Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stel je de mistlampen op Volkswagen Transporter 6 af?

Of het nu gaat regenen, mistig of sneeuwt, over het algemeen is het handig om mistlampen op uw auto te hebben. Ze kunnen echter af en toe niet goed zijn afgesteld of u kunt van mening zijn dat ze te hoog of te laag zijn. Dat is de reden waarom we de inhoud van dit artikel hebben gepubliceerd om aan u uit te leggen hoe de mistlampen op uw Volkswagen Transporter 6 afstellen?. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken wat het nut is van het afstellen van de mistlampen van zijn auto en vervolgens, in een extra sectie, hoe je de mistlampen van je Volkswagen Transporter 6 afstelt.

Waarom is het afstellen van de mistlampen voor van uw Volkswagen Transporter 6 essentieel?

We beginnen dus met de inhoud van ons artikel het belang van het instellen van de mistlampen op Volkswagen Transporter 6. Hoewel sommige mistlampen niet zijn afgesteld en in de fabriek zijn ingesteld, heeft u de mogelijkheid om hun instelling te wijzigen zodat ze min of meer hoog oplichten. Met deze versnelling, die niet verplicht is op een Volkswagen Transporter 6, kunt u uw zichtbaarheid aanzienlijk verbeteren. Het is echter alleen toegestaan ​​buiten de bebouwde kom naast het grootlicht, of bij hevige regen, sneeuw of mist.

Optimaal zijn Door de mistlampen van zijn Volkswagen Transporter 6 in te stellen, kunt u niet verblinden en de zichtbaarheid maximaliseren dat ze geven. Bovendien zullen mistlampen die niet goed zijn afgesteld de autobezitters die u passeert zeker hinderen en het risico op een ongeval vergroten. Het is daarom van fundamenteel belang, zowel voor u als voor andere gebruikers, dat u uw mistlampen perfect hebt afgesteld.

Hoe de mistlampen van uw Volkswagen Transporter 6 afstellen?

Laten we nu verder gaan met het gedeelte waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent in de inhoud van dit artikel, namelijk hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Transporter 6 afstelt? Nu u het belang van deze aanpassing, die misschien onbelangrijk lijkt, hebt begrepen, gaan we verder met het praktische gedeelte.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels inklappen op een Volkswagen Transporter 6?

Het aanpassen van de mistlampen is extreem eenvoudig, hier volgen enkele eenvoudige stappen om het optimaal te doen:

  • Leeg uw auto, controleer de bandenspanning en plaats slechts één persoon (ongeveer 70 kg) op de bestuurdersstoel, zodat het leeggewicht van uw Volkswagen Transporter 6 wordt gesimuleerd.
  • Plaats uw auto op een vlakke vloer met een schone muur voor u, idealiter op een afstand van 5 tot 10 meter.
  • Meet de afstand van de grond tot de bovenkant van je mistlamp (op je Volkswagen Transporter 6), schrijf deze afstand op de muur voor je auto en markeer deze met bijvoorbeeld bouwtape.
  • Schakel de mistlampen van uw Volkswagen Transporter 6 in en controleer of de lichtstraal kleiner is dan of gelijk is aan het merkteken dat u zojuist op de muur hebt gemarkeerd.
  • Als ze hoger oplichten dan dit punt, moet u in het hele motorcompartiment de stelschroeven gebruiken om de verlichting van uw mistlampen te verlagen (deze schroeven worden over het algemeen boven uw mistlampen geplaatst, u zou ze heel gemakkelijk moeten vinden, ze zullen meer of minder toegankelijk afhankelijk van het jaar en de opties van uw Volkswagen Transporter 6)

.

Nu weet je het hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Transporter 6 . afstelt, vergeet niet om het van tijd tot tijd te controleren als u de indruk heeft dat ze niet meer goed verlichten, aarzel dan niet om de inhoud van ons artikel te raadplegen over het afstellen van het dimlicht op Volkswagen Transporter 6 als u dat wilt om hun verlichtingsniveau te controleren.

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 6, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Transporter 5 uitschakelen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector