Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Polo 6 af?

Of het nu regent, mistig is of sneeuwt, over het algemeen vinden we het leuk om mistlampen op uw auto te hebben. Desalniettemin kunnen ze in sommige gevallen niet goed zijn afgesteld of vindt u ze te hoog of te laag. Dat is de reden waarom we dit artikel hebben geschreven om je uit te leggen hoe de mistlampen op uw Volkswagen Polo 6 afstellen?. Om dit te bereiken, zullen we eerst zien wat de betekenis is van het afstellen van de mistlampen van zijn auto en vervolgens, in een ander deel, hoe je de mistlampen van je Volkswagen Polo 6 kunt afstellen.

Waarom is het zo belangrijk om de mistlampen voor van uw Volkswagen Polo 6 af te stellen?

Dus we beginnen ons artikel met het voordeel van het instellen van de mistlampen op Volkswagen Polo 6. Ondanks dat sommige mistlampen niet zijn afgesteld en in de fabriek zijn afgesteld, heeft u de mogelijkheid om hun instelling te wijzigen zodat ze min of meer hoog oplichten. Met deze uitrusting, die niet verplicht is op een Volkswagen Polo 6, vergroot u uw zichtbaarheid aanzienlijk. Het is echter uitsluitend toegestaan ​​buiten de bebouwde kom naast het grootlicht, of bij hevige regen, sneeuw of mist.

Een perfect hebben Door de mistlampen van zijn Volkswagen Polo 6 af te stellen, kunt u niet verblinden en de zichtbaarheid maximaliseren dat ze bieden. Bovendien zullen mistlampen die niet goed zijn afgesteld, onvermijdelijk gevolgen hebben voor de autobezitters die u passeert en het risico op een ongeval vergroten. Het is daarom belangrijk, zowel voor u als voor andere gebruikers, dat u uw mistlampen perfect afgesteld heeft.

Hoe de mistlampen van uw Volkswagen Polo 6 afstellen?

Laten we nu verder gaan met het onderdeel waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent in dit artikel, namelijk hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Polo 6 afstelt? Nu u het belang van deze aanpassing, die misschien triviaal lijkt, hebt begrepen, gaan we verder met het praktische gedeelte.

Weiterlesen:
Hoe een olielek op mijn Volkswagen Polo 5 op te lossen?

Het afstellen van de mistlichten is specifiek eenvoudig, hier volgen een paar dingen om dit optimaal te doen:

  • Leeg uw auto, controleer de spanning van uw banden en plaats slechts één persoon (ongeveer 70 kg) op de bestuurdersstoel die een leeggewicht van uw Volkswagen Polo 6 simuleert.
  • Plaats uw auto op een vlakke vloer met een schone muur voor u, bij voorkeur op een afstand van 5 tot 10 meter.
  • Meet de afstand van de grond tot de bovenkant van je mistlamp (op je Volkswagen Polo 6), schrijf deze afstand op de muur voor je auto en plak er bijvoorbeeld een bouwtape op.
  • Schakel de mistlampen van uw Volkswagen Polo 6 in en controleer of de lichtstraal kleiner is dan of gelijk is aan het merkteken dat u zojuist op de muur hebt gemarkeerd.
  • Als ze hoger oplichten dan dit spoor, moet u in het hele motorcompartiment de stelschroeven gebruiken om de verlichting van uw mistlampen te verlagen (deze schroeven bevinden zich over het algemeen boven uw mistlampen, u zou ze heel gemakkelijk moeten vinden, ze zullen meer of minder toegankelijk bepaald door het bouwjaar en de opties van uw Volkswagen Polo 6)

.

Nu weet je het hoe de mistlampen op uw Volkswagen Polo 6 af te stellen, vergeet niet om het van tijd tot tijd te controleren als u de indruk heeft dat het is verplaatst, aarzel dan niet om ons artikel te raadplegen over het afstellen van het dimlicht op Volkswagen Polo 6 als u hun verlichtingsniveau wilt controleren .

Mocht je nog vragen hebben over de Volkswagen Polo 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 6 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe het versnellingsbaklek op Volkswagen Polo te verhelpen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector