Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Touran af?

Of het nu regent, mistig of sneeuwt, in de meeste gevallen vinden wij het prettig om uitgerust te zijn met mistlampen op uw motorvoertuig. Ze kunnen echter soms niet goed zijn afgesteld of u kunt het gevoel hebben dat ze te hoog of te laag zijn afgesteld. Daarom hebben we dit korte bericht geschreven om je te laten zien hoe de mistlampen van uw Volkswagen Touran afstellen?. Om dit mogelijk te maken, zullen we eerst zien wat het nut is van het afstellen van de mistlampen van zijn voertuig, en vervolgens, in een tweede stap, hoe de mistlampen van uw Volkswagen Touran af te stellen.

Waarom is het belangrijk om de mistlampen voor van uw Volkswagen Touran af te stellen?

Dus we beginnen onze korte post met het punt van het afstellen van de mistlampen aan Volkswagen Touran. Ondanks dat sommige mistlampen niet zijn afgesteld en in de fabriek zijn afgesteld, heeft u de mogelijkheid om hun instelling te wijzigen zodat ze min of meer hoog oplichten. Met deze uitrusting, die niet verplicht is op een Volkswagen Touran, vergroot u uw zichtbaarheid enorm. Het is echter uitsluitend toegestaan ​​buiten de bebouwde kom naast het grootlicht, of bij hevige regen, sneeuw of mist.

Een perfect hebben Door de mistlampen van zijn Volkswagen Touran af te stellen verblindt u niet en vergroot u de zichtbaarheid dat ze aanbieden. Bovendien zullen mistlampen die niet goed zijn afgesteld de bestuurders die u passeert zeker hinderen en het risico op een ongeval vergroten. Het is daarom van cruciaal belang, zowel voor u als voor andere gebruikers, dat u uw mistlampen correct heeft afgesteld.

Hoe de mistlampen van uw Volkswagen Touran afstellen?

Laten we nu verder gaan met het onderdeel dat u waarschijnlijk het meest overweegt in deze korte post, namelijk hoe u de mistlampen op uw Volkswagen Touran afstelt? Nu u het belang van deze aanpassing beseft, die misschien onbelangrijk lijkt, gaan we verder met het praktische gedeelte.

Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Touran 3 vervangen?

Het afstellen van de mistlampen is uiterst eenvoudig, hier volgen een aantal dingen om dit optimaal te doen:

  • Leeg uw voertuig, controleer de bandenspanning en plaats slechts één persoon (ongeveer 70 kg) op de bestuurdersstoel, zodat het leeggewicht van uw Volkswagen Touran wordt gesimuleerd.
  • Plaats uw voertuig op een vlakke vloer met een schone muur voor u, idealiter tussen 5 en 10 meter er vandaan.
  • Meet de afstand van de grond tot de bovenkant van je mistlamp (op je Volkswagen Touran), schrijf deze afstand op de muur voor je auto en plak er bijvoorbeeld een bouwtape op.
  • Schakel de mistlampen van uw Volkswagen Touran in en controleer of de lichtstraal kleiner is dan of gelijk is aan het merkteken dat u zojuist op de muur hebt gemarkeerd.
  • Als ze hoger oplichten dan dit punt, moet u in het hele motorcompartiment de stelschroeven gebruiken om de verlichting van uw mistlampen te verlagen (deze schroeven bevinden zich over het algemeen boven uw mistlampen, u zou ze gemakkelijk moeten vinden, ze zullen meer of minder toegankelijk bepaald door het bouwjaar en de opties van uw Volkswagen Touran)

.

Nu weet je het hoe de mistlampen op uw Volkswagen Touran af te stellen, vergeet niet om het van tijd tot tijd te controleren als u de indruk heeft dat ze niet meer goed verlichten, aarzel dan niet om onze korte post te raadplegen over hoe u het dimlicht op Volkswagen Touran moet afstellen als u dat wilt controleer hun verlichtingsniveau.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Touran, wat te doen ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector