel (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw volvo v40 te starten).
Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op volvo v40, wat te doen?

Daar heb je alle oplossingen voor ontdekt start een volvo v40.

Als u misschien nog vragen heeft over de volvo v40, aarzel dan niet om onze volvo v40-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector