Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen Passat 7?

Het maakt niet uit of je het gevoel hebt dat je ‘s nachts niet goed kunt zien, of je nu denkt dat je te weinig of te veel verlichting hebt, in al deze omstandigheden is er maar één onderdeel van je auto dat de schuld krijgt: je lage balken. Hoewel deze aanpassing gemakkelijk lijkt te zijn dankzij het duimwiel op uw dashboard, is een volledige aanpassing veel technischer dan deze gewone manipulatie, en in deze inhoud zullen we zien hoe het dimlicht van uw Volkswagen Passat 7 afstellen? Hiervoor zullen we allereerst zien waarom u uw lichten moet afstellen en ten tweede hoe u het dimlicht van uw Volkswagen Passat 7 moet afstellen.

Waarom het dimlicht van uw Volkswagen Passat 7 afstellen?

Dus laten we onze inhoud beginnen met het voordeel van het afstellen van het dimlicht van uw Volkswagen Passat 7. Voor de meesten van ons zijn deze lichten goed genoeg afgesteld, en het lijkt erop dat ze ‘s nachts voldoende oplichten. Helaas is dit niet automatisch het geval en kijkend naar deze instelling, ofwel omdat het dimlicht van uw Volkswagen Passat 7 niet goed oplicht, of omdat u het gevoel heeft dat ze te zwak of te krachtig zijn is een goed plan .

Het dimlicht van uw Volkswagen Passat 7 afstellen voor de veiligheid is een goed plan.

Om te beginnen, de afstellen van de dimlichten van een Volkswagen Passat 7 moet worden gedaan voor een gewoon beveiligingsdoel. Of het nu voor u is, of voor de andere chauffeurs die u tijdens uw nachtritten tegenkomt. Inderdaad, als je niet genoeg ziet, is het echte gevaar een obstakel op de weg te missen of een bocht slecht te voorspellen. Als alternatief, als uw lichten te krachtig zijn, loopt u het risico de bestuurders voor u te verblinden en uzelf in gevaar te brengen. Een optimale afstelling van uw parkeerlichten is dus zowel voor anderen als voor u van groot belang.

Het dimlicht van een Volkswagen Passat 7 afstellen om wettelijke redenen

Naast de veiligheid is er een wet die toezicht houdt op het vermogen, de afstelling van het dimlicht van auto’s, dit is wat het specificeert: heb tussen de 2 en 4 koplampen die minstens 30 meter oplichten. Een andere wet houdt toezicht op het gebruik ervan, de Europese (richtlijn 76/756/EEG), die bepaalt dat de hoogte van de balk tussen 500 mm en 1200 mm van de vloer moet zijn en dat ze minstens 600 mm uit elkaar moeten liggen.

Weiterlesen:
Waar is starter op Volkswagen Passat 7 ?

Hoe de dimlichten van een Volkswagen Passat 7 afstellen?

We gaan nu verder met het gedeelte dat u meer interesseert in deze inhoud, hoe het dimlicht van zijn Volkswagen Passat 7 afstellen? Deze instelling lijkt misschien een beetje ingewikkeld, maar als je de aanbevelingen opvolgt, zou je het zonder al te veel moeite moeten kunnen doen.

Voorbereidingen voor het instellen van het dimlicht van een Volkswagen Passat 7

Ten eerste moet u uw auto voorbereiden om uw dimlicht in goede omstandigheden af ​​te stellen, hier zijn de voorbereidingen om te doen:

 • Plaats uw auto bijvoorbeeld op een plek voor een witte muur, ongeveer 4 of 5 meter van de muur.
 • Controleer zorgvuldig uw bandenspanning.
 • Controleer of de hoogte-instelknop voor de verlichting op 0 staat

  .

 • Probeer dat maar eens met een halfvolle tank.
 • Verwijder al het onnodige gewicht van de auto, er mag slechts één persoon op de bestuurdersstoel zitten.

De afstelling van de dimlichten van zijn Volkswagen Passat 7

Zodra uw auto op zijn plaats staat, zet u uw auto aan dimlicht en maak een kruisvormige markering (een horizontale en een verticale sectie) in het midden van de balk die op de muur wordt geprojecteerd. Zorg er met een waterpas voor dat beide delen van het kruis recht zijn. Stap vervolgens met uw auto achteruit tot een afstand van 7 tot 10 meter. Voor de rest van het proces zijn hier de eenvoudige stappen die u moet volgen:

 • Open uw motorkap, zoek de schroeven voor de horizontale en verticale afstelling van de lichten van uw Volkswagen Passat 7 (ze zijn over het algemeen gemarkeerd, en die hierboven moeten de verticaliteit aanpassen en die aan de zijkant zorgen voor de horizontaliteit van de aanpassing).
 • Gebruik een doek of iets anders om het licht te verbergen waarop je de manipulatie niet uitvoert.
 • Met behulp van de schroeven om de horizontale manipulatie te maken, zou je het krachtigste deel van de balk moeten hebben dat iets rechts van de verticale lijn op de muur moet staan

  .

 • Bij verticale manipulatie moet u de schroef gebruiken om te proberen het bovenste uiteinde van de balk ter hoogte van de horizontale markering op de muur of iets eronder te plaatsen.
 • Controleer na de uitvoering of de instelling van het dimlicht van uw Volkswagen Passat 7 consistent is op de weg, aarzel niet om te controleren of deze is bestuurd, soms kan deze bewegen.
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Volkswagen Passat?

Als u de mistlampen van uw Volkswagen Passat 7 wilt afstellen, raadpleeg dan onze inhoud over dit onderwerp.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Passat 7 wilt, ga dan naar onze Volkswagen Passat 7-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector