Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Polo 5?

Autospiegels zijn een van de meest cruciale veiligheidsvoorzieningen waarvan u er constant zeker van moet zijn dat ze goed werken, omdat het uw veiligheid, de veiligheid van andere bestuurders en uw financiën is, omdat u een boete kunt krijgen als u een defecte zijspiegel heeft. Dit is de omstandigheid waarop we ons op deze pagina zullen concentreren, u heeft te maken gehad met een aanrijding, een van uw zijspiegels is geruïneerd en u wilt nu weten hoe verander je een zijspiegel op je Volkswagen Polo 5? U bent hier aan het juiste adres, wij leggen u alle richtlijnen uit om u te helpen deze correct te vervangen. Om te beginnen bekijken we wat u op deze site aantrekt, hoe u een complete zijspiegel van uw Volkswagen Polo 5 vervangt en vervolgens hoe u alleen het spiegelglas vervangt.

Hoe vervang ik een complete zijspiegel van mijn Volkswagen Polo 5?

Laten we beginnen, we beginnen deze handleiding met het deel dat u waarschijnlijk het meest aanspreekt, hoe vervang ik een zijspiegel op mijn Volkswagen Polo 5? Deze procedure is vrij eenvoudig en u zou in staat moeten zijn om het zelf te doen met een minimale hoeveelheid gereedschap. U hoeft alleen maar de plastic afdekking in het interieur van uw auto te verwijderen, deze wordt in de meeste gevallen op de deur geklikt. Zorg er bij elektrische spiegels voor dat u de stroomconnector loskoppelt die u aan de achterkant van de hoes ziet. Ten slotte moet u de schroeven losdraaien waarmee de spiegel vastzit, meestal zijn het er drie, een eenvoudige schroevendraaier zou voldoende moeten zijn om u door deze stap van het vervangen van de zijspiegel van uw Volkswagen Polo 5 te laten slagen. Zorg ervoor dat u de spiegel bewaart aan de buitenkant van uw auto bij het losdraaien van de laatste schroef, zodat deze er niet uit valt. Om eindelijk uw nieuwe zijspiegel te installeren, hoeft u alleen maar de nieuwe in de 3 schroefassen te plaatsen, hem weer vast te schroeven, de elektriciteit opnieuw aan te sluiten als deze elektrisch is en tenslotte de plastic hoes terug te plaatsen. Dat is het, u hebt zojuist geleerd hoe u de zijspiegel van uw Volkswagen Polo 5 vervangt, u ziet dat het niet zo ingewikkeld was.

Weiterlesen:
Hoe een olielek op mijn Volkswagen Polo 8 op te lossen?

Hoe vervang je gewoon het raam van de zijspiegel van mijn Volkswagen Polo 5?

Als u alleen de ruit van de zijspiegel van uw Volkswagen Polo 5 moet vervangen, moet u eerst vaststellen wat voor soort vergrendeling uw spiegel is. Om dit te bereiken, is de meest elementaire methode om het bevestigingssysteem op het vervangende glas te onderzoeken.

Zijspiegelglas vervangen: tongvast glas

 • Als u het zijspiegelglas van uw Volkswagen Polo 5 moet vervangen en het maakt gebruik van een tand- en groefsysteem, dan hebben jullie geluk, het is het minst gecompliceerde apparaat om op te stijgen. Het enige dat u hoeft te doen, is een plastic voorwerp gebruiken om het raam «met geweld» te verwijderen.
 • Om het terug op zijn plaats te zetten, doet u hetzelfde en duwt u het met kracht terug op zijn plaats. Verplaats het om te controleren of het goed is geplaatst.

Zijspiegelglas vervangen: metalen veervergrendelingsglas

  • Met dit vergrendelingssysteem, om het zijspiegelglas van uw Volkswagen Polo 5 te vervangen, moet u de vergrendelingsveer vinden, het glas in de tegenovergestelde richting draaien om u toegang te geven, het demonteren.
  • Zorg ervoor dat je de veer bewaart want het kan zijn dat je er geen hebt meegeleverd met je nieuwe raam, verander deze op je nieuwe raam, haal de oude uit elkaar let op de elektrische kabels in geval van ontdooiing

.

 • Volg de positioneringsgeleider (inkeping) en duw deze voorzichtig in de behuizing om hem niet te breken. Onderzoek of het goed is geplaatst door het te verplaatsen.

Zijspiegelglas vervangen: draaibaar vergrendelingsglas

  • U kunt de locatie van de draaiplaat van het te veranderen raam op de zijspiegel van uw Volkswagen Polo 5 . ontdekken, meestal is het onderaan achter het raam
Weiterlesen:
Hoe het stadslicht van mijn Volkswagen Polo 6 vervangen?

.

 • Draai het glas in de tegenovergestelde richting om u veel gemakkelijker toegang tot het apparaat te geven en draai het systeem met een schroevendraaier.
 • Als uw spiegel is voorzien van een ontdooisysteem, voert u de omgekeerde handeling uit om hem opnieuw te bevestigen en te controleren of hij goed is geplaatst.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Polo 5, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 5 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector