Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stel je je dimlicht in op Volkswagen Polo?

Het maakt niet uit of u denkt dat u in het donker niet goed kunt zien, of u het gevoel heeft dat u te laag of te hoog verlicht, in al deze gevallen is er maar één onderdeel van uw auto dat u de schuld kunt geven: uw dimlicht. Hoewel deze aanpassing eenvoudig lijkt dankzij het duimwiel op uw dashboard, is een volledige aanpassing veel complexer dan deze gebruikelijke herschikking, en in deze inhoud zullen we het ontdekken hoe de dimlichten van uw Volkswagen Polo afstellen? Hiervoor zullen we eerst en vooral ontdekken waarom u uw verlichting moet aanpassen en ten tweede hoe u de dimlichten van uw Volkswagen Polo moet aanpassen.

Waarom het dimlicht van uw Volkswagen Polo instellen?

Dus laten we onze inhoud beginnen met het voordeel van het aanpassen van het dimlicht van uw Volkswagen Polo. Voor veel mensen zijn deze lampen goed genoeg afgesteld, en het lijkt erop dat ze ‘s nachts voldoende oplichten. Dit is echter niet automatisch het geval en het uitchecken van deze instelling, ook omdat de dimlichten van je Volkswagen Polo lichten niet goed op, of omdat je het gevoel hebt dat ze te laag of te krachtig zijn is een goed plan .

Het dimlicht van uw Volkswagen Polo aanpassen voor de veiligheid is een goed plan.

Om te beginnen, de afstellen van de dimlichten van een Volkswagen Polo moet worden gedaan om een ​​eenvoudige veiligheidsreden. Of het nu voor jou is, of voor de andere gebruikers die je tegenkomt tijdens je nachtelijke reizen. Inderdaad, als je niet genoeg ziet, bestaat het risico dat je een obstakel op de weg mist of een bocht slecht voorspelt. Integendeel, als uw lichten te krachtig zijn, loopt u het risico de mensen voor u te verblinden en daarmee uzelf in gevaar te brengen. Het is dus cruciaal voor zowel anderen als voor u om een ​​ideale instelling van uw parkeerlichten te hebben.

Het instellen van de dimlichten van een Volkswagen Polo voor wetsmotieven

Bovendien is er voor beveiliging een wet die toezicht houdt op het vermogen, het afstellen van dimlichten van auto’s, hier is wat het specificeert: hebben tussen 2 en 4 koplampen die oplichten, minimaal 30 meter. Een andere wet houdt toezicht op het gebruik ervan, de Europese (richtlijn 76/756 / EEG), die bepaalt dat de hoogte van de balk tussen 500 mm en 1200 mm vanaf de grond moet zijn en dat ze minstens 600 mm uit elkaar moeten zijn.

Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Polo 3?

Hoe de dimlichtkoplampen van een Volkswagen Polo afstellen?

We gaan nu verder met de sectie die u aanbelangt, hoe meer in deze inhoud, hoe stel je het dimlicht van zijn Volkswagen Polo in? Deze instelling lijkt misschien een beetje moeilijk, maar als u de aanbevelingen opvolgt, zou u dit zonder al te veel problemen moeten kunnen doen.

Voorbereidingen om het dimlicht van een Volkswagen Polo in te stellen

Om te beginnen, moet u uw voertuig instellen om uw dimlicht in goede omstandigheden af ​​te stellen, hier zijn de voorbereidingen om te doen:

 • Plaats uw voertuig bijvoorbeeld op een oppervlak voor een witte muur, ongeveer 4 of 5 meter van de muur.
 • Onderzoek uw bandenspanning voorzichtig.
 • Controleer of de hoogteverstelknop voor de verlichting op 0 staat

  .

 • Probeer dat maar eens met een halfvolle tank.
 • Verwijder al het onnodige gewicht van het voertuig, er mag slechts één persoon op de bestuurdersstoel zitten.

De instelling van de dimlichten van zijn Volkswagen Polo

Zodra uw voertuig op zijn plaats staat, schakelt u uw in dimlicht en maak een kruisvormige markering (een horizontale en een verticale sectie) in het midden van de balk die op de muur zal worden geprojecteerd. Zorg ervoor dat met een niveau dat beide delen van het kruis recht zijn. Beweeg vervolgens uw voertuig terug tot een afstand van 7 tot 10 meter. Voor de rest van de procedure volgen hier de basisstappen:

 • Open uw motorkap, identificeer de schroeven voor horizontale en verticale afstelling van de lichten van uw Volkswagen Polo (ze zijn gewoonlijk gemarkeerd, en die hierboven moeten de verticaliteit aanpassen en die aan de zijkant regelen de horizontaliteit van de aanpassing).
 • Gebruik een doek of iets anders om het licht te verbergen waarop u de aanpassing niet maakt.
 • Met behulp van de schroeven om de horizontale afstelling te maken, zou je het meest intense deel van de balk moeten hebben dat iets rechts van de verticale lijn op de muur moet staan

  .

 • Bij verticale correctie moet u de schroef gebruiken om te proberen het bovenste uiteinde van de balk ter hoogte van de horizontale markering op de muur of iets eronder te plaatsen.
 • Controleer na voltooiing of de instelling van het dimlicht van uw Volkswagen Polo consistent is op de weg, aarzel niet om te controleren of er mee is gereden, in sommige gevallen kan hij bewegen.
Weiterlesen:
Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Polo 8 vervangen?

Als u de mistlampen op uw Volkswagen Polo wilt aanpassen, lees dan onze inhoud over dit onderwerp.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector