Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Polo 5 af?

Of het nu regent, mistig of sneeuwt, in het algemeen stelt u het op prijs dat uw voertuig is uitgerust met mistlampen. Maar ze kunnen af ​​en toe niet goed zijn afgesteld of u vindt ze misschien te hoog of te laag. Dat is de uitleg waarom we dit artikel hebben gepubliceerd om aan u te demonstreren hoe de mistlampen op uw Volkswagen Polo 5 afstellen?. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst zien wat de reden is om de mistlampen van zijn auto af te stellen en vervolgens, in een andere stap, hoe u de mistlampen van uw Volkswagen Polo 5 kunt afstellen.

Waarom is het voordelig om de mistlampen voor van uw Volkswagen Polo 5 af te stellen?

Dus we beginnen ons artikel met het belang van het instellen van de mistlampen op Volkswagen Polo 5. Hoewel sommige mistlampen niet zijn afgesteld en in de fabriek zijn ingesteld, heeft u de mogelijkheid om hun instelling te wijzigen zodat ze min of meer hoog oplichten. Met deze uitrusting, die niet verplicht is op een Volkswagen Polo 5, vergroot u uw zichtbaarheid aanzienlijk. Het is echter alleen toegestaan ​​buiten de bebouwde kom naast het grootlicht, of bij hevige regen, sneeuw of mist.

Een perfect hebben Door de mistlampen van zijn Volkswagen Polo 5 af te stellen, verblindt u niet en vergroot u de zichtbaarheid dat ze bieden. Bovendien zullen mistlampen die niet goed zijn afgesteld ongetwijfeld gevolgen hebben voor de autobezitters die u doorkruist en het risico op een ongeval vergroten. Het is daarom belangrijk, zowel voor u als voor andere gebruikers, dat u uw mistlampen goed heeft afgesteld.

Hoe de mistlampen van uw Volkswagen Polo 5 afstellen?

Laten we nu verder gaan met het gedeelte waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent in dit artikel, namelijk hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Polo 5 afstelt? Nu u het belang van deze aanpassing beseft, die misschien triviaal lijkt, gaan we verder met het praktische gedeelte.

Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Polo 3, wat te doen ?

Het afstellen van de mistlampen is bijzonder eenvoudig, hier volgen enkele technieken om dit optimaal te doen:

  • Leeg uw auto, controleer de bandenspanning en plaats slechts één persoon (ongeveer 70 kg) op de bestuurdersstoel die een leeggewicht van uw Volkswagen Polo 5 simuleert.
  • Plaats uw auto op een vlakke vloer met een schone muur voor u, bij voorkeur tussen 5 en 10 meter er vandaan.
  • Meet de afstand van de grond tot de bovenkant van je mistlamp (op je Volkswagen Polo 5), schrijf deze afstand op de muur voor je auto en markeer deze met bijvoorbeeld bouwtape.
  • Schakel de mistlampen van uw Volkswagen Polo 5 in en controleer of de lichtstraal kleiner is dan of gelijk is aan het merkteken dat u zojuist op de muur hebt gemarkeerd.
  • Als ze hoger oplichten dan dit spoor, moet u in het hele motorcompartiment de stelschroeven gebruiken om de verlichting van uw mistlampen te verlagen (deze schroeven bevinden zich over het algemeen boven uw mistlampen, u zou ze heel gemakkelijk moeten vinden, ze zullen meer of minder bereikbaar afhankelijk van het bouwjaar en de opties van uw Volkswagen Polo 5)

.

Nu weet je het hoe de mistlampen op uw Volkswagen Polo 5 af te stellen, vergeet niet om het van tijd tot tijd te controleren als u de indruk heeft dat ze niet meer goed verlichten, denk dan niet twee keer na en lees ons artikel over het afstellen van het dimlicht op Volkswagen Polo 5 als u dat wilt controleer hun verlichtingsniveau.

Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Polo 5, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 5 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Remlicht Volkswagen Polo 3 blijft branden, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector