Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Polo 4 af?

Of het nu regent, mistig of sneeuwt, we vinden het meestal leuk om uitgerust te zijn met mistlampen op uw auto. Toch kunnen ze af en toe niet goed afgesteld zijn of u vindt dat ze te hoog of te laag zijn afgesteld. Dat is de reden waarom we de inhoud van dit artikel hebben samengesteld om aan u te demonstreren hoe de mistlampen op uw Volkswagen Polo 4 afstellen?. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst zien wat het nut is van het afstellen van de mistlampen van zijn voertuig, en vervolgens, in een ander deel, hoe de mistlampen van uw Volkswagen Polo 4 af te stellen.

Waarom is het afstellen van de mistlampen voor van uw Volkswagen Polo 4 essentieel?

Dus we beginnen onze artikelinhoud met het belang van het afstellen van de mistlampen op Volkswagen Polo 4. Ondanks dat sommige mistlampen niet zijn afgesteld en in de fabriek zijn afgesteld, heeft u de mogelijkheid om hun instelling aan te passen zodat ze min of meer hoog oplichten. Met deze apparaten, die niet verplicht zijn op een Volkswagen Polo 4, vergroot je je zichtbaarheid enorm. Het is echter uitsluitend toegestaan ​​buiten de bebouwde kom naast het grootlicht, of bij hevige regen, sneeuw of mist.

Een perfect hebben Door de mistlampen van zijn Volkswagen Polo 4 af te stellen, kunt u niet verblinden en de zichtbaarheid maximaliseren dat ze aanbieden. Bovendien zullen mistlampen die niet correct zijn afgesteld zeker gevolgen hebben voor de autobezitters die u doorkruist en het risico op een ongeval vergroten. Het is daarom belangrijk, zowel voor u als voor andere gebruikers, dat u uw mistlampen goed heeft afgesteld.

Hoe de mistlampen van uw Volkswagen Polo 4 afstellen?

Laten we nu verder gaan met het gedeelte dat u waarschijnlijk het meest overweegt in de inhoud van dit artikel, namelijk hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Polo 4 afstelt? Nu u het belang van deze aanpassing, die misschien onbelangrijk lijkt, hebt begrepen, gaan we verder met het praktische gedeelte.

Weiterlesen:
Remvloeistof lekkage Volkswagen Polo 4

Het aanpassen van de mistlampen is heel eenvoudig, hier volgen enkele eenvoudige stappen om het optimaal te doen:

  • Leeg uw voertuig, controleer de bandenspanning en plaats slechts één persoon (ongeveer 70 kg) op de bestuurdersstoel, die een leeggewicht van uw Volkswagen Polo 4 simuleert.
  • Plaats uw voertuig op een vlakke plek met een schone muur voor u, bij voorkeur tussen 5 en 10 meter er vandaan.
  • Meet de hoogte van de grond tot de bovenkant van je mistlamp (op je Volkswagen Polo 4), schrijf deze afstand op de muur voor je auto en markeer deze met bijvoorbeeld bouwtape.
  • Schakel de mistlampen van uw Volkswagen Polo 4 in en controleer of de lichtbundel kleiner is dan of gelijk is aan het merkteken dat u zojuist op de muur hebt gemarkeerd.
  • Als ze hoger oplichten dan dit punt, moet u via de motorruimte de stelschroeven gebruiken om de verlichting van uw mistlampen te verlagen (deze schroeven bevinden zich over het algemeen boven uw mistlampen, u zou ze gemakkelijk moeten vinden, ze zullen meer of minder toegankelijk volgens het bouwjaar en de opties van uw Volkswagen Polo 4)

.

Nu weet je het hoe de mistlampen op uw Volkswagen Polo 4 af te stellen, vergeet niet om het van tijd tot tijd te controleren als u de indruk heeft dat het is verplaatst, aarzel dan niet om de inhoud van ons artikel te raadplegen over het afstellen van de dimlichten op Volkswagen Polo 4 als u hun verlichting wilt controleren peil.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo 4 in de categorie Volkswagen Polo 4.

Weiterlesen:
Remlicht Volkswagen Polo 8 blijft branden, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector