Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe update ik de GPS op mijn Volkswagen Passat?

Bepaalde opties op onze auto’s laten u profiteren van een hoog rijcomfort! Met een ingebouwde GPS in uw motorvoertuig kunt u inderdaad gefocust blijven op de weg, hoewel u zonder complicaties naar een onbekende plaats rijdt. Ondanks dat het wegennet regelmatig in ontwikkeling is, is het noodzakelijk om de GPS van uw Volkswagen Passat bij te werken , en dit is precies wat we in dit artikel zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor auto’s bekijken, en ten tweede: hoe de GPS van een Volkswagen Passat te updaten .

Hoe werkt GPS aan boord in een Volkswagen Passat

In dit deel gaan we ontdekken hoe de GPS van een Volkswagen Passat werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Volkswagen Passat is ingebouwd, maakt het hopeloos om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke vorm van GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, afhankelijk van het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en dus veiliger kunt rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, dus de info is beter leesbaar.
  • Gekoppeld aan uw geluidssysteem, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het gewoon wanneer u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Passat?

De verschillende soorten GPS voor Volkswagen Passat

Nadat je de voordelen hebt ontdekt en voordat je een detaillering hebt gemaakt hoe u de GPS van uw Volkswagen Passat kunt updaten , zullen we snel de verschillende soorten geïntegreerde GPS samenvatten die er zijn voor een Volkswagen Passat , hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn gerelateerd aan een heel multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen zijn niettemin eenvoudig in gebruik en hebben een lagere schermkwaliteit, waardoor u het gevoel heeft dat u naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en praktisch in gebruik.

Hoe update ik de GPS van een Volkswagen Passat?

We gaan nu verder met het deel waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe de GPS van uw Volkswagen Passat updaten? Om dit te bereiken, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS updaten op Volkswagen Passat

De oude GPS-systemen die tot 2000-2005 op de Volkswagen Passat werden aangetroffen, gebruiken deze specifieke software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Volkswagen Passat te updaten is om naar de dealer te gaan wie er voor zorgt, meestal voor 50 euro.

Weiterlesen:
Stoel zit vast Volkswagen Passat 7 in positie

De GPS van Volkswagen Passat updaten via SD of USB

Dit soort gps is het meest basaal op auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste fabrikanten hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart te kopiëren op basis van de connectoren die beschikbaar zijn op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volkswagen Passat’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, u hoeft dus geen updates te maken. U kunt uw GPS comfortabel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Passat, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector