Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een volvo xc70?

Moderne auto’s hebben een groeiend aantal opties en hoewel ze ons veel gemak bieden, zijn veel ervan niet altijd even handig in het gebruik. Ongeacht of u een auto heeft gehuurd, er een heeft uitgeleend of net een Volvo xc70 hebt gekocht, afhankelijk van de opties kan het een uitdaging zijn om precies te weten hoe start je een volvo xc70? Zelfs als deze fundamentele handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u misschien logisch lijkt, bepaald door de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. Vandaag leren we je de verschillende technieken om een ​​volvo xc70 met de sleutel te starten, en in een tweede deel hoe je een volvo xc70 aanzet met een kaart, en tot slot, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een volvo xc70 met sleutel?

Dus we beginnen onze inhoud die u wil laten zien hoe start je een volvo xc70, die is uitgerust met een klassieke startsleutel. Hieronder vindt u de verschillende maatregelen die u moet nemen zet de motor van uw volvo xc70 . aan:

 • Onderscheid de locatie van de neiman (gaatje waarin de sleutel wordt gestoken), zit in de meeste gevallen aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om onze inhoud te lezen over het stuurwiel geblokkeerd op volvo xc70 dat is geblokkeerd om erachter te komen hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan, als u niet weet wat ze betekenen, aarzel dan niet om onze inhoud over oranje lampjes op de volvo xc70 te lezen om de verklaring hiervoor te vinden.
 • Je hoeft alleen nog een tandje meer met de klok mee te gaan en hem in de stop te houden totdat je volvo xc70 start (laat je starter niet langer dan 10 seconden draaien of je loopt het risico hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar keer afkoelen tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je handelde om uw volvo xc70 te starten,
Weiterlesen:
Hoe maak je koplampen op volvo xc70 schoon?

Hoe start je een volvo xc70 met de keycard?

Na het ontdekken hoe de motor van een volvo xc70 aan te zetten met sleutel of zal u beschrijven hoe u dit moet doen voor een volvo xc70 die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De methode is nog steeds vrijwel hetzelfde, dus aarzel niet om terug te gaan naar het vorige gedeelte om informatie te krijgen over elk van de te doen stappen. Lees hieronder de richtlijnen die u moet volgen om uw volvo xc70 met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het bouwjaar en de serie moet je de kaart al dan niet in een specifieke gleuf steken, kijk op je dashboard of je volvo xc70 is uitgerust met deze gleuf of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, of je kunt de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die gewoonlijk op stuurhoogte wordt geplaatst, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders wordt deze gewoonlijk op de middenconsole geplaatst.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw volvo xc70 . in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of de oranje lampjes op je dashboard doven om uw volvo xc70 . te starten

.

Hoe start ik een volvo xc70 zonder sleutel?

En tot slot zullen we ontdekken, hoe start ik een volvo xc70 zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt en uw auto staat open, dit lijkt misschien logisch. Desalniettemin moet u weten dat als uw volvo xc70 nieuwer is dan het midden van de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingssystemen. Uiteraard mag dit alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de te volgen procedure:

 • Verwijder de kap die uw stuur beschermt en vind onder de 3 elektrische schakelaars die betreffende uw motor / accu / startmotor (om u te helpen, neem aub uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze onderling en scheid de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de procedure). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip tot slot de startkabel en sluit deze snel aan op de accukabel (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw volvo xc70 te starten).
Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de volvo xc70?

Daar heb je alle oplossingen voor ontdekt start een volvo xc70.

Bekijk de categorie volvo xc70 voor meer tips over de volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector