Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stel je de mistlampen op Volkswagen Transporter 4 af?

Of het nu regent, mistig of sneeuwt, over het algemeen stelt u het op prijs dat uw auto is uitgerust met mistlampen. Desalniettemin kunnen ze in sommige gevallen niet goed zijn afgesteld of vindt u dat ze te hoog of te laag zijn afgesteld. Dat is de reden waarom we dit artikel hebben geschreven om je te laten zien hoe de mistlampen op uw Volkswagen Transporter 4 afstellen?. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken wat de betekenis is van het afstellen van de mistlampen van zijn voertuig en vervolgens, in een andere stap, hoe u de mistlampen van uw Volkswagen Transporter 4 afstelt.

Waarom is het nodig om de mistlampen voor van uw Volkswagen Transporter 4 af te stellen?

We beginnen dus met ons artikel het belang van het instellen van de mistlampen op Volkswagen Transporter 4. Hoewel sommige mistlampen niet zijn afgesteld en in de fabriek zijn ingesteld, heeft u de mogelijkheid om hun instelling te wijzigen zodat ze min of meer hoog oplichten. Met deze versnelling, die niet verplicht is op een Volkswagen Transporter 4, vergroot je je zichtbaarheid enorm. Het is echter alleen toegestaan ​​buiten de bebouwde kom naast het grootlicht, of bij hevige regen, sneeuw of mist.

Optimaal zijn Door de mistlampen van zijn Volkswagen Transporter 4 in te stellen, kunt u niet verblinden en de zichtbaarheid maximaliseren dat ze aanbieden. Bovendien zullen mistlampen die niet goed zijn afgesteld de autobezitters die u passeert zeker storen en het risico op een ongeval vergroten. Het is daarom belangrijk, zowel voor u als voor andere gebruikers, dat u uw mistlampen goed heeft afgesteld.

Hoe de mistlampen van uw Volkswagen Transporter 4 afstellen?

Laten we nu verder gaan met het onderdeel waar u in dit artikel waarschijnlijk het meest enthousiast over bent, namelijk hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Transporter 4 afstelt? Nu u het belang van deze aanpassing, die misschien onbeduidend lijkt, hebt begrepen, gaan we verder met het praktische gedeelte.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter 5?

Het afstellen van de mistlampen is uiterst eenvoudig, hier volgen enkele stappen om dit optimaal te doen:

  • Leeg uw voertuig, controleer de spanning van uw banden en plaats slechts één persoon (ongeveer 70 kg) op de bestuurdersstoel die een leeggewicht van uw Volkswagen Transporter 4 simuleert.
  • Plaats uw voertuig op een vlakke plek met een schone muur voor u, idealiter tussen 5 en 10 meter er vanaf.
  • Meet de hoogte vanaf de grond tot aan de bovenkant van je mistlamp (op je Volkswagen Transporter 4), schrijf deze afstand op de muur voor je auto en plak er bijvoorbeeld een bouwtape op.
  • Schakel de mistlampen van uw Volkswagen Transporter 4 in en controleer of de lichtstraal kleiner is dan of gelijk is aan het merkteken dat u zojuist op de muur hebt gemarkeerd.
  • Als ze hoger oplichten dan dit punt, moet u in het hele motorcompartiment de stelschroeven gebruiken om de verlichting van uw mistlampen te verlagen (deze schroeven bevinden zich over het algemeen boven uw mistlampen, u zou ze snel moeten vinden, ze zullen meer of minder toegankelijk volgens het bouwjaar en de opties van uw Volkswagen Transporter 4)

.

Nu weet je het hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Transporter 4 . afstelt, vergeet niet om het van tijd tot tijd te controleren als u de indruk heeft dat het is verplaatst, denk niet twee keer na en lees ons artikel over het afstellen van de dimlichten op Volkswagen Transporter 4 als u hun verlichting wilt controleren niveau.

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Transporter 6?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector