Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Polo 8 af?

Of het nu regent, mistig of sneeuwt, we vinden het meestal leuk om uitgerust te zijn met mistlampen op uw voertuig. Ze kunnen echter af en toe niet goed zijn afgesteld of u kunt van mening zijn dat ze te hoog of te laag zijn afgesteld. Dat is de reden waarom we deze inhoudspagina hebben gepubliceerd om het je te leren hoe de mistlampen op uw Volkswagen Polo 8 afstellen?. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken wat het doel is van het afstellen van de mistlampen van zijn auto en vervolgens, in een ander deel, hoe de mistlampen van uw Volkswagen Polo 8 af te stellen.

Waarom is het afstellen van de mistlampen voor van uw Volkswagen Polo 8 essentieel?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met het voordeel van het instellen van de mistlampen op Volkswagen Polo 8. Hoewel sommige mistlampen niet zijn afgesteld en in de fabriek zijn ingesteld, heeft u de mogelijkheid om hun instelling te wijzigen zodat ze min of meer hoog oplichten. Met deze versnelling, die niet verplicht is op een Volkswagen Polo 8, kunt u uw zichtbaarheid aanzienlijk verbeteren. Het is echter uitsluitend toegestaan ​​buiten de bebouwde kom naast het grootlicht, of bij hevige regen, sneeuw of mist.

Een perfect hebben Door de mistlampen van zijn Volkswagen Polo 8 af te stellen, kunt u niet verblinden en de zichtbaarheid maximaliseren dat ze bieden. Bovendien zullen mistlampen die niet goed zijn afgesteld de autobezitters die u passeert zeker storen en het risico op een ongeval vergroten. Het is dus noodzakelijk, zowel voor jou als voor andere gebruikers, dat je je mistlampen goed hebt afgesteld.

Hoe de mistlampen van uw Volkswagen Polo 8 afstellen?

Laten we nu verder gaan met het onderdeel waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent op deze inhoudspagina, namelijk hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Polo 8 afstelt? Nu u het belang van deze aanpassing, die misschien onbeduidend lijkt, hebt begrepen, gaan we verder met het praktische gedeelte.

Weiterlesen:
Stank in de airco Volkswagen Polo 4

Het afstellen van de mistlampen is uiterst eenvoudig, hier volgen enkele stappen om dit optimaal te doen:

  • Leeg uw auto, controleer de bandenspanning en plaats slechts één persoon (ongeveer 70 kg) op de bestuurdersstoel, zodat het leeggewicht van uw Volkswagen Polo 8 wordt gesimuleerd.
  • Plaats uw auto op een vlakke vloer met een schone muur voor u, bij voorkeur op een afstand van 5 tot 10 meter.
  • Meet de hoogte van de grond tot de bovenkant van je mistlamp (op je Volkswagen Polo 8), schrijf deze afstand op de muur voor je auto en plak er bijvoorbeeld een bouwtape op.
  • Schakel de mistlampen van uw Volkswagen Polo 8 in en controleer of de lichtstraal kleiner is dan of gelijk is aan het merkteken dat u zojuist op de muur hebt gemarkeerd.
  • Als ze hoger oplichten dan dit spoor, moet u in het hele motorcompartiment de stelschroeven gebruiken om de verlichting van uw mistlampen te verlagen (deze schroeven worden over het algemeen boven uw mistlampen geplaatst, u zou ze heel gemakkelijk moeten vinden, ze zullen meer of minder bereikbaar afhankelijk van het bouwjaar en de opties van uw Volkswagen Polo 8)

.

Nu weet je het hoe de mistlampen op uw Volkswagen Polo 8 af te stellen, vergeet niet om het van tijd tot tijd te controleren als u de indruk heeft dat ze niet meer goed verlichten, aarzel dan niet om onze inhoudspagina te lezen over het afstellen van het dimlicht op Volkswagen Polo 8 als u dat wilt controleer hun verlichtingsniveau.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo 8 in de categorie Volkswagen Polo 8.

Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu Volkswagen Polo 8, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector