Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Polo 3 af?

Of het nu regent, mistig of sneeuwt, over het algemeen stelt u het op prijs dat uw voertuig is uitgerust met mistlampen. Desalniettemin kunnen ze af en toe niet goed afgesteld zijn of u vindt dat ze te hoog of te laag zijn afgesteld. Daarom hebben we de inhoud van dit artikel geschreven om aan u te demonstreren hoe de mistlampen op uw Volkswagen Polo 3 afstellen?. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken wat de betekenis is van het afstellen van de mistlampen van zijn auto en vervolgens, in een tweede deel, hoe je de mistlampen van je Volkswagen Polo 3 kunt afstellen.

Waarom is het zo belangrijk om de mistlampen voor van uw Volkswagen Polo 3 af te stellen?

Dus we beginnen onze artikelinhoud met het voordeel van het afstellen van de mistlampen op Volkswagen Polo 3. Ondanks dat sommige mistlampen niet zijn afgesteld en in de fabriek zijn afgesteld, heeft u de mogelijkheid om hun instelling aan te passen zodat ze min of meer hoog oplichten. Met deze apparaten, die niet verplicht zijn op een Volkswagen Polo 3, kunt u uw zichtbaarheid aanzienlijk verbeteren. Het is echter alleen toegestaan ​​buiten de bebouwde kom naast het grootlicht, of bij hevige regen, sneeuw of mist.

Een perfect hebben Door de mistlampen van zijn Volkswagen Polo 3 af te stellen, kunt u niet verblinden en de zichtbaarheid maximaliseren dat ze aanbieden. Bovendien zullen mistlampen die niet goed zijn afgesteld, zeker gevolgen hebben voor de autobezitters die u passeert en het risico op een ongeval vergroten. Het is dus noodzakelijk, zowel voor jou als voor andere gebruikers, dat je je mistlampen perfect hebt afgesteld.

Hoe de mistlampen van uw Volkswagen Polo 3 afstellen?

Laten we nu verder gaan met het gedeelte waar u waarschijnlijk het meest enthousiast over bent in de inhoud van dit artikel, namelijk hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Polo 3 afstelt? Nu u het voordeel van deze aanpassing hebt begrepen, die misschien onbeduidend lijkt, gaan we verder met het praktische gedeelte.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Polo 5, wat kan ik doen?

Het aanpassen van de mistlichten is bijzonder eenvoudig, hier volgen enkele stappen om dit optimaal te doen:

  • Leeg uw auto, controleer de spanning van uw banden en plaats slechts één persoon (ongeveer 70 kg) op de bestuurdersstoel die een leeggewicht van uw Volkswagen Polo 3 simuleert.
  • Plaats uw auto op een vlakke ondergrond met een schone muur voor u, bij voorkeur op een afstand van 5 tot 10 meter.
  • Meet de afstand van de grond tot de bovenkant van je mistlamp (op je Volkswagen Polo 3), schrijf deze afstand op de muur voor je auto en plak er bijvoorbeeld een bouwtape op.
  • Schakel de mistlampen van uw Volkswagen Polo 3 in en controleer of de lichtstraal kleiner is dan of gelijk is aan het merkteken dat u zojuist op de muur hebt gemarkeerd.
  • Als ze hoger oplichten dan dit spoor, moet u via de motorruimte de stelschroeven gebruiken om de verlichting van uw mistlampen te verlagen (deze schroeven worden over het algemeen boven uw mistlampen geplaatst, u zou ze heel gemakkelijk moeten vinden, ze zullen meer of minder bereikbaar afhankelijk van het bouwjaar en de opties van uw Volkswagen Polo 3)

.

Nu weet je het hoe de mistlampen op uw Volkswagen Polo 3 af te stellen, vergeet niet om het van tijd tot tijd te controleren als u de indruk heeft dat ze niet meer goed verlichten, denk dan niet twee keer na en lees de inhoud van ons artikel over het afstellen van het dimlicht op Volkswagen Polo 3 als u dat wilt om hun verlichtingsniveau te controleren.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 3.

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Polo?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector