Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Touran 3 af?

Of het nu regent, mistig of sneeuwt, u stelt het meestal op prijs dat uw auto is uitgerust met mistlampen. Desalniettemin kunnen ze af en toe niet goed zijn afgesteld of vindt u ze te hoog of te laag. Dat is de belangrijkste reden waarom we deze inhoudspagina hebben samengesteld om aan u te demonstreren hoe de mistlampen op uw Volkswagen Touran 3 afstellen?. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken wat het nut is van het afstellen van de mistlampen van zijn auto, en vervolgens, in een tweede deel, hoe je de mistlampen van je Volkswagen Touran 3 afstelt.

Waarom is het belangrijk om de mistlampen voor van uw Volkswagen Touran 3 af te stellen?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met het belang van het afstellen van de mistlampen op Volkswagen Touran 3. Hoewel sommige mistlampen niet zijn afgesteld en in de fabriek zijn ingesteld, heeft u de mogelijkheid om hun instelling te wijzigen zodat ze min of meer hoog oplichten. Met deze versnelling, die niet verplicht is op een Volkswagen Touran 3, kunt u uw zichtbaarheid aanzienlijk verbeteren. Het is echter uitsluitend toegestaan ​​buiten de bebouwde kom naast het grootlicht, of bij hevige regen, sneeuw of mist.

Een perfect hebben Door de mistlampen van zijn Volkswagen Touran 3 af te stellen, kunt u niet verblinden en de zichtbaarheid maximaliseren dat ze geven. Bovendien zullen mistlampen die niet goed zijn afgesteld onvermijdelijk de chauffeurs die u kruist storen en het risico op een ongeval vergroten. Het is dus noodzakelijk, zowel voor jou als voor andere gebruikers, dat je je mistlampen goed hebt afgesteld.

Hoe de mistlampen van uw Volkswagen Touran 3 afstellen?

Laten we nu verder gaan met het gedeelte dat u waarschijnlijk het meest overweegt op deze inhoudspagina, namelijk hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Touran 3 afstelt? Nu u het voordeel van deze aanpassing hebt begrepen, die misschien onbeduidend lijkt, gaan we verder met het praktische gedeelte.

Weiterlesen:
De airco in mijn Volkswagen Touran 3 is niet meer koud

Het aanpassen van de mistlampen is uiterst eenvoudig, hier volgen enkele eenvoudige stappen om het optimaal te doen:

  • Leeg uw auto, controleer de bandenspanning en plaats slechts één persoon (ongeveer 70 kg) op de bestuurdersstoel, zodat het leeggewicht van uw Volkswagen Touran 3 wordt gesimuleerd.
  • Plaats uw auto op een vlakke vloer met een schone muur voor u, bij voorkeur op een afstand van 5 tot 10 meter.
  • Meet de afstand van de grond tot de bovenkant van je mistlamp (op je Volkswagen Touran 3), schrijf deze afstand op de muur voor je auto en markeer deze met bijvoorbeeld bouwtape.
  • Schakel de mistlampen van uw Volkswagen Touran 3 in en controleer of de lichtstraal kleiner is dan of gelijk is aan de markering die u zojuist op de muur hebt gemarkeerd.
  • Als ze hoger oplichten dan dit merkteken, moet u via de motorruimte de stelschroeven gebruiken om de verlichting van uw mistlampen lager te zetten (deze schroeven worden over het algemeen boven uw mistlampen geplaatst, u zou ze snel moeten vinden, ze zullen meer of minder bereikbaar bepaald door het bouwjaar en de opties van uw Volkswagen Touran 3)

.

Nu weet je het hoe de mistlampen op uw Volkswagen Touran 3 af te stellen, vergeet niet om het van tijd tot tijd te controleren als u de indruk heeft dat ze niet meer goed verlichten, aarzel dan niet om onze inhoudspagina te lezen over het afstellen van het dimlicht op Volkswagen Touran 3 als u dat wilt om hun verlichtingsniveau te controleren.

Wanneer u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Probleem met automaat Volkswagen Touran 2 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector