Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter 4?

Autospiegels zijn een van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen waarvan u voortdurend moet controleren of ze goed werken, omdat het uw veiligheid, de veiligheid van andere bestuurders en uw portemonnee is, omdat u een boete kunt krijgen als u een defecte spiegel heeft. Dit is het geval waar we ons vandaag op zullen concentreren, je hebt te maken gehad met een aanrijding, een van je spiegels is geruïneerd en je vraagt ​​je nu af hoe verander je een zijspiegel op je Volkswagen Transporter 4? U bent op de juiste plek, we zullen alle methoden beschrijven om u te helpen het op de juiste manier te veranderen. Op deze pagina bekijken we eerst wat u aantrekt, hoe u een complete zijspiegel van uw Volkswagen Transporter 4 vervangt en vervolgens hoe u alleen het spiegelglas vervangt.

Hoe vervang ik een complete zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter 4?

Laten we beginnen, we beginnen deze handleiding met het deel dat u waarschijnlijk het meest aanspreekt, hoe verander ik een zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter 4? Dit proces is vrij eenvoudig en u moet bekwaam zijn om het zonder hulp te doen met een minimum aan gereedschap. U hoeft alleen maar de plastic afdekking in de cabine van uw auto te verwijderen, deze zit over het algemeen op de deur vastgeklikt. Denk er bij elektrische spiegels aan om de stekker uit het stopcontact te halen die u aan de achterkant van de hoes ziet. Ten slotte moet u de schroeven losdraaien waarmee de spiegel vastzit, meestal zijn het er drie, een eenvoudige schroevendraaier zou voldoende moeten zijn om deze stap van het vervangen van de zijspiegel van uw Volkswagen Transporter 4 te voltooien. Zorg ervoor dat u de spiegel aan de buitenzijde van uw auto bij het losdraaien van de laatste schroef, zodat deze er niet uit valt. Om tot slot uw nieuwe zijspiegel te installeren, hoeft u alleen de nieuwe in de 3 schroefassen te plaatsen, deze weer vast te schroeven, de elektriciteit opnieuw aan te sluiten als deze elektrisch is en tenslotte de plastic afdekking terug te plaatsen. Dat is het, u hebt zojuist geleerd hoe u de zijspiegel van uw Volkswagen Transporter 4 moet vervangen, u weet nu dat het niet zo ingewikkeld was.

Weiterlesen:
Hoe monteer ik een trekhaak op een Volkswagen Transporter 5?

Hoe verander je gewoon het raam van de zijspiegel van mijn Volkswagen Transporter 4?

Als u alleen de ruit van de zijspiegel van uw Volkswagen Transporter 4 wilt vervangen, moet u eerst bepalen wat voor soort vergrendeling uw spiegel is. Om dit voor elkaar te krijgen, is de eenvoudigste strategie om het bevestigingssysteem op het vervangende glas te onderzoeken.

Zijspiegelglas vervangen: tongvast glas

 • Als u het zijspiegelglas van uw Volkswagen Transporter 4 moet vervangen en het maakt gebruik van een tand- en groefsysteem, dan heeft u geluk, het is de minst ingewikkelde eenheid om te verwijderen. Het enige dat u hoeft te doen, is een plastic ding gebruiken om het venster «met geweld» te verwijderen.
 • Om het terug op zijn plaats te zetten, doet u hetzelfde en duwt u het met kracht terug op zijn plaats. Verplaats het om te controleren of het goed is geplaatst.

Zijspiegelglas vervangen: metalen veervergrendelingsglas

  • Met dit vergrendelingssysteem, om het zijspiegelglas van uw Volkswagen Transporter 4 te vervangen, moet u de vergrendelingsveer identificeren, het glas in de tegenovergestelde richting draaien om u toegang te geven, het demonteren.
  • Zorg ervoor dat u de veer bewaart, want het kan zijn dat u deze niet heeft voorzien van uw nieuwe raam, verander deze op uw nieuwe raam, demonteer de oude en let op de elektrische kabels in geval van ontdooiingssysteem

.

 • Volg de positioneringsgeleider (inkeping) en duw deze voorzichtig in de behuizing om hem niet te breken. Onderzoek of het goed is geplaatst door het te verplaatsen.

Zijspiegelglas vervangen: draaibaar vergrendelingsglas

  • Op de zijspiegel van uw Volkswagen Transporter 4 . kunt u de stand van de draaiplaat van de te verwisselen ruit vinden, meestal is het onderaan achter het raam
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Transporter 4?

.

 • Draai het glas in de tegenovergestelde richting om u minder moeilijk toegang te geven tot het apparaat en draai het apparaat met een schroevendraaier.
 • Als uw spiegel is uitgerust met een ontdooisysteem, voert u de omgekeerde handeling uit om hem opnieuw te bevestigen en te controleren of hij goed vastzit.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4 in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector