Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een volvo v70?

Moderne auto’s hebben steeds meer functies en hoewel ze ons veel comfort bieden, zijn veel ervan niet altijd even handig in het gebruik. Of je nu een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een volvo v70 hebt gekocht, afhankelijk van de functies kan het een uitdaging zijn om erachter te komen hoe start je een volvo v70? Zelfs als deze essentiële handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u vanzelfsprekend lijkt, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. In dit artikel zullen we u de verschillende procedures leren om een ​​volvo v70 met de sleutel te starten, vervolgens, in een tweede deel, hoe u een volvo v70 aanzet met een kaart, en om te eindigen zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een volvo v70 met sleutel?

Dus beginnen we aan onze inhoudspagina die erop is gericht om u te leren hoe start je een volvo v70, die wordt geleverd met een klassieke startsleutel. Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet uitvoeren zet de motor van uw volvo v70 . aan:

 • Ontdek de locatie van de neiman (gat waar de sleutel in gaat), zit bijna altijd aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om onze inhoudspagina te bekijken op het stuur dat is geblokkeerd op de volvo v70 die is geblokkeerd om te zien hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Onderzoek of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uit gaan. Als u niet weet wat ze aangeven, aarzel dan niet om onze inhoudspagina over oranje lampjes op de volvo v70 te bekijken om de reden hiervan te weten.
 • Je hoeft alleen maar een tandje meer met de klok mee te gaan en hem in de stop te houden totdat je volvo v70 start (laat je starter niet langer dan 10 seconden draaien anders riskeer je hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar afkoelen tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om uw volvo v70 te starten,
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn volvo v70 keycard?

Hoe start je een volvo v70 met de keycard?

Nadat ik erachter was gekomen hoe de motor van een volvo v70 aan te zetten met sleutel of zal u demonstreren hoe u dit moet doen voor een volvo v70 die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De methode blijft min of meer hetzelfde, dus aarzel niet om terug te keren naar de vorige sectie om informatie te krijgen over elk van de te doen stappen. Ontdek hieronder de acties waaraan u zich moet houden om uw volvo v70 met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, moet u de kaart al dan niet in een speciale sleuf plaatsen, controleer op uw dashboard of uw volvo v70 is uitgerust met deze sleuf of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die in de meeste gevallen op stuurhoogte dichtbij de klassieke neiman-locatie is geplaatst, anders wordt deze in de meeste gevallen op de middenconsole geplaatst.
 • Onderzoek of u in neutraal of neutraal staat op een automatische transmissie.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw volvo v70 in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of de oranje lampjes op je dashboard doven om uw volvo v70 te starten

.

Hoe start ik een volvo v70 zonder sleutel?

En om te eindigen, zullen we zien, hoe start je een volvo v70 zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels kwijt bent en uw auto staat open, dit lijkt misschien logisch. Desalniettemin moet u weten dat als uw volvo v70 nieuwer is dan het midden van de jaren 90, het lastig zal zijn om hem zonder sleutel aan te zetten vanwege alle beveiligingssystemen die erop aanwezig zijn. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de te volgen procedure:

 • Verwijder de kap die uw stuur beschermt en vind onder de 3 elektrische schakelaars die betreffende uw motor / accu / startmotor (om u te helpen, neem aub uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze onderling en scheid de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf tijdens het proces niet elektrocuteert). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de startkabel en sluit deze snel aan op de accukabel (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw volvo v70 te starten).
Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn volvo v70 loskoppelen?

Daar heb je alle methoden ontdekt om start een volvo v70.

Kijk voor meer tips over de volvo v70 in de categorie volvo v70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector