Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Polo 6?

Voertuigspiegels zijn een van de essentiële beveiligingsfuncties waarvan u constant moet controleren of ze goed werken, omdat het uw veiligheid, de veiligheid van andere weggebruikers en uw portemonnee is, omdat u een boete kunt krijgen als u een defecte spiegel heeft. Dit is de omstandigheid waar we in dit artikel op ingaan, je hebt een crash gehad, een van je zijspiegels is kapot en je wilt nu weten hoe verander je een zijspiegel op je Volkswagen Polo 6? U bent op de juiste plek, we zullen alle procedures beschrijven om u te helpen het op de juiste manier te veranderen. Op deze pagina bekijken we eerst wat u aanspreekt, hoe u een complete zijspiegel van uw Volkswagen Polo 6 vervangt en vervolgens hoe u alleen het spiegelglas vervangt.

Hoe vervang ik een complete zijspiegel op mijn Volkswagen Polo 6?

Laten we beginnen, we beginnen deze gids met het deel dat u waarschijnlijk het meest aangaat, hoe verander ik een zijspiegel op mijn Volkswagen Polo 6? Deze procedure is vrij eenvoudig en u moet bekwaam zijn om het alleen te doen met een minimum aan gereedschap. U hoeft alleen maar de plastic afdekking in de cabine van uw auto te verwijderen, deze zit over het algemeen aan de deur vastgeklikt. Zorg er bij elektrische spiegels voor dat u de stroomconnector loskoppelt die u aan de achterkant van de kap ziet. Ten slotte moet u de schroeven losdraaien waarmee de spiegel vastzit, meestal zijn het er drie, een eenvoudige schroevendraaier zou voldoende moeten zijn om deze stap van het vervangen van de zijspiegel van uw Volkswagen Polo 6 te voltooien. Zorg ervoor dat u de spiegel bewaart aan de buitenkant van uw auto bij het losdraaien van de laatste schroef, zodat deze er niet uit valt. Om tot slot uw nieuwe zijspiegel te installeren, hoeft u alleen maar de nieuwe in de 3 schroefassen te plaatsen, hem weer vast te schroeven, de elektriciteit opnieuw aan te sluiten als deze elektrisch is en tenslotte de plastic hoes terug te plaatsen. Dat is het, je hebt net geleerd hoe je de zijspiegel van je Volkswagen Polo 6 moet vervangen, je weet nu dat het niet zo moeilijk was.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Polo 3

Hoe verander je gewoon het raam van de zijspiegel van mijn Volkswagen Polo 6?

Als u alleen de ruit van de zijspiegel van uw Volkswagen Polo 6 wilt vervangen, moet u eerst het soort vergrendeling van uw spiegel identificeren. Om dit te doen, is de minst gecompliceerde procedure om het bevestigingssysteem op het vervangende glas te onderzoeken.

Zijspiegelglas vervangen: tongvast glas

 • Als u het zijspiegelglas van uw Volkswagen Polo 6 wilt vervangen en het maakt gebruik van een tand- en groefsysteem, dan heeft u geluk, het is het minst ingewikkelde systeem om te verwijderen. Het enige dat u hoeft te doen, is een plastic voorwerp gebruiken om het raam «met geweld» te verwijderen.
 • Om het te verplaatsen, doet u hetzelfde en duwt u het met kracht terug op zijn plaats. Verplaats het om te controleren of het goed gepositioneerd is.

Zijspiegelglas vervangen: metalen veervergrendelingsglas

  • Met dit vergrendelingssysteem moet u, om het zijspiegelglas van uw Volkswagen Polo 6 te vervangen, de vergrendelingsveer identificeren, het glas in de tegenovergestelde richting draaien om u toegang te geven en het demonteren.
  • Zorg ervoor dat u de veer bewaart, want het kan zijn dat u deze niet heeft voorzien van uw nieuwe raam, verander deze op uw nieuwe raam, demonteer de oude en let op de elektrische kabels voor het geval er een ontdooisysteem is

.

 • Volg de positioneringsgeleider (inkeping) en duw deze voorzichtig in de behuizing om hem niet te breken. Controleer of het goed is gepositioneerd door het te verplaatsen.

Zijspiegelglas vervangen: draaibaar vergrendelingsglas

  • U kunt de locatie van de draaiplaat van het te veranderen raam op de zijspiegel van uw Volkswagen Polo 6 . ontdekken, meestal is het onderaan achter het raam
Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Polo 5?

.

 • Draai het glas in de tegenovergestelde richting om u minder moeilijk toegang te geven tot het apparaat en draai het mechanisme met een schroevendraaier.
 • Als uw spiegel is uitgerust met een ontdooisysteem, voert u het omgekeerde proces uit om hem opnieuw te bevestigen en te controleren of hij goed is geplaatst.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo 6 in de categorie Volkswagen Polo 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector