Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen Polo 8?

Ongeacht of u het gevoel heeft dat u ‘s nachts niet goed genoeg kunt zien, of u nu het gevoel heeft dat u te weinig of te veel verlichting geeft, in al deze omstandigheden is er maar één onderdeel van uw motorvoertuig dat de schuld krijgt: uw dimlicht. Hoewel deze aanpassing misschien gemakkelijk lijkt te zijn dankzij het duimwiel op uw dashboard, is een hele aanpassing veel gecompliceerder dan deze gewone manipulatie, en in deze inhoud zullen we ontdekken hoe het dimlicht van uw Volkswagen Polo 8 afstellen? Hiervoor zullen we eerst ontdekken waarom u uw lichten moet afstellen en ten tweede hoe u het dimlicht van uw Volkswagen Polo 8 moet afstellen.

Waarom het dimlicht van uw Volkswagen Polo 8 afstellen?

Dus laten we onze inhoud beginnen met het voordeel van het afstellen van het dimlicht van uw Volkswagen Polo 8. Voor veel mensen zijn deze lichten voldoende afgesteld en het lijkt erop dat ze ‘s nachts voldoende branden. Dit is echter niet noodzakelijk het geval en controleer deze instelling, ofwel omdat: het dimlicht van uw Volkswagen Polo 8 niet goed verlicht, of omdat u het gevoel heeft dat ze te zwak of te sterk zijn is een goed plan .

Het dimlicht van uw Volkswagen Polo 8 afstellen voor de veiligheid is een goed plan.

Allereerst, de afstellen van de dimlichten van een Volkswagen Polo 8 moet worden gedaan voor een elementaire veiligheidsreden. Of het nu voor jou is, of voor de andere gebruikers die je tegenkomt tijdens je nachtelijke reizen. In werkelijkheid, als je niet genoeg ziet, is het echte gevaar om een ​​obstakel op de route niet te zien, of een bocht slecht te voorspellen. Integendeel, als uw lichten te sterk zijn, loopt u het risico de chauffeurs voor u te verblinden en daarmee uzelf in gevaar te brengen. Een optimale afstelling van uw parkeerlichten is dus zowel voor anderen als voor u van groot belang.

Het dimlicht van een Volkswagen Polo 8 instellen om wettelijke redenen

Naast beveiliging is er een wet die het vermogen regelt, de afstelling van dimlichten van auto’s, hier is wat het specificeert: hebben tussen 2 en 4 koplampen die minstens 30 meter verlichten. Een andere wetgeving regelt het gebruik ervan, de Europese (richtlijn 76/756 / EEG), die bepaalt dat de hoogte van de balk tussen 500 mm en 1200 mm vanaf de grond moet zijn en dat ze minstens 600 mm uit elkaar moeten staan.

Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Polo 8?

Hoe de dimlichten van een Volkswagen Polo 8 afstellen?

We gaan nu verder met de sectie die u het meest bezighoudt in deze inhoud, hoe het dimlicht van zijn Volkswagen Polo 8 afstellen? Deze instelling lijkt misschien een beetje ingewikkeld, maar als je je aan de instructies houdt, zou je het zonder al te veel problemen moeten kunnen doen.

Voorbereidingen voor het instellen van het dimlicht van een Volkswagen Polo 8

Allereerst moet u uw motorvoertuig voorbereiden om uw dimlicht in goede omstandigheden af ​​te stellen, hier zijn de voorbereidingen om te doen:

 • Plaats uw motorrijtuig bijvoorbeeld op een plek voor een witte muur, ongeveer 4 of 5 meter van de muur.
 • Controleer nauwkeurig uw bandenspanning.
 • Controleer of de hoogteverstelknop voor de verlichting op 0 staat

  .

 • Probeer dat maar eens met een halfvolle tank.
 • Verwijder al het onnodige gewicht van het motorvoertuig, er mag slechts één persoon op de bestuurdersstoel zitten.

De afstelling van de dimlichten van zijn Volkswagen Polo 8

Zodra uw motorrijtuig staat, schakelt u uw auto in dimlicht en maak een kruisvormige markering (een horizontale en een verticale sectie) in het midden van de balk die op de muur wordt geprojecteerd. Zorg er met een waterpas voor dat beide delen van het kruis recht zijn. Verplaats uw motorvoertuig vervolgens tot een afstand van 7 tot 10 meter. Voor de rest van de taak zijn hier de stappen waaraan u zich moet houden:

 • Open uw motorkap, plaats de schroeven voor horizontale en verticale aanpassing van de lichten van uw Volkswagen Polo 8 (ze zijn bijna altijd gemarkeerd, en die hierboven moeten de verticaliteit aanpassen en die aan de zijkant zorgen voor de horizontaliteit van de aanpassing).
 • Gebruik een doek of iets anders om het licht te verbergen waarop u de correctie niet uitvoert.
 • Als u de schroeven gebruikt om de horizontale correctie uit te voeren, zou u het sterkste deel van de balk moeten hebben dat iets rechts van de verticale lijn op de muur moet staan

  .

 • Bij verticale manipulatie moet u de schroef gebruiken om te proberen het bovenste uiteinde van de balk ter hoogte van de horizontale markering op de muur of iets eronder te plaatsen.
 • Zodra dit is bereikt, moet u controleren of de instelling van het dimlicht van uw Volkswagen Polo 8 consistent is op de weg, aarzel niet om te controleren of er gereden is, in sommige gevallen kan het bewegen.
Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Polo 4, wat te doen ?

Als u de mistlampen van uw Volkswagen Polo 8 wilt afstellen, raadpleeg dan onze inhoud over dit onderwerp.

Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Polo 8, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 8 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector