Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stel je de mistlampen op Volkswagen Transporter in?

Of het nu regent, mistig of sneeuwt, in de meeste gevallen is het handig om te beschikken over mistlampen op uw voertuig. Ze kunnen echter af en toe niet goed zijn afgesteld of u vindt misschien dat ze te hoog of te laag zijn afgesteld. Daarom hebben we deze inhoudspagina samengesteld om aan u te demonstreren hoe de mistlampen van uw Volkswagen Transporter afstellen?. Om dit mogelijk te maken, zullen we eerst ontdekken wat de reden is om de mistlampen van zijn voertuig af te stellen en vervolgens, in een extra sectie, hoe u de mistlampen van uw Volkswagen Transporter kunt afstellen.

Waarom is het nodig om de mistlampen voor van uw Volkswagen Transporter af te stellen?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met het belang van het afstellen van de mistlampen op Volkswagen Transporter. Ook al zijn sommige mistlampen niet afgesteld en in de fabriek afgesteld, je hebt de mogelijkheid om hun afstelling te wijzigen zodat ze min of meer hoog oplichten. Met deze uitrusting, die niet verplicht is op een Volkswagen Transporter, vergroot u uw zichtbaarheid aanzienlijk. Het is echter alleen toegestaan ​​buiten de bebouwde kom naast het grootlicht, of bij hevige regen, sneeuw of mist.

Een perfect hebben Door de mistlampen van zijn Volkswagen Transporter in te stellen, kunt u niet verblinden en de zichtbaarheid maximaliseren dat ze bieden. Bovendien zullen mistlampen die niet correct zijn afgesteld de autobezitters die u passeert zeker storen en het risico op een ongeval vergroten. Het is dus noodzakelijk, zowel voor jou als voor andere gebruikers, dat je je mistlampen goed hebt afgesteld.

Hoe de mistlampen van uw Volkswagen Transporter afstellen?

Laten we nu verder gaan met het gedeelte waar u waarschijnlijk het meest enthousiast over bent op deze inhoudspagina, namelijk hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Transporter afstelt? Nu u het belang van deze aanpassing, die misschien triviaal lijkt, hebt begrepen, gaan we verder met het praktische gedeelte.

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Transporter 4 openen met een lege batterij?

Het afstellen van de mistlichten is bijzonder eenvoudig, hier volgen enkele eenvoudige stappen om dit optimaal te doen:

  • Leeg uw voertuig, controleer de bandenspanning en plaats slechts één persoon (ongeveer 70 kg) op de bestuurdersstoel, die een leeggewicht van uw Volkswagen Transporter simuleert.
  • Plaats uw voertuig op een vlakke plek met een schone muur voor u, idealiter tussen 5 en 10 meter er vanaf.
  • Meet de afstand van de grond tot de bovenkant van je mistlamp (op je Volkswagen Transporter), schrijf deze afstand op de muur voor je auto en markeer deze met bijvoorbeeld bouwtape.
  • Schakel de mistlampen van uw Volkswagen Transporter in en controleer of de lichtstraal kleiner is dan of gelijk is aan het merkteken dat u zojuist op de muur hebt gemarkeerd.
  • Als ze hoger oplichten dan dit punt, moet u in het hele motorcompartiment de stelschroeven gebruiken om de verlichting van uw mistlampen te verlagen (deze schroeven bevinden zich over het algemeen boven uw mistlampen, u zou ze snel moeten vinden, ze zullen meer of minder toegankelijk bepaald door het bouwjaar en de opties van uw Volkswagen Transporter)

.

Nu weet je het hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Transporter afstelt, vergeet niet om het van tijd tot tijd te controleren als u de indruk heeft dat ze niet meer goed verlichten, aarzel dan niet om onze inhoudspagina te raadplegen over het afstellen van de dimlichten op Volkswagen Transporter als u dit wilt controleren hun verlichtingsniveau.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter in de categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector