Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Polo 3?

Autospiegels zijn een van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen waarvan u constant moet controleren of ze goed werken, omdat het uw veiligheid, de veiligheid van andere bestuurders en uw financiën is, omdat u een boete kunt krijgen als u een defecte spiegel heeft. Dit is het geval waar we ons in dit artikel op zullen concentreren, je hebt een crash doorstaan, een van je spiegels is geruïneerd en je vraagt ​​je nu af hoe verander je een zijspiegel op je Volkswagen Polo 3? U bent op de juiste plaats, we zullen alle stappen schetsen om u te helpen het op de juiste manier te veranderen. Eerst bekijken we wat u op deze site aantrekt, hoe u een complete zijspiegel van uw Volkswagen Polo 3 vervangt en vervolgens hoe u alleen het spiegelglas vervangt.

Hoe vervang ik een complete zijspiegel op mijn Volkswagen Polo 3?

Laten we beginnen, we beginnen deze gids met het deel dat u waarschijnlijk het meest aanspreekt, hoe verander ik een zijspiegel op mijn Volkswagen Polo 3? Deze handeling is vrij eenvoudig en je zou het zonder hulp moeten kunnen doen met een minimum aan gereedschap. U hoeft alleen maar de plastic afdekking in de cabine van uw auto te verwijderen, deze wordt in de meeste gevallen op de deur geklikt. Vergeet bij elektrische spiegels niet om de stekker uit het stopcontact te halen die u aan de achterkant van de hoes ziet. Om te eindigen, moet u de schroeven losdraaien waarmee de spiegel vastzit, meestal zijn er drie, een eenvoudige schroevendraaier zou voldoende moeten zijn om deze stap van het vervangen van de zijspiegel van uw Volkswagen Polo 3 te voltooien. Zorg ervoor dat u de spiegel aan de buitenzijde van uw auto bij het losdraaien van de laatste schroef, zodat deze er niet uit valt. Om je nieuwe zijspiegel tenslotte te installeren, hoef je alleen de nieuwe in de 3 schroefassen te plaatsen, hem weer vast te schroeven, de elektriciteit opnieuw aan te sluiten als deze elektrisch is en om af te sluiten de plastic kap terugplaatsen. Dat is het, u hebt zojuist geleerd hoe u de zijspiegel van uw Volkswagen Polo 3 moet vervangen, u ziet dat het niet zo ingewikkeld was.

Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Polo?

Hoe verander je gewoon het raam van de zijspiegel van mijn Volkswagen Polo 3?

Als u gewoon de ruit van de zijspiegel van uw Volkswagen Polo 3 wilt vervangen, moet u eerst het soort vergrendeling van uw spiegel identificeren. Om dit te doen, is de minst gecompliceerde strategie om het bevestigingssysteem op het vervangende glas te bekijken.

Zijspiegelglas vervangen: tongvast glas

 • Als u het zijspiegelglas van uw Volkswagen Polo 3 wilt vervangen en het maakt gebruik van een tand- en groefsysteem, dan heeft u geluk, het is de minst moeilijke eenheid om op te stijgen. Het enige dat u hoeft te doen, is een plastic ding gebruiken om het raam «met geweld» te verwijderen.
 • Om het weer op zijn plaats te zetten, doet u hetzelfde en duwt u het met kracht terug op zijn plaats. Om te controleren of het goed is geplaatst, verplaatst u het.

Zijspiegelglas vervangen: metalen veervergrendelingsglas

  • Met dit vergrendelingssysteem, om het zijspiegelglas van uw Volkswagen Polo 3 te vervangen, moet u de vergrendelingsveer vinden, het glas in de tegenovergestelde richting draaien om u toegang te geven, het demonteren.
  • Zorg ervoor dat u de veer behoudt, want het is mogelijk dat u deze niet bij uw nieuwe raam hebt geleverd, vervang deze in uw nieuwe raam, haal de oude uit elkaar en let op de elektrische kabels in het geval van een ontdooisysteem

.

 • Volg de positioneringsgeleider (inkeping) en duw hem soepel in zijn behuizing om hem niet te breken. Onderzoek of het goed is geplaatst door het te verplaatsen.

Zijspiegelglas vervangen: draaibaar vergrendelingsglas

  • De stand van de draaiplaat van de te veranderen ruit vindt u op de zijspiegel van uw Volkswagen Polo 3, in de meeste gevallen is het onderaan achter het raam
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Polo 8, wat kan ik doen?

.

 • Draai het glas in de tegenovergestelde richting om u veel gemakkelijker toegang tot het apparaat te geven en draai het apparaat met een schroevendraaier.
 • Als uw spiegel is uitgerust met een ontdooisysteem, voer dan de omgekeerde procedure uit om hem opnieuw te bevestigen en controleer of hij goed vastzit.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector