Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Volvo V60?

Moderne auto’s hebben een groeiend aantal functies en hoewel ze ons veel comfort bieden, zijn veel van hen niet altijd gebruiksvriendelijk. Of je nu een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Volvo V60 hebt gekocht, afhankelijk van de functies kan het een uitdaging zijn om te begrijpen hoe start ik een Volvo V60? Zelfs als deze vereiste handeling van het besturen van een auto voor velen van u heel duidelijk lijkt, zal het, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. Vandaag zullen we de verschillende procedures demonstreren om een ​​Volvo V60 met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede sectie, hoe u een Volvo V60 met een kaart kunt inschakelen en om af te sluiten zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Volvo V60 met sleutel?

Dus beginnen we met onze artikelinhoud die bedoeld is om u te leren hoe een Volvo V60 te starten, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Vind hieronder de verschillende stappen die moeten worden uitgevoerd zet de motor van uw Volvo V60 aan:

 • Identificeer de locatie van de neiman (gaatje waarin de sleutel wordt gestoken), zit meestal aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om de inhoud van ons artikel over het geblokkeerde stuur op de Volvo V60 te raadplegen om te ontdekken hoe u het kunt deblokkeren.
 • Plaats de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes verdwijnen, als u niet weet wat ze betekenen, denk dan niet twee keer na om onze artikelinhoud over oranje lampjes op Volvo V60 te raadplegen om de verklaring hiervoor te achterhalen.
 • U hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat uw Volvo V60 start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden draaien, anders loopt u het risico dat u hem verwondt, als de auto niet start, laat hem dan enkele tientallen seconden herstellen) seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om uw Volvo V60 te starten,
Weiterlesen:
Hoeveel kilometer op laag brandstofverbruik met mijn Volvo V60?

Hoe start ik een Volvo V60 met de keycard?

Na het leren over hoe de motor van een Volvo V60 aan te zetten met sleutel of beschrijft hoe u het moet doen voor een Volvo V60 die is uitgerust met een sleutelkaart en niet met een sleutel. De techniek lijkt min of meer op elkaar, dus denk niet twee keer na om terug te gaan naar het vorige deel om informatie te hebben over elk van de te doen stappen. Lees hieronder de acties die u moet volgen om uw Volvo V60 met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, hoeft u de kaart al dan niet in een speciale sleuf te steken, onderzoek op uw dashboard of uw Volvo V60 al dan niet met deze sleuf is uitgerust.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, of je kunt de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Ontdek de «start» -knop, die gewoonlijk is gebaseerd op de hoogte van het stuur dichtbij de klassieke neiman-locatie, anders bevindt het zich gewoonlijk op de middenconsole.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw Volvo V60 in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of de oranje lampjes op je dashboard doven om uw Volvo V60 te starten

.

Hoe start ik een Volvo V60 zonder sleutel?

En tot slot zullen we ontdekken, hoe start je een Volvo V60 zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt en dat uw auto open staat, dit lijkt misschien vanzelfsprekend. Desalniettemin moet u weten dat als uw Volvo V60 moderner is dan halverwege de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingsgadgets. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto gebeuren. Hier is het te volgen proces:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur beschermt en plaats tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / startmotor (om u te helpen, neem aub uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze onderling en scheid de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de operatie). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze snel met de accudraad (maak geen verlengd contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Volvo V60 te starten).
Weiterlesen:
Hoe koplampen op Volvo V60 reinigen?

Daar heb je alle opties voor geleerd start een Volvo V60.

Als u nog vragen heeft over de Volvo V60, aarzel dan niet om onze Volvo V60-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector